../images/Emo110.gif../images/Emo79.gif

זה קורה לכם לפעמים, שאתם שומעים שיר של הביטלס ואתם פשוט אומרים "יום אחד אני חייב לשיר את זה"? טוב, כי זה מה שקרה לי. שמעתי את הדיסק שלהם ודמיינתי לעצמי איך זה יהיה בהופעה, לפרטי פרטים! התחלתי לעשות הופעות בסלון, עשיתי כאילו יש לי מיקרופון ביד, רקדתי ושרתי יחד עם הביטלס.. אחרי כמה שבועות ראיתי את גמר בראבו הגדול ופתאום חשבתי לעצמי "למה לעזעזל אני לא אנסה להתקבל לשם?" שלא תבינו לא נכון, יש לי קול יפה, יש לי ניסיון בשירה.. אני לא סתם אוהבת לשיר. זמן ארוך התלבטתי בין כמה שירים - let it be - כי הוא די מוכר וכי הוא מרגש ואנשים אוהבים שירים מרגשים, here come the sun - כי אני נורא אוהבת אותו וכי הוא אופטימי מאד, הקהל אוהב שירים כאלה. all you need is love - אין מה להגיד - זה שיר כל כך מוכר, גם אנשים שלא מכירים את הביטלס מכירים את השיר הזה, והוא פשוט שובה את לב הקהל. i am the walrus - שיר די עכשיווי יחסית, אני מאד אוהבת אותו.. ובסוף בחרתי את i am the walrus . לכאורה אין בו כלום, אבל הוא יוצא לי הכי טוב, ואני הכי אוהבת אותו מכולם. את here come the sun אני אוהבת בערך באותה המידה אבל לא השירה שולטת בו אלא הגיטרות, וצריך שיר שהשירה בו דומיננטית. בקיצור, אני מקווה שלא אלאתי(ככה כותבים?)אתכם בפרטים, אני אגש למבחנים כשהאודישנים יתחילו, ותאחלו לי בהצלחה!

Another Girl

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif אבל...

עם כמה שאני מתה על הוולרוס לא נראה לי שהבחירה היא הכי מוצלחת.הוא קצת יותר מדי מורכב ולנוני לקהל הממוצע...אני דווקא כן הייתי הולכת על לט איט בי,כי הקהל אוהב רגשנות ודרמה(ע"ע ריטה) אבל יש עוד כמה שאפשר... זה צריך להיות שיר טוב וגם מוכר...מה עם Back in the USSR? ואולי Help? או Ticket to ride? משהו קצבי... קיצר אל תקשיבי לי אני מדברת שטויות

tin ker bell

New member
גם אני חושבת שכדאי להחליף שיר...

וולרוס לא נקלט בקלות, צריך כמה פעמים לשמוע אותו כדי להבין איך *בדיוק* הולכת המלודיה שלו (אלא אם כן אתה מוסיקאי טוב), וחוץ מזה הוא פסיכודלי למדי, כך שיכול מאוד להיות שהקהל לא ירצה אותו. כמו שהנערה האחרת כבר כתבה-אני גם חושבת שצריך לבחור שיר יותר קצבי או מרגש, כמו "הלפ" או "לט איט בי".

בהצלחה חמודה! ../images/Emo24.gif

אבל אני מצטרפת לדעתם, ככה זה. וורלוס לא קליט וברוואי. את צריכה מזהו חלק, זורם, ופשטני. אולי because?יכול להיות שיצא לך מדהים! היי ג'וד לא הייתי ממליצה כי הוא קצת מונוטוני במילים, מה שבראבו לא אוהבים. את צריכה משהו שמקרין בטחון, זרימה ושיבוא במגע עם הקהל שלך.... (יש אני נשמעת כמו מפיק טלויזיה!) מה עם גולדן סלמברס? או אולי.... את יודעת... משהו שיהיה אפשר לשלב תנועות או משהו כזה... מרשים,את יודעת.... אולי תנסי את את גולדן סלמברס באמת עם הגימיק של אין די אנד?????????????????????? זה יהיה ענק!!!!!! ושיהיה תפאורה סיקסטיסיש... אוי נו גם אני מדברת שטויות......

תראו... ../images/Emo110.gif

אני צריכה שיר שאני מתחברת אליו, אחרת זה פשוט לא הולך. בגלל זה let it be לא בא בחשבון. ואני לא בטוחה מה הקהל יאהב. אני התאהבתי בi am the walrus עוד לפני שידעתי מה זה ביטלס. לא חייבים לדעת מה משמעות המילים בגלל זה, זה פשוט שיר מכשף כזה, הוא מושך אותך לשמוע אותו שוב ושוב.

ביטלמן

New member
זו בדיוק הבעיה הקהל לא יבין שירים

פסיכדלים כמוi am the walrus את צריכה לבחור שירים כמו she loves you cant buy me love אוsomething מהשירים הלא פסיכדלים של הביטלס שירים קיצביים הקהל תמיד אוהב. בטוח יש עוד שיר שהתחברת אליו אני למשל התחברתי לstrawberry fields וsomething

Miss CB

New member
בהצלחה!!

גם אני חשבתי על זה - ז"א אני לא אעבור אפילו את חדר ההמתנה כי אני ושירה... בואו רק נגיד שכדאי שלא יהיו כלים שבירים בחדר
- אבל כמה מגניב זה יהיה לשבת על במה עם גיטרה אקוסטית ולבצע את היר קאמס דה סאן... (חח עשית לי חשק פתאום בא לי ללכת לנגן את זה) קיצר, אני כמו כולם אומרת הרבה בהצלחה, תודיעי לנו מתי התוכנית שאת משתתפת בה ונצפה!! וגם לדעתי כדאי להחליף שיר, וולרוס יותר קשה להתחבר אליו אין מה לעשות. אכן לט איט בי היה מתאים - אבל אם את לא מתחברת אליו מספיק אין מה לדבר. אוליACROSS THE UNIVERSE...?

נימרודל

New member
וואו בהצלחה...

גם אני חשבתי ללכת לבראבו... חחח. אבל לי דווקא באה ההרגשה הזאת של ההופעה (לפרט פרטים) כששמעתי איירון מיידן. (לכי תביני) אז שוב בהצלחה לך במבחנים!!!!!! ווהו!

אם כך הדעות חלוקות.. ../images/Emo110.gif

לט איט בי יצא מהרשימה עוד לפני שהוא נכנס.את across the universe אני ממש לא אוהבת ולא נראה לי שהקהל יאהב אותו. לדעתי all you need is love זו הבחירה האוליטימטיבית רק בעיה אחת קטנה - אני לא מתה עליו. בקיצור, וולרס הוא המועדף על העם! אני לא רואה מה הבעיה עם שירים פסיכודלים. לא חייבים להבין את המילים של שיר בשביל לאהוב אותו, ורק הידיעה שזה שיר של הביטלס תביא אנשים לבחור בקטע, גם אם השיר לא מוכר כ"כ. ובאשר לזכייה, אני אהיה מאושרת אם אני רק אזכה לעמוד על במה ולשיר את השיר הזה - זה פחות לזכות מאשר להופיע. כמובן שאני אהיה מאד שמחה אם יצביעו בשבילי ויאהבו אותי ואני אזכה, אבל העיקר זה ההופעה עצמה, על במה מול קהל - ושום זכייה לא תגרום לי כל כך הרבה אושר. לכן, הבעיה העיקרית שלי היא לעבור את האודישנים. על הבמה אני אהיה פחות לחוצה כי לא אין לי כ"כ בעיה של לזכות או לא. ברור שעל הבמה תהיה לי הופעה טובה הרבה יותר מהאודישנים, ולכן אני לחוצה יותר מהאודישנים דווקא. ברור לי שבמבחנים הקול שלי ירעד ואני אזייף נורא. מה אני עושה לעזעזל?

בהצלחה!

אני בטח הייתי הולכת על לוסי ברקיע היהלומים
(רק אני והפחד במה שלי..)

דיתוּש

New member
לא רוצה לבאס...

אבל בחיים לא תזכי. כלומר, אני לא רוצה להרוס לך, אבל הרי הזוכה הולך לייצג את ישראל בגמר בראבו עולמי, ותמיד זוכים אלה עם שיר ישראלי, כי הרי זה מה שמייצג את ישראל. אבל אני אישית נותנת הכל בשביל הופעה טובה, אז בכיף! הייתי הולכת על זה

ביטלמן

New member
לא נכון!

לפני שנתיים הייתה אחת שעלתה לגמר באיטליה והיה לחה שיר באנגלית נראה לי i will survive אני חושב ששיר של הביטלס זה מתכון להצלחה!.

דיתוּש

New member
וואלה!../images/Emo163.gif

איזו יצורה
אז מה שנותר לומר זה... ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!-!-!

דיתוּש

New member
[וניצלו"ש קטן] שאלה -

למה תמיד כשאני שומעת את ההתחלה של השיר Here Comes The Sun בא לי לזרוק פרחים לכל העולם?

ביטלמן

New member
שאלה קצת טיפשית אבל אני יענה עליה

אני חושב שזה בגלל שזה שיר היפי

למעלה