בבקשה
T That YuvGirl New member 4/8/09 #216 ../images/Emo19.gifאיזה תמונות חמודות , התמונות של טום וגי'ו ותוודה שניי וצור :]
X xXxAmitushxXx New member 4/8/09 #217 ../images/Emo214.gifעוד תמונות שעדיין לא הועלו ../images/Emo9.gif בבקשה לא להגיב עד שאני אסיים DD: דאגי&פרנקי אחרי ההופעה של הסאטרדייז **יש כמה שהן ישנות אבל לא העלו אותן
../images/Emo214.gifעוד תמונות שעדיין לא הועלו ../images/Emo9.gif בבקשה לא להגיב עד שאני אסיים DD: דאגי&פרנקי אחרי ההופעה של הסאטרדייז **יש כמה שהן ישנות אבל לא העלו אותן
S Shaniix3 New member 4/8/09 #230 ../images/Emo191.gif אוי איזה מתוק הוא ככה *-* שתמיד ילך ככה עם הכובע של הקפוצ'ון *______________* אבל עדיף שיחזור לפוני ולא יעלה את השיער כמו דיסלקט
../images/Emo191.gif אוי איזה מתוק הוא ככה *-* שתמיד ילך ככה עם הכובע של הקפוצ'ון *______________* אבל עדיף שיחזור לפוני ולא יעלה את השיער כמו דיסלקט
מ מאי יהודאי New member 5/8/09 #259 ../images/Emo146.gifאפילו שאנחנו לא מכירות אותו אישית וכל זה וזה ישמע דפוק, אבל אני כ"כ אבל כ"כ מקנאה עכשיו . ביטצ'
../images/Emo146.gifאפילו שאנחנו לא מכירות אותו אישית וכל זה וזה ישמע דפוק, אבל אני כ"כ אבל כ"כ מקנאה עכשיו . ביטצ'
S stavik love mcfly New member 5/8/09 #301 ../images/Emo73.gifכל כך מקנאה בהה!! ../images/Emo7.gif גם אני רוצה!
M McGirl For Life New member 9/8/09 #358 ../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאיזה מוזר לראות את דאגי נוהג ../images/Emo6.gif יש לי הרגשה כזאת של "אויי הוא יתנגש בעץ עוד מעט" כשאני רואה את התמונה
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאיזה מוזר לראות את דאגי נוהג ../images/Emo6.gif יש לי הרגשה כזאת של "אויי הוא יתנגש בעץ עוד מעט" כשאני רואה את התמונה
S stavik love mcfly New member 5/8/09 #305 ../images/Emo73.gifאו דאגי!../images/Emo99.gif אני לא יגיב על פרנקי..
X xXxAmitushxXx New member 4/8/09 #219 ../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif בלווופ בלופ