סיכום שבועי

Devils Pet

New member
../images/Emo111.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo111.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? אתם אוהבים לצלם? אוהבים שמצלמים אתכם? מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- שיר אחרון שהתנגן אצלכם- מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- מה הדבר האחרון שאכלתם- האוכל האחרון שהכנתם- אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- הידיים שלכם רגישות לקור? קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? שיהיה לכם שבוע דביק

Blue Emptiness

New member
נו טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע:למען האמת, הביתספר באופן מפתיע משהו רע שקרה לך השבוע:חוסר בשעות שינה, וכל מיני דברים קטנים שיר שלא הפסקת לשמוע:ממממ אלבום של מיספיטס3> התחדשות השבוע:אין תוכנית השבוע:אין סרט השבוע:באז שנות אור: מפקדת כוכב!
לולז היה לי משעמם, נרדמתי באמצע. ספר השבוע:מלך החומוס ומלכת האמבטיה
משעשע וקליל מאכל השבוע:סנוויץ'? יציאת השבוע:אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שומדבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:גלוש <: ~רמז~ ציטוט\מילת השבוע:לא זכור לי שומדבר
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ביתספר? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נגיד שבסדר וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם?חחחחחחח אולי הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה-ממ לא יודעת הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)?כן, עצוב אתם אוהבים לצלם?כן אוהבים שמצלמים אתכם?לא מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה?החופש, כי הוא היה עמוס מדיי עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל?רק המוזיקה שיש לי באמפי שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם-לא יודעת שיר אחרון שהתנגן אצלכם-עזבו בושות, משהו של בלינק182 ._. מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו-שומדבר מה הדבר האחרון שאכלתם-פרי האוכל האחרון שהכנתם-סנוויץ' אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)?לא הפעם האחרונה שרצתם היתה כי-כמעט פיספסתי את האוטובוס הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם-כוס הידיים שלכם רגישות לקור?לא יודעת קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים?כן, יותר מדיי

Blue Emptiness

New member
א. זה לא סותר אחד את השני!

ב. אמרתי שאני רוצה לפגוש אותך, לא שנפגש
אתה אמור לשמוח שאנשים רוצים לפגוש אותך :mad:

netahaa

New member
אעני P:

משהו טוב שקרה לך השבוע: שדרוג המחשב משהו רע שקרה לך השבוע: וירוס!!!11!!1)#! ובצפר. שיר שלא הפסקת לשמוע: דיסטרביה של ריאנה חחחחחחחחחXXDDDD אבל בגלל שחברה שלי חורשת עליה, ואנחנו תמיד ביחד
התחדשות השבוע: קנו לי מצלמה חדשהה ~! יאיי D: תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: ראיתי רק סרט אחד והוא לא משו.. ספר השבוע: אין מאכל השבוע: נאגטס
יציאת השבוע: מקדונלדס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה? מה הסיכויים? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערף ציטוט\מילת השבוע: בשיעור תנ"ךXD למורה: ילדה: "תגידי, דוד מדוד וגוליית זה אותו דוד מדוד המלך?" הרגה אותי
תמונת השבוע: אני על תגובה מהירה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעייף רצח וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? לא, זה נשמע מתנשא בדיבור יומיומי.. הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- - הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? כן X: ומחקתי ישר :| אתם אוהבים לצלם? כן אוהבים שמצלמים אתכם? תלוי מתי מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? שלשום, וירוס קטלני עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? לא ): אבל כל מה שהיה בD נשמר שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- "אז תבואו למסיבה של הפיג'מות" שיר אחרון שהתנגן אצלכם- לא זוכרת. מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- שרפו את בית הספר D: מה הדבר האחרון שאכלתם- במבה האוכל האחרון שהכנתם- ספגטי בולונז. אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? לא הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- ג'וק נראלי הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- ציפורן? הידיים שלכם רגישות לקור? לא, לחום כן. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? כל הזמן. יותר מזה, לפעמים אני הולכת ברחוב ומחייכת לעצמי כי נזכרתי במשהו ואנשים מסתכלים עלי וחושבים שאני עם פיגור O_ם ויש כאלה שמחייכים בחזרה X_X שבוע טוב 3>

Devils Pet

New member
הקליפ של דיסטורביה דומה בטירוף

לקליפים של מרילין. "אני כאילו שיאו פריקית מטאל כלכך פריקית קשוחה ואפלה ויש לי גרבי רשת, יצאתי מהמיינסטרים!".

netahaa

New member
של מרילין יותר מפחידים.

הכי מזעזע בקליפ זה השיער הבלונדיני שהיה לה S:

Devils Pet

New member
לא אמרתי יותר מפחיד.

פשוט דומה בצורה מגעילה שאיזו נסיכת פופ חולפת מנסה להדמות אליו.

netahaa

New member
האמת שאני לא חושבת שהיא תחלוף כ"כ מהר..

כולם פשוט סוגדים לה -_- כן, הסטייל שלה עבר מפרחה לפריקית..

Devils Pet

New member
שקרטונים.

משהו טוב שקרה לך השבוע: בבצפר היה מש אחלה למען האמת. משהו רע שקרה לך השבוע: לקום ב7 וחצי כל בוקר. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני מקיא- הבילויים. אלוהים תעזור לי- אביגייל רוז. התחדשות השבוע: נמ, זה מלפני שבויים, אבל חידשתי את הצבע השבוע. תוכנית השבוע: סקינס
סרט השבוע: "ארבעת המופלאים" ספר השבוע: עדיין רודף העפיפונים, כן, אז מה, אני מתעצל לקרוא, אני קורא רק איזה 5 עמודים כל יום בהסעה. מאכל השבוע:מאפינס. יציאת השבוע:נמ, תכננתי אותה להיום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המצלמה תגיע#%&*&*($ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נמ, לאיודע. נגיד מרווה. ציטוט\מילת השבוע: "Devil's Pet™ אומר/ת: סגגגDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDXXXZZZZZZZZZZZDDDDDDS" "מי קונה חלב שקרטונים?" תמונת השבוע: נמ, לא יודע, נבחר משהו באקראי. התוכניות שלי לשבוע הבא: להביס את בצפר! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, דפנטלי. וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? השפה שלי מאוד גבוהה יסחית לערסים בבית הספר. הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- לא יודע. הרבה. הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? לא. אתם אוהבים לצלם? מאוד. אוהבים שמצלמים אתכם? פחות. מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לפחות שנה וחצי. עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? לא מגובים בשיט, אני חייב לגבות(יש לי 12 ג'יגה תמונות). שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- משהו של שלמה ארצי ברדיו במטבח. שיר אחרון שהתנגן אצלכם- Marilyn Manson- User Friendly מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- "גל, יש לך 1000 שקל על השולחן, הלכתי לעבודה.ביי". מה הדבר האחרון שאכלתם- פיצוחים. האוכל האחרון שהכנתם- עוגות שמרים לקומונה אתמול בערב. אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? לא יודע. הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- רדפתי אחרי ידידה שלי. הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם-את הפלאפון (פעם ראשונה בכל החיים שלי שקלקלתי את הפלאפון שלי) הידיים שלכם רגישות לקור?לא. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? ..... הא? סליחה, לא הקשבתי.

Blue Emptiness

New member
אתה באמת רוצה לפגוש אותי או -

סתם כדי לצאת נחמד?
היי לא ידעתי שאתה קורא, אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש!
חחח כשקראתי את הציטוט בתת ניק של סתיו זה ממש הצחיק אותיXDDDD כפרעלייך

MispIaced

New member
אין לי כוח לקקי הזה, אני מדלג לשאלון

וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? לא הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- לא הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? לא אתם אוהבים לצלם? קצת אוהבים שמצלמים אתכם? תמותו. מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לא יודע עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? לא שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- יש לי חיים, אני לא זוכר שיר אחרון שהתנגן אצלכם- מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- את הגולגולת של המנהלת ביצפר שלי מתנפצת על דילדו מתכתי. מה הדבר האחרון שאכלתם- לא זוכר האוכל האחרון שהכנתם- הכנתי קוביות טופו מושרות ברוטב מגניב כדי להכין עם אורז אחר כך. אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? לא הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- המורה הכריח הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- לא יודע הידיים שלכם רגישות לקור? כן קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? לא

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif יחופי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: בצפר, שיער. משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר, ושהמים במקלחת יוצאים סגולים כי הצבע של השיער חרא. :) שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני בולט וברוקנסייד ואפי וכו'. התחדשות השבוע: שיער סגול. תוכנית השבוע: היפה והחנון, פרויקט מסלול. סרט השבוע: הכי בלונדינית שיש. ספר השבוע: עדיין שומרת אחותי. [כמעט בסוף] מאכל השבוע: אוכלשלסבתא. וקרפ. הווווווו קרפ.
יציאת השבוע: עם חברות לקניון. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן במתמטיקה. -____- שיעבור כבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גל !!!!!11 ציטוט\מילת השבוע: יחופי.
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד למתמטיקה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, תודה. וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? כה, בקניון הומה אדם עם חברה. כולם בהו בנו בצורה מוזרה. הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- "עומר שתוק" הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? לא. אבל הקלטתי תשובות למבחן בהיסטוריה. אומנם לא שרתי אותן, אבל בכל זאת. אתם אוהבים לצלם? כן. אוהבים שמצלמים אתכם? כל עוד זה לא פפראצי, אז כן. [גללל ^#^#@] מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? כשעברנו לסבתא כי הוא לא נדלק. עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? לא מגובים. [נראה לי] שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- פאראמור בטלוויזיה. שיר אחרון שהתנגן אצלכם- עכשיו, Totalimmortal-AFI מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- [התשובה של נעים לשאלה הזו קרעה אותי מצחוק XDDDDDDDD] אממ. דפיקה בדלת, ושזה יהיה ג'ייד. מה הדבר האחרון שאכלתם- צ'וקלד. האוכל האחרון שהכנתם- אממ... אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? לא .__. הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- ברחתי מחברה שלי אחרי שבילגנתי לה את השיער והיא רדפה אחרי כדי לאכול אותי. הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם-אממ ... טלוויזיה. הידיים שלכם רגישות לקור? לא. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? חחחחחח כן.

phrizer

New member
דג קטן שט בים זך ולפתע פגש חבורה נחמדה שצצה

סתם כך. משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי יומולדת. משהו רע שקרה לך השבוע: אתם שכחתם. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודע..
התחדשות השבוע: דברים לבצפר
תוכנית השבוע: "המופע של אמנדה", שידרו פרק אחד של זה השבוע! נוסטלגיות!
סרט השבוע: ראיתי 18 יוטיוברים מקריאים את "העורב" בדרכים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יצרתיות
זה נחשב? ספר השבוע: הפסקתי צום קריאה השבוע! מאכל השבוע: לא יודע.. יציאת השבוע: לבצפר?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודע
ציטוט\מילת השבוע: [המורה למדעים חילקה לנו קורנספלקס לאכול בשיעור] "אז בזמן שאתם אוכלים אני אספר לכם איך החלטנו לחלק קורנפלקס לתלמידים... זה התחיל כשלפני כמה שנים כיתת המצויינות הראשונה בבצפר קיבלה קורנפלקס מתנה מאוסם... אנחנו קירבנו מגנט לקורנפלקס ואתם לא תאמינו מה ראינו..." אני מתכוון, שתביא עוד קורנפלקס.. אבל למה היא חייבת לספר לנו את זה?
"המורה לספרות: למה אתם אוהבים לקרוא ספרים? אני: זה מראה לי צד אחר של החיים. המורה לספרות: לא נכון."
[המורה לערבית כותבת של הלוח מודעה שמתחילה ב"מרים אל,איפתחה"] "הבחורה הזאת מפרסמת את עצמה, מה היא עושה?" "קוראים לה מרים!" "יפה, אבל מה היא עושה?" "היא מהפאתח!" ילד אחר: "היא פותחת!" המורה: "יפה, היא מפרסמת את זה שקוראים לה מרים והיא פותחת..." *כל הכיתה צוחקת והמורה מזדעזעת* תמונת השבוע: לא מצליח לצרף... התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודע.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא יודע. (שמתם לב שהנקודות בסדר יורד
... שמתם
.. שמתם
.) וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: אליזבת פריצל? השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? לא נראה לי.. הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- לא יודע..
הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)?
זה היה בצחוק!!
אתם אוהבים לצלם? כן. אוהבים שמצלמים אתכם? פחות. מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לא זוכר. עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל?
חלק מהמוזיקה על הMP.. שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- לא יודע
שיר אחרון שהתנגן אצלכם- "The Raven" של Alan Parsons Project מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- גיחוך מקאברי?
מה הדבר האחרון שאכלתם- קורנפלקס (לא קירבתי לשם מגנט..
) האוכל האחרון שהכנתם- לא זוכר.. אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)?לא
הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- ביום הראשון ללימודים שאלתי את האחראי של ההסעות איפה אני נוסע והוא אמר לי שבתחנה שבסוף לא נסענו בה אלא באחרת, ביום השני הגעתי לשם מאוחר ופתאום אמרו לי שהפעם זה כן התחנה שהוא אמר לי (והוא אמר "תמהר! לך לאט!"), רצתי (במדרכה, לא בכביש
) והספקתי להגיע לפני שהוא נוסע.. אח"כ הוא עוד לחיכה לילדים. כמה אירוני. הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- לא שברתי/קלקלתי
הידיים שלכם רגישות לקור? כן. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים?
כן

netahaa

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

לא ידענו.. יומולדת שמח~! אושר כושר ועושר שתלך בדרך השושנים ולא בדרך הדרדרים D:
XD

למעלה