זו הייתה שאלה רטורית ולא טיפשית!
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 7/9/03 #22 הא../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif להיפך! אם בכלל אני אזכה להגיע לגמר העולמי (מה שבחיים לא יקרה), כולם יכירו את השיר הזה, ויהיו לזה הרבה מאד סיכויים.
הא../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif להיפך! אם בכלל אני אזכה להגיע לגמר העולמי (מה שבחיים לא יקרה), כולם יכירו את השיר הזה, ויהיו לזה הרבה מאד סיכויים.
G gracie New member 7/9/03 #24 אם אני הייתי צריכה להופיע, הייתי בוחרת ב: with a little help from my friends" אחלה שיר, שכולם אוהבים.
אם אני הייתי צריכה להופיע, הייתי בוחרת ב: with a little help from my friends" אחלה שיר, שכולם אוהבים.
ב ברווז גומי New member 7/9/03 #25 בהצלחה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif וחוץ מזה, אני חושבת שאם טוב לך עם השיר הזה אז זה בכלל לא משנה אם הוא פסיכודלי או לא, העיקר שאת בטוחה איתו ונוח לך לשיר אותו... תהני!!!
בהצלחה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif וחוץ מזה, אני חושבת שאם טוב לך עם השיר הזה אז זה בכלל לא משנה אם הוא פסיכודלי או לא, העיקר שאת בטוחה איתו ונוח לך לשיר אותו... תהני!!!
S SmallVille Girl New member 7/9/03 #26 אל תשירי את cant buy me love או with a littel help ... זה שיר קצת מבאס .. אה!!!!!!!! אולי את cry baby cry שיר אחלה ומזה מתאים !!!!!
אל תשירי את cant buy me love או with a littel help ... זה שיר קצת מבאס .. אה!!!!!!!! אולי את cry baby cry שיר אחלה ומזה מתאים !!!!!
מ מאור 87 New member 7/9/03 #27 ../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif בת כמה את, אגב