סיכום שבועי

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif תאמיני לי שיש לו !

וחוץ מזה הם לא יעשו כל היוםםםם את ג'ארד , בטח בשעה 8 ובשעה 10 , כאילו 2 סרטים כל יום , אבל זה בכל זאת יכול להיות מגניב .. נראה לי אני יתקשר ליס מחר , גם ככה אני רוצה לספר להם על העצומה ההיא שפתחו נגד סגירת ערוץ M2 ! חח

yaaruka

New member
יאאאלללהה!!! יום ג'ראד לטו לפעולהה!!!

חחח ומה אם יום 30? זה גם יהיה נחמדד!!! חחח ישימו את כל הראיונות המצחיקים שלההםםם XDD איזה ראיונות מצחיקים ישלההםםם!!!!>< אבל גם יום ג'ראד לטו טוב XDXD חחחח אבל חוץ מסרטים שלו [נחשו מה... אני לא יכולה לראותת XD אלא אם כן זה יהיה אחרי שאמא שלי תלך לישון או שאפחד לא יהיה ביית.. כי אני בת 12 -.-] אז מה עוד ישימוו!? חחחח טוב בכל מקררה.. זה רעיון טוב XD

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif את חיה בסרט. אבל סרט דמיוני ביותר .

חח למה נראה לך שאכפת ליס מ30 ? הצעתי את "ספיישל סרטי ג'ארד" כי בדרך כלל עושים ספיישל סרטים על כל מיני שחקנים שיש להם - בוא נגיד יותר מ5-6 סרטים ולג'ארד יש ,, הרבה יותר .. חח הרעיון של 30 זה אולי יהיה יותר לMTV - חח מגניב ! - 30seconds to mars weekend :D גדול :) קיצור , אחלה ערב :)

yaaruka

New member
החדר של ג'ראד?!

WTF!?!?!?! אני לא הייתי במחשב בשעה הזאת.. אז לא ראיתי חחח אבל אם יהיה עוד פעם תזכרי להודיע בצהריים כדי שאני אראה טוב מותק? תודה :)

yaaruka

New member
חח הבנתי את זה שזה לא החדר שלו במציאות

אבל בתור שם לסרט זה לא נראה לי רעיון טוב XD זה מטומטטטםם XD פאניק רום נשמע יותר טווובב XDDD חחח

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif אבל הקטע הוא שראיתי רק באותו הזמן , !

אם הייתי רואה לפני - הייתי מזכירה לפני , והייתי כותבת לפני , ,וזה לא קרה .. אחלה יום :)

DarkSecretLove

New member
מסכמת במהירות

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:לא יודעת לא ממש יצא לי לשמוע.. שיר השבוע:מאמה סאד-פוסיפר להקת השבוע: פוסיפר ופור סלנה אנד סין אלבום השבוע: V for vagina של פוסיפר מאכל השבוע:בראוניז משהו טוב שקרה השבוע: הטלפון מגרמניה משהו רע שקרה השבוע:56 בהיסטוריה.ותקופת דיכאון ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"אווו איריס רוצה להרביץ לך" אחד התלמידים בכיתה שלי על איזו מורה אתר השבוע:מייספייס ספר/סרט/סדרת השבוע:סופו של מיסטר Y-ספר והעורב 2 אם אני לא טועה תמונת השבוע : סנייפ סנייפ סברוס סנייפ
מוקדש לדנלה השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:הראיון משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):הראיון

אני

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:From yesterday
שיר השבוע: Coldplay- Death and all his friends
להקת השבוע: Coldplay
אלבום השבוע: Viva la vida- Coldplay
מאכל השבוע: סלט..
משהו טוב שקרה השבוע: משהו טוב?
משהו רע שקרה השבוע: אני לא יכולה להתחיל לספור אפילו
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "היי דנה מה הביא אותך להתקשר אליי?"- "יואו את כל כך רעה..."
אתר השבוע: תפוז ו..הפורום הרישמי
ספר/סרט/סדרת השבוע: בת בולין האחרת
תמונת השבוע : המהממות שלי
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להיות אצל דנה וענבלירון
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להכשל בבגרות בספרות

i am777

New member
ייאאללהה - גם אני.

השבוע שהיה: רגיל .....סתם שבוע...
שיר השבוע של 30: Fallen
שיר השבוע: X
להקת השבוע:X
אלבום השבוע:X
מאכל השבוע:פיצה , אתמול אכלתי שלוש פיצות ב3 בלילה..... , והיום עוד שתי פיצות
משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר.
משהו רע שקרה השבוע: נראה לי שנכשלתי במתכונת של תנך מוגבר..........אבל אני אופטימית:)
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:XXXX
אתר השבוע:X
ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט - צאק ולארי....אמממ...סדרה : על טבעי - אני מטורפת עליה.
תמונת השבוע :

../images/Emo42.gifהידרדרתי../images/Emo42.gif

או לפחות ככה אומרים לי
.....
השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:30 Seconds To Mars - The Kill
שיר השבוע:Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall
להקת השבוע:Bullet For My Valentine
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי את דנלה,קיבלתי את הדברים שלי מהוטופיק..
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"שלום הגעתי לבני ברק? אפשר לדבר עם ליאל?" או.. "הידרדרת סתיו!את צמחונית,רוצה קעקוע ופירסינג..עוד מעט תתחילי לעשן" (ולא..לא אמרו לי את זה בצחוק
)
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:סדרה-דני הוליווד:O
תמונת השבוע : וזה מסמל את אהבתי העמוקה לבירה ולשיעמום.
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לא מצפה למשהו מרגש
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):מבחן במתמ',לימודים בכללי

שני ואופק, אני אועבת אתכן.

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: was it a dream
שיר השבוע: propane nightmares שכחתי של מי.
להקת השבוע: נייטוויש.
אלבום השבוע:אין.
מאכל השבוע:נודלס
משהו טוב שקרה השבוע: עכשיו, לראות את הסיכום השבועי של שני ואופק. פשוט כפרות שלי. אני אועבת אתכן
משהו רע שקרה השבוע: הרופא אמר שאני צריכה לעשות הרבה בדיקות, המחשב נשרף, הוא וחבורתו ובכלל ביתספר.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: *שיחה בין היועצת לילד מהכתה* יעל: "אני חושבת שצריך להיות בשלים לקיום יחסים" צח: "מה בשלים מה אני אפרסק?"
אתר השבוע: יוטיוב. הארי פוטר, העריארי פוטר!##@$ נכון אופק? 33333>.
ספר/סרט/סדרת השבוע: דיוידי לייב של בולט מבריקסטון.
תמונת השבוע: אם המחשב המזויין שלי לא היה נשרף אולי גם הייתה לי תמונה נחמדת לשים פה. אבל לא .___. השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הרגע בו הוא ייגמר D:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: המבחן בפיזיקה, לא להספיק את העבודה בתעבורה ואת ההרי שיעורים שיש לי והמבחן בפיזיקה.

A Broken Myth

New member
שההלהלה

מצטערת שאני לא משקיעה וזה, אינליכוח
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: וולקאם טו דה יוניברס
שיר השבוע: קונספירסי - פראמור להקת השבוע: פראמור :] אלבום השבוע:
מאכל השבוע: פלפל ממולא
משהו טוב שקרה השבוע: אמ, לודעת. משהו רע שקרה השבוע: אמ, כאבה לי הברך עד מאד ;; ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אין שומדבר מיוחד, לצערי
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שבביקורת יגידו לי שיש לי עוד בעיה בברך

למעלה