F Fergie7 New member 20/2/07 #55 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
M My Chemical Lotan New member 26/2/07 #65 מהממת ../images/Emo23.gif../images/Emo219.gif זה נראה כמו ציור! אהבתי אותה ממש.
ה הטופ מודל הבא New member 19/2/07 #20 נאימה- כמה שאני חושב שהיא מכוערת תמונה מעלפת.. והסט עצמו מדהים.. למרות שרציתי לשים את התמונה של הצ'יטה שלה שהיא אחת היפות אבר ... אבל אין לי שמישהו יביא אותה כברררררררר
נאימה- כמה שאני חושב שהיא מכוערת תמונה מעלפת.. והסט עצמו מדהים.. למרות שרציתי לשים את התמונה של הצ'יטה שלה שהיא אחת היפות אבר ... אבל אין לי שמישהו יביא אותה כברררררררר
J JULI4561 New member 20/2/07 #40 ../images/Emo6.gif זוכרים את הבריטני הזה שהטריד את קיניה .. איזה מפחיד הוא היה חחחחחח
ה הטופ מודל הבא New member 19/2/07 #23 עונה 5 -ניק../images/Emo99.gif נראה לי זו בין 2 התמונות שהכי הדהימו אותי בתולדות התוכנית
ה הטופ מודל הבא New member 19/2/07 #29 בתמונה הכפרית היא הוכיחה לשופטים שהיא יכולה להיות מהממת ופה היא זכתה
ה הטופ מודל הבא New member 19/2/07 #30 ועטעם אישי..../images/Emo140.gif../images/Emo195.gif פשווט אחת מתמונות הפנים הכי מושלמות בהיסטוריה לדעתי (כי אני יודע שהששופטים המעפנים לא התלהבו) נראת כאילו מנתח פלסטי עם ידים של זהב עבד עליה ויצר שלמות
ועטעם אישי..../images/Emo140.gif../images/Emo195.gif פשווט אחת מתמונות הפנים הכי מושלמות בהיסטוריה לדעתי (כי אני יודע שהששופטים המעפנים לא התלהבו) נראת כאילו מנתח פלסטי עם ידים של זהב עבד עליה ויצר שלמות
ב ברררר New member 20/2/07 #41 מה מדהים בזה? היא נראת כמו גברררררר ואיפה התמונות שטיירה העמידה אותן בעונה ה5? זה התמונות הכי יפות
ה הטופ מודל הבא New member 20/2/07 #48 תמונה מדהימה וקורין שולטת גמני חשבתי שהיא גברית בהתחלה אבל היא יפיופה עוצרת נשימה ומהתמונות של טיירה רק את זה אהבתי
תמונה מדהימה וקורין שולטת גמני חשבתי שהיא גברית בהתחלה אבל היא יפיופה עוצרת נשימה ומהתמונות של טיירה רק את זה אהבתי