סיכום שבועי

../images/Emo110.gif סיכום שבועי ../images/Emo110.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

yaaruka

New member
דבר ראשון אני חייבת לציין שהתמונה שם.. קרועה!

אנשים פהה קופצים אחד על השניי!! מסכן מאטט!! ג'ראד נתלה עליו והוא לא יודע מה לעשות עם עצמוו!!! חחחחחח אז הנה סיכום השבוע שלי חח השבוע שהיה:הממ.. שעמם כרגיל? שיר השבוע של 30:קרפריקורן? נווו זה קשה השאלה הזאתת!!!>< שיר השבוע:חופשי של היהודים [בדר"כ אין לי שיר השבוע חח] להקת השבוע:30STM וואי השבוע מהזה חזרתי לשמוע אותם ובגדולל!!! מלא זמן לא שמעתי אותם.. והנה חזרתיי!!!! איזה כיפ זה! חח אלבום השבוע:ABL נראה לי מאכל השבוע:שאלה טובה חח כל יום יש מאכל שונה שאוכלים אבל בעיקרון... הפודינג החם שאמא שלי הכינה היום לקינוח. משהו טוב שקרה השבוע:היום רקדתי כמו משוגעתתת!!! וחזרתי לפורום!!! D= משהו רע שקרה השבוע:המפגש של הפורום נדחה.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:מאיפה אני אמורה לזכור?! אבל אני יודעת שכל יציאה שלנו עם אמא שלי זה מצחיק חח אתר השבוע: הפורום הזהה!! דעעעעעע!!! ספר/סרט/סדרת השבוע:טוב תראוו.. השבוע אני קוראת ספר מעפן בבצפר.. וסרטים אני לא רואה הרבה [והשבוע בעיקר] וסדרה... זה תאאאמיידדד בובספוג ארתור והפיג'מותת!!!! XP תמונת השבוע : געעערררר>< אני לא מצליחה להעלותת><><><><>< [בסוף אני אגלה שכל הפעמים האךלה שניסיתי להעלות את התמונות זה עלה.. חחח] השבוע שיבוא:כנראה משעמם כמו הקודם.. שוב חזרות שלושה ימיים חופש... סתםם.. חיים רגיל משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:חופש שבועותת!!! מטרטבייםםם!!DDDDD= משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):כנראה זה יותר הגיוני חח מה שרע הוא שאני חוזרת מהחופש ליום הגרוע ביותר בשבועע!!! כמעט כל היום עם המכנחתת>< ועוד שבועיים נגמרים הלימודיםם DDDDDD=

ShAhArnavonXD

New member
השבוע שהיה.........

שיר השבוע של 30: Revolution
שיר השבוע: Disturbed - Ten Thousand Fists
להקת השבוע:Disturbed
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:פירות...בעיקר מישמשים חחח
משהו טוב שקרה השבוע: טוב נו..זה דיי ברור לא?..היום הולדת..חחח
משהו רע שקרה השבוע: לא שזכור לי...
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:חברה שלי שבאה לבית ספר יום כן שבוע לא בטענה שהיא חולה:"אני מגנט וירוסים וחיידקים"..אמא שלה אחות..
אתר השבוע: תפוז...=]
ספר/סרט/סדרת השבוע: "ארץ קשוחה" "No country for old men" של האחים כוהן..אני חושבת שזה מבוסס על סיפור אמיתי.
תמונת השבוע: חחח
השבוע שיבוא: שיהיה טוב..
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יום שישי ה-13..אני עורכת מסיבה!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהמסיבה לא תצליח..אבל אני מאמינה שיהיה טוב.. שבוע טוב!!!!!!

tair XD

New member
יערה!!!!! חחח אייך התמונות מהסרטים?../images/Emo13.gif

נכון שג'ארד חמוד שם? חחח

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חג שמח :)

מה הקשר לעזאזל מה \.@? חחחחחחחחחחחחחחח
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: edgh of the earth שיר השבוע: bullet for my valentine- wakink the demon להקת השבוע: 30 ו- BFMV אלבום השבוע: S\T מאכל השבוע: קינדר בואנו ! D: משהו טוב שקרה השבוע: לא קרה :) משהו רע שקרה השבוע: לא קרה :) ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: " לייק אומגאש" חחחחחחחחחחח איזה מישהי מפורום אבריל
אתר השבוע: תפוזזזז ספר/סרט/סדרת השבוע: לבבות בודדים (היה אתמול למרות שלא ראיתי ) , ונקודת פריצה ! תמונת השבוע : תגובה מהירה .. חח השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ניצנים ?!
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): המבחן באנגלית , הבוחן בהיטוריה :| שיהיה אחלה שבוע ואחלה חג!!! :):)

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חייבת לנצלש את עצמי במהירות ...

עכשיו ביס4 החדר עם ג'ארד ! תראו .. חחח

DarkSecretLove

New member
panic room!!!

פאק ראיתי אחרי שהוא מת.. הו ואל.. ויס המפגרים האלה רשמו "ג'רארד לטו" דפוקים.. פאק אני לא מאמינה שפספסתי אותו.. איזה תרגום מטומטם לשם של הסרט. אם זה היה חדר פאניקה הייתי מבינה שזה זה .. סעמק !

i am777

New member
אהה...

אני מכירה... אלמוג הציגה את זה כאילו זה איזושהי סידרה....חחחח... דווקא הוא חתיך שם , לא?...

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif נגמר הסרט חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מצטערת לא היה לי זמן לרשום panic room! חחח ולעזאזל למה הם כתבו ג'רארד לטו ? מטומטמים , אני הולכת להתלונן על זה
תארו לכם יעשו "ספיישל סרטי ג'ארד לטו" חחחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי שזה יקרה אבל זה היה יכול להיות מגניב ! .. :)

DarkSecretLove

New member
זה יהיה ענק ../images/Emo6.gif

חח לראות את השינויי שיער שלו זה יהיה ענק!!
חח אני יכולה לראות אותי יושבת אצל שני בבית ונראה את כל הסרטים ונקרע מצחוק חח מהבלונד הטבעי לשחור מהצמות לבלונד והשפם ושם לחום ושוב לשחור
זה יהיה ענק !!
נראה לי אני אעשה אחד במחשב

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחחחחחחח אולי נציע את זה ליס ?

כאילו שהם יסכימו אבל שווה לנסות לא ? .. אני זוכרת שהיה פעם שבוע סרטי ניקולס קייג' - והיה את שר המלחמה עם ג'ארד , היה עוד הרבה ספיישלים כאלו ,, אני עוד אחשוב על זה - אולי אני יתקשר יום אחד ליס ויציע להם את זה

DarkSecretLove

New member
יאללה קדימה ! ../images/Emo6.gif

זה יהיה מעולה.. חח אני רוצה לשמוע התקדמות של העניין !!
הבעיה היא שאין לג'ראד כ"כ הרבה סרטים כמו לניקולס קייג' אולי זה יהיה יום ג'ראד לטו

למעלה