../images/Emo9.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: חברות חדשות
משהו רע שקרה לך השבוע: בית ספר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי
כמה חרשתי עליו
התחדשות השבוע: אייקונים במסנג'ר XDD תוכנית השבוע:ריר!
סרט השבוע: הג'יגולו מת מצחוק2 XDD ספר השבוע:-- מאכל השבוע: רימונים
יציאת השבוע:אין... אבל נראה לי שמישהו התחיל איתי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ספר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת.. אבל שמישהו ינסה להתחבר אית>< אני לא טובה בלעסות את הצעד הראשון..><" ציטוט\מילת השבוע: היו לי ועכשיו שכחתי >< תמונת השבוע: אין לי כוח חח התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות להתחבר לעוד אנשים? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? סתם בצחוק חח הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- נממ? הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? לעצמי לא.. עם חברות כן חח אתם אוהבים לצלם? יאפ
אוהבים שמצלמים אתכם? חס וחלילה!
מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לא זוכרת וכי הוא לא עבד חח עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? לא יודעת חח בטוח שהמוזיקה מגובת חח שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- להקת מטאל שידיד שלי שם
שיר אחרון שהתנגן אצלכם- עכשיו היה the end of theis cheamr של סונטה
מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- אממ לא יודעת חח מה הדבר האחרון שאכלתם- לא זוכרת חחח האוכל האחרון שהכנתם- בטח טוסט חח אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? מה? הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- חברה שלא ראיתי אותה שנים קראה לי חח הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- וואו, אממ נראה לי המקרוגל.. חח אני לא זוכרת מה.. שברתי הרבה חח הידיים שלכם רגישות לקור? לא.. הם חמות כל הזמן.. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? הרבה חחח