משחק|

brit18

New member
מממ../images/Emo13.gif

אני שמעתי לפני איזה שנתיים את miss independent ואז קנו לי את הדיסק הראשון שלה לא שמעתי אותו כ"כ ולפני כמה חודשים חברה שלי המליצה לי על הדיסק השני צרבה לי אותו והתמכרתי (-:

SweetOrSexy

New member
אחי הוריד את השיר שלה..שזה ../images/Emo26.gif

Since You Been Gone..ראיתי את הקליפ שלו בויוה, ואמרתי וואו היא כ"כ דומה בקליפ לאבריל, הכוונה במבנה צורת הקליפ, ואמרתי לעצמי, בטח שיר ישן
..אבל פתאום אני שומעת ת'שיר במחשב של אחי..אז שמעתי אותו ברצף..פעם אחר פעם, ואחי ראה שאני אוהבת את השירים שלה הוריד לי את BTHE והתלהבתי.. חקרתי ת'עניין לגביי 2 השירים היפים האלו, וכן ראיתי תמונות שלה, התלהבתי..והצטרפתי לפורום, כי כמו שיש לאבריל פורום, חייב להיות לקלי. אח"כ ראיתי שאתם רושמים פה את השירים שלה, ביקשתי מהילה החמודה שתשלח לי, והיא שלחה לי [תודה תודה הילה
] וזהו..

../images/Emo95.gif

זה רק אני או שנגמרים לנו הנושאים לדבר עליהם
כי כבר היה את השאלה הזאת כמה פעמים.אני בעד שנסגור את הפורום, ונפתח אותו שוב כשייצא הדיסק הבא. בכל אופן, הייתה לי תקופת יובש לפני שנה וחצי בערך
כי לא היו שירים חדשים והייתי חייב טראקליסט חדש, אז ביקשתי מאנשים שישלחו לי כל מיני שירים, ואז שאלו אותי אם אני רוצה שירים של קלי קלרקסון, ואני זוכר שלא הכרתי שירים שלה, אבל שמעתי על הסיפור עם השיר MI של כריסטינה אגילרה, אז שירן שלחה לי 3 שירים שלה: Breakaway, Since you been gone, You thought wrong. את ברייקאווי שנאתי, אבל את השאר ממש ממש אהבתי.. ואז הורדתי את הדיסק (פושע שכמוני) ואני זוכר שממש אהבתי את Break, Since. Hehind, Gone, Where is your heart, Beautiful disaster והשיר שבזכותו ממשש ממש ממש ממש ממש אהבתי אותה...HEAR ME..ואז שלחתי את כל הדיסק להדר, והדר אהבה ישר, ואז הדר פתחה קומונה
בנתיים הזמנתי את הדיסק מארה"ב כי הוא התעקש לא להגיע לארץ.. ואז, בדיוק ביום שפתחתי את הפורום, יצאה ההודעה הזאת לעיתון
טוב, התחלתי לחפור, ואני עובר את שעת כיבוי האורות הצבאית שלי. אז זהו
ליל"ט.

SweetOrSexy

New member
אמרתי לכם ../images/Emo70.gif

יש לקלי ולאבריל ביצועים מאוד דומים. אפילו מזכירים פה הדיסק של קלי בדומה מאוד לדיסק של אבריל הראשון, Let Go.

adida12

New member
אני...../images/Emo183.gif

ראיתי בmtv את SUBG ואהבתי אותו ואז הלכתי להחליף דיסק וחיפשתי דיסק כלשהוא ואז ראיתי את קלי קלארסון וזכרתי את SUBG והחלטתי לקנות אותו והתאהבתי

../images/Emo20.gifהראשון ששמעתי וראיתי היה....

Miss Independent והורדתי אותו ושמעתי אותו אולי 50 פעם ביום ואז יצא האלבום החדש ואותו אני שומעת 70 פעם ביום

s k p

New member
אממ... אני

ראיתי את הקליפ של SUBG בטלויזיה, וממש אהבתי את השיר, בכלל לא ידעתי של מי זה..... אחר כך הלכתי להוריד, גליתי שזה של קלי קלארקסון, ואז הורדתי עוד שירים שלה ופשוט התמכרתי!

Blue Aura

New member
אוף,אוף,אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo27.gif

למה אנשים למה אתם לא מבינים
אני נשבעת לכולכם שבחיים שלי לא השתמשתי בתמונה הזו
כל-כך הרבה פעמים
תקראו,תסובבו את העיניים על התמונה ו-ת-פ-נ-י-מ-ו-
אתם יודעים שזה הכול מאהבה,נכון

Blue Aura

New member
משהו מצחיק אותכם../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif../images/Emo122.gif

,אני ילדה עצבנית,אני כמו אמא שלי אבל אמא שלי גם עייפה כל החיים שלה
,משהו מצחיק,היא אומרת שהיא נולדה כדי לישון

SweetOrSexy

New member
חחחחחחח

גם אמא שלי עייפה כל החיים שלה. היא נחה כל מנוחה שאפשרית, אבל..היא גם קמה מוקדם מאוד בבוקר..

EliranMaor

New member
>< *אתכם!!!../images/Emo182.gif

עברית תקין בבקשה
[זהו המכסה של ההודעות שלי היום. הלכתי ללמוד לביולוגיה
|ניסוי|
אני אף פעם לא יודע מה הסמיילי הנכון..]

SweetOrSexy

New member
אפשר לומר במובן הפשוט ש../images/Emo26.gif

מי שרוצה להגיב להודעה מסויימת, יש לו באותה הודעה את זה : "הוספת תגובה" שפשוט ילחץ עליה. הכי פשוט בעולם. [את יודעת למה זה קורה
מי שרואה שכולם כתבו הודעה לאחד, הוא חושב שהוא עכשיו האחרון, ולכן הוא צריך לשרשר "נכון" לאדם האחרון שהגיב. אה, וזה גם נובע מזה שהם מגיבים להודעה, ופתאום הם רואים אותה לא במקום הנכון, וחושבים שאף אחד לא יראה אותה, או שבעיניו זה לא משורשר טוב, הוא כביכול טעה..ובלה בלה מה עוד יכול להיות יותר גרוע מחשיבה כזו
]

Nittle Grasper

New member
MTV

ראיתי את SUBG ובהתחלה זה עיצבן אותי כי שמעתי רק כמה שניות וזה נתקע לי בראש.. אז הורדתי ואז גיליתי על אמריקן איידול ואחותי הורידה הופעות ובקיצור התמכרתי לדיסק ולהופעות שלה.. *_*

SHTRUDIDI

New member
זה היה מזמן...

ראיתי TRL והקליפ של קלי-A MOMENT LIKE THIS היה תקוע במקום הראשון זמן רב, כל יום יצא לי לשמוע חלק ממנו (יש להם נטייה לחתוך לפעמים את השירים שבמקום הראשון,מעצבן!) ומאוד התלהבתי מהקול שלה אבל שנאתי את השמלה האדומה ששמו לה שם. ככל שראיתי יותר את הקליפ הבנתי שהיא מאיזה תחרות, קצת בירורים והסתבר שזה אמריקן איידול. אחר כך את MI בכלל אהבתי מאוד (וגם הבגדים שלה שם היו נפלאים,איזה צעיף מושלם...)ומאותו הזמן הגעתי למסקנה שהיא נפלאה. ראיתי כמה הופעות מאמריקן איידול שגם רק הביאו ליותר התלהבות ולא מזמן גם את כל העונה. לאחרונה קיבלתי את הדיסק השני שלה במתנה והוא מדהים. אני חורשת עליו כל יום ומגלה כל פעם שיר אחר שמלהיב אותי.

למעלה