סיכום שבועי

Devils Pet

New member
../images/Emo111.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo111.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: והתוספת, גנובה מהפורום של נעים- שם: האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? מהי תכלית חייך? מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה? סופ"ש מגניב. שיאנוס אותכם יפני שיכור מסאקי.

Silver Tongue

New member
אני לא זוכרת מה קרה לי השבוע ><

לפני כמה דקות הייתי בטוחה שיום ראשון
אני במצב רע.. שם: דנה האם השם זה חלק חשוב באדם? רק בשביל לקרוא לא :p משמעותי?לא.. גיל:14 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת מהי תכלית חייך? הוא דיי ריק
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא להתקרב לחתולה שלי כשהיא רעבה.. איך נראית מברשת השיניים שלך? מברשתית כזאת האם אתה מרוצה ממנה? אממ.. היא עושה את העבודה..
כמה משחה אתה שם עליה? בכזה גודל >> בכמה שמפו אתה משתמש? ככה>> אתה משתמש במרכך? כן

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ואני

משהו טוב שקרה לך השבוע: מקס ברנר משהו רע שקרה לך השבוע: קצת הרבה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לאדעת יש הרבה התחדשות השבוע: לא זכור לי תוכנית השבוע: פרויקט מסלול 4
סרט השבוע: יש לי חשק בלתי נגמר לראות המסור 4. נחשב ? ספר השבוע: שומרת אחותי. מאכל השבוע: אוכלשלסבתא. יציאת השבוע: מקס ברנר נראלי. והתוספת, גנובה מהפורום של נעים- שם: סתיו. האם השם זה חלק חשוב באדם? תלוי מה השם שלו. אם זה שם נורמלי אז לא. אם קוראים לו אחמדיניג'אד לדוגמא, אז כן. משמעותי? להלן למעלה. גיל: עוד 3 וקצת חודשים 16. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? -___- מהי תכלית חייך? לאדעת. מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? בואנה גל מה זה השאלון הזה כוסאמק איך נראית מברשת השיניים שלך? האם אתה מרוצה ממנה? כמה משחה אתה שם עליה? בכמה שמפו אתה משתמש? אתה משתמש במרכך? האם אתה מאמין בהגיינה?

Devils Pet

New member
אבל היא עדיין הכי קטנה בכיתה.

~סתם כדי לבאס ולהזכיר לך שנולדת בדצמבר, חה~

Silver Tongue

New member
בו נחשוב..

תעודת זהות, מתחילים ללמוד נהניגה, אפשר להתחיל לעבוד בעבודה נורמאלי, גבוהים יותר ותמיד פינטזתי על הגיל הזה P:

MispIaced

New member
*בה לחשוב*

תעודת זהות אפשר לקבל גם בגיל 15 וגם בגיל 13, לימודי נהיגה זה סתם בזבוז כסף בגיל הזה, את תהיי גבוהה יותר גם בגיל 51 וברוב המקומות מעסיקים גם 15. חה?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif זה לא כיף.

כל הילדים בכיתה שלי כבר חוגגים 17 או חגגו. אוף. וכולם כבר "התחלתי ללמוד לתיאוריה !" ומדברים על הדברים שהם לומדים שם וזה -___- חה, אני ימות מאוחר יותר. אז מה, כולם קוראים לי "'קטנה" ואני אוהבת את זה. @@

למעלה