משחק|

Blue Aura

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo1.gifמשחק|../images/Emo110.gif../images/Emo1.gif

אז כל אחד כותב איך הוא הכיר את השירים של קלי ואיזה שיר היה הראשון שהוא שמע
,קצר ולעיניין
והנה הסיפור שלי: ראיתי את SUBG בערוץ E אחרי חדשות הבידור ואחרי זה הלכתי להוריד
. אז מה הסיפור שלכם

breakaway girl

New member
וואי זה היה סיפור מצחיק...

שמעתי ב-MTV את SUBG ואחרי זה ב-VH1 ואחרי זה זיפזפתי בין הערוצים והוא היה עוד פעם..וזה היה כל זה ברצף..אחד אחרי השני..
ואז הלכתי להוריד , ראיתי פורום קלי קלארקסון-נכנסתי

אויי

אני וניצן (miss independent4) (אנחנו בנות דודות) היינו אצל סבתא שלנו וראיתו כמו מתורפות vh1 וmtv וכול הזמן הראו את סינס יו בין גון ולא ידענו מי זאת קלי וממש אהבנו את הקליפ והשיר והתחלו לצרוח אותו ברחוב שהלכנו עם סבתא שלנו ואז קנינו דיסק לכול אחת !

14מתן

New member
אמממ..

ראיתי שיש איזה זמרת חדשה מקום ראשון בבילבורד (קלי עם a moment like this) אז הורדתי את השיר (הורדתי את הביצוע שהיא שרה כשהיא בוכה אחרי שהיא זכתה) אז התעצבנתי על הזמרת הזאת שככה היא מקום ראשון ועזבתי את זה ואז אחר כך סידרתי שירים במחשב שלי ושמעתי את השיר בגירסה טובה ואהבתי

Shai B

New member
אוקיי, אז ככה:

את קלי היכרתי לראשונה ביוני 2002, כשהעונה הראשונה של "אמריקן איידול" שודרה בארה"ב. ראיתי אותה בתוכנית האודישנים הסופיים של ה-30 האחרונים והיא ביצעה את "Respect". ישבתי וחשבתי לעצמי: "וואו, היא שרה ממש טוב והיא נראית חמודה", אבל לא אהבתי אותה ממש. רק כשהעונה המשיכה להתקדם,וראיתי עוד הופעות שלה, התחלתי לאהוב אותה ממש. היא נראתה לי מותק כזאת עם אישיות כיפית, וכמובן, הכי חשוב הקול שלה הדהים אותי כל שבוע מחדש. מאז, אני איתה והיא עד היום הזמרת מספר אחד אצלי
. אפילו הדהמתי את עצמי וקניתי את שני הדיסקים המקוריים שלה, מה שאני בחיים לא עושה
.

D4Ever

New member
אווו

אצלי בכתה כמה חבר'ה דיברו על "אמריקאן איידול" ואמרו לי שכדאי לי גם לראות בסטאר וורלד אז הייתי רואה..בהתחלה לא היו לי פייבוריטים אבל כשהמשיכה העונה קלי נהייתה הפייבוריטית שלי..אחרי כמה זמן שנגמר א.א ראיתי בMTV את MI ואז אמרתי כזה "וואו זאת קלי!!" והתחלתי להוריד את השירים שלה אחרי שהתברר שהיא הוציאה אלבום..וזהו..

Shai B

New member
רגע, לא הבנתי.

ראית את העונה הראשונה ב"סטאר וורלד"? לפי מה שאני זוכר, הם התחילו לשדר את "אייידול" רק מהעונה השלישית.

D4Ever

New member
אויש

כן..התכוונתי לרשום שהורדתי פרקים..ראיתי כמה לקראת סוף העונה הראשונה..בתכוונתי שסטאר וורלד הם אלה שמשדרים בלי קשר לעונה הראשונה..לא יצא טוב..נו לא נורא..

אמממ...

זה התחיל מ-TRL, ששידרו את Moment Like these או איך שלא קוראים לו, וגם E לא הפסיק לדבר עליה... ואז היה את Miss Independent... וזה לא גרם לי לאהוב אותה במיוחד. אבל מ-SUBG כבר ממש התחלתי לאהוב אותה

למעלה