תכנון שבועי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifתכננ"ש../images/Emo70.gif

יום ראשון: בצפר, בוחן באנגלית (קיבלתי 98!) חונכות תזמורת (חוץ משעתיים אנגלית על הבוקר היה אחלה יום למרות שחזרתי רק בחמש וחצי הביתה...) ראיתי פוש וזה סרט מדהים! אימא שלי הזמינה את הערוץ החדש של יס (Yes Stars SCI FI)
יום שני: בצפר, כלוב בהפסקה, שש שעות מדעיות לשם שינוי לא אכפת לי ממש...) לזכור לכתוב לליז מזלטוב על היומולדת שלה (עם המזל שלי אני אשכח -.-)
יום שלישי: בצפר (להפסיד שעה היסטוריה כדי ללכת לנגן בהרכב זמר ישראלי ישן במסגרת המגמה) מגמת מוזיקה עד חמש וחצי
יום רביעי: בצפר כנראה עוד כמה דברים שאני לא זוכרת אבל לא משנה...
יום חמישי: בצפר מועדונית עד חמש וחצי לראות גלי בערב
יום שישי: שיעור חליל בבוקר
יום שבת: לישון!! שיהיה שבוע מעולה לכולן!

../images/Emo204.gifפוש!!! ../images/Emo99.gif

זה הסרט עם דקוטה פנינג וכריס אוונס, לא? אני מתה עליו.
(ומה זה "חוץ משעתיים אנגלית"?
אנגלית זה אחלה! חזרי בך!)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאממ... לא יודעת...

אני לא באמת מכירה שמות של שחקנים... זה זה שיש להם כוחות על והם מנסים להשיג את המזוודה עם הסם והכול.... התאהבתי בזה
תראי, כעיקרון אני מתה על אנגלית וחצי מהיום שלי אני באנגלית בטוויטר ובטאמבלר... אבל מה לעשות שיש לי חרא מורה שלא מוכנה לתת לנו 100 כי "אתם לא יודעים מילים שלא למדנו אף פעם בכיתה"... כאילו מה נסגר איתה?? אם לא למדנו למה אנחנו אמורים לדעת?????

../images/Emo204.gifמתכננת.

יום ראשון: מבחן ל-ח' ול-ט'. ובגלל שהאוטובוסים המזורגגים האלו החליטו להעביר את כל המסלול שלהם לרחובות מקבילים לרחוב יאפו - בגלל שיש "נסיעות מבחן של הרכבת הקלה" - איחרתי לבצפר בפאקינג עשרים דקות. SCREW YOU. בכל מקרה. ישיבות צוות עם הרכזת לאנגלית, חוזרים למכללה, אוכלים צהריים (שאריות טעימות טעימות משבת!), רואים על הדרך את 'תיכון אבלון' (הומייגאד, הם שחטו את הספר לגמרי!!! Oם), יורדים לריסורס, כותבים רפלקציות, גולשים באינטרנט ועושים כלום. (למרות שיש לי למיון אוחת אלף דברים לעשות, כן?
) קוראים קצת J2.
פפוויט.
יום שני: מערך שיעור ליום רביעי. (עבודה מעשית SUCKS). עבודה בדיסלקציה? ציונים לח'. הבה נדפוק אותם! (חוץ מהילדים שאני אוהבת. אגב, מי כאן בכיתה ח'? *תוהה*) סושי עם חברות. יאמ?
יום שלישי: יושבת עם המורה-חונכת שלי. אין לי מושג מה עושים אחרכך. מערך שיעור לכיתות ח' ו-ט'.
יום רביעי: פרקטיקאם. איווווווווווווווווווווווו.
חוזרת הבייתה לסעודת ט"ו בשבט. פיינלי.
יום חמישי: חוזרת לירושלים ללמד. ואז חוזרת הבייתה. ואז שיעורים פרטיים. ואז זהו.
יום שישי: פר"ח עד 12. לבשל. שבת!
יום שבת: לחרופפפפפפפפ.
ולקרוא. אבל בעיקר לחרופ.

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאני ח' ../images/Emo3.gif

נשמע כמו שבוע קשה
בהצלחה ושובע מעולה !

yardenise

New member
../images/Emo185.gifהנה עוד שבוע מתחיל.. ../images/Emo13.gif

יום ראשון:הממ בצפר, קיבלנו את הבחנים בתנ"ך, שוב לא היה שיעור ספורט, חברה באה אליי, ראינו את הסרט, סידרתי את הבגדים שזרוקים בפינה של החדר! D:
יום שני:בצפר, מבחן שכבתי בלשון
, לקבל את המבחנים בספרות ובאנגלית אולי, אולי חברה באה אליי אם לא אז אולי (הרבה אולי יש ביום הזה..) נלך לקנות נעליים.
יום שלישי:בצפר, אולי ללכת לפארק ולצבוע
, לעשות עבודה בתקשורת
שיט..
יום רביעי:בצפר, אולי סנדאת איפור, לקבל את המבחנים בהיסטוריה שהלכו גרוע
, שיעור תקשורת
, לדבר עם המורה על להיכנס לאולפן, ללכת לסרט פרידה מחברה שעוברת דירה ומידידים שטסים לחו"ל (כן, עוד ידידים..), אם לא אז נלך לסרט (
) עם חברה, ט"ו בשבט
:יום חמישי: בצפר, נראלי טקס של ט"ו בשבט
, שיעור תקשורת שוב
בתקווה שנכנס לאולפן לעבוד, רובוטיקה! D:
יום שישי:בצפר, כנראה ללכת לוואנס עם חברות
, ללכת לסבא וסבתא, ונקווה לצאת D:
יום שבת:אע.. כלום. איזה יום מעצבן.. בטח יהיה משעמם מאוד
, אולי נלך לסופר פארם.. שבוע טוב!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifשיהיה שבוע נפלא../images/Emo24.gif

מקווה שתקבלי ציונים גבוהים במבחנים :)

מתכננת =]

יום ראשון: התחלתי ב11 :), שלוש שעות ללמוד, קראתי ה"פ :), ראיתי הרשת החברתית.. קראתי עוד קצת יום שני: בגרות באנגלית, חוג ציור, לקרוא ה"פ 4 למרות שהוא ממש משעמם, לעשות בוק רפורטים באנגלית יום שלישי: בצפר, תגבור במ"ת, לא ידוע... יום רביעי: חלוקת תעודות. מו"פ, שיעור נהיגה? יום חמישי: אין בצפר, מו"פ, שעורי נהיגה? יום שישי: תגבור מ"ת, שיעור נהיגה? יום שבת: ללמוד למתכונת ואולי למועד ב' בלשון... שבוע טוב :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifשיהיה לך שבוע מעולה סטס ../images/Emo23.gif

וואי אני חייבת לראות את הרשת החברתית! איך זה? אני היחידה שכבר קיבלה תעודות? בהצלחה! דרך אגב - יש סיבה ברורה למה שלחת לי אתמול הודעה שאת אוהבת את הקונדסאים?

חחחחחח כי יש לי תקופת קונדסאים ואני מתפגרת

מהסקסאפיל המטורף שיש לסיריוס XDDDD חחחח אהבתי את הסרט.. ממש נחמד חוצמזה שהמארק הזה מדבר מ-ה-ר!!!

Noa L black

New member
../images/Emo45.gif ^^

רציתי לראות גם אבל אין לי כסף XDDDDD שבוע טוב ^^ ♥

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifתכנון שבועיי :]../images/Emo41.gif

ראשון-עבר לו עבר
שני-לישון,ללכן לקן לליווי,לעשות טונות שיעורי בית ולבנות פעולה :] הא ולעשות מחליק!הו כן,מחליק
שלישי-בצפר.ב-3 לקן לחניכים השואתיים ואז עבודה במתמטיקה.............
רביעי-שיעור פרטי,ללכת לקניון בדחיפות לקנות עגיל לאף :]
חמישי-לבנות פעולה,לעשות את כל הערימות שיעורי בית
שישי-בייצפר,פעולות ואז לצאת עם החתיך מי"ב
שבת-לישון לישון לישון לישון לישון לישון שיעורי בית לישון לישון לישון לישון לישון וקניון ? O:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתגידי,

את מדריכה פעמיים בשבוע? XD או שהפעולה ביום שישי זה פעולה לכם כאילו?

למעלה