סיכום שבועי

Devils Pet

New member
ווי זמיר.

היה לי ויז'ין של דודי עם חצאית, ופונפונים, ושאר האביזרים הנלווים לעידוד. אני מקווה שלבשת תחתונים. אני הולך להרתיח את האישונים שלי.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Devils Pet

New member
|הפולניזם| לא צריך, הכל בסדר |ספולניזם|

גאד, זה נשמע כמו מחלת לבלב. "גילינו אצלך ספולניזם במצב מתקדם, אתה תמות בעוד חצי שנה. לבד, בחושך."

MispIaced

New member
נמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודע משהו רע שקרה לך השבוע: בסוף רק מחר פירסים והתוספת, גנובה מהפורום של נעים- שם: לוצי. האם השם זה חלק חשוב באדם? משמעותי? גיל: 16 מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? לא רוצה להיות גדול? מהי תכלית חייך? להיות מסננת אנושית עם כוחות על מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? שנורא משעמם פה איך נראית מברשת השיניים שלך? כוסית, היא בדיוק צובעת שיער. האם אתה מרוצה ממנה? אהא |גבגבה| כמה משחה אתה שם עליה? מאיפה לי בכמה שמפו אתה משתמש? שניה, אני אמדוד במבחנה. אתה משתמש במרכך? השאלון הזה מפגר. האם אתה מאמין בהגיינה?

phrizer

New member
אבל כבר אנס אותי יפני שיכור מסאקי ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא זוכר. משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכר. שיר שלא הפסקת לשמוע: teenagers של My Chemical Romance. התחדשות השבוע: אין
תוכנית השבוע: לא יודע.. "תפאורות קרטון" היא היחידה שראיתי
סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: סוף סיימתי את "הצופן האלכסנדרוני" של ויל אדמס, הוא נוראי.. מאכל השבוע: לא יודע.. יציאת השבוע: לא יודע.. והתוספת, גנובה מהפורום של נעים- שם: אורי. האם השם זה חלק חשוב באדם? כן. משמעותי? כן. גיל: 13. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אני מתלבט בין אסכטולוג לקברן.. נו טוב, נלך על מוכר פרחים
מהי תכלית חייך? לא יודע
מהו הלקח לחיים האחרון שלמדת? לא יודע
איך נראית מברשת השיניים שלך? לבן-כחולה. האם אתה מרוצה ממנה? כן
כמה משחה אתה שם עליה? בינוני?
בכמה שמפו אתה משתמש? גם? אתה משתמש במרכך? כן. האם אתה מאמין בהגיינה? לא!! (סתם.)

פלאפאל

New member
משהו טוב: פול מקרטני בא לארץ ../images/Emo2.gif

25 ספטמבר, נראהלי גני התערוכה. שיאאא. חבל שהם נזכרו רק כשהוא כבר קשיש מקומט ובלי קול ושניים ואחרי ששניים מהם התפגרו

למעלה