סיכום שבועי

-_-

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת? משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר? שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה כ"כ שמעתי את הדיסקים שקיבלתי*.* התחדשות השבוע: דיסק של בולט, אלפאבתה ועודועוד. תוכנית השבוע: רדבנד סרט השבוע: יעד סופי 3 ספר השבוע:
מאכל השבוע: לא אכלתי השבוע יציאת השבוע: תחנת אוטבוס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי בית?Oם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנגלינה גולי? ציטוט\מילת השבוע: " היי דודי, יש לך היום יומולדת היום!1..אה לא זה מחר!" חבר שלי מפגין ידע ב2.9 תמונת השבוע: צירפו לי את זהלברכה התוכניות שלי לשבוע הבא: ? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? לגמרי הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה-לגמרי הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? כל אחד עשה את זה, נו. [מה,לא?;(?] אתם אוהבים לצלם? כן אוהבים שמצלמים אתכם? אין דבר שאני יותר שונא מזה
מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לפני חצי שנה, הוא היה חולה עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל?מגוביםמגובם שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- מה אתה גיי, ערסמתלהב עם הבסים באוטו שיר אחרון שהתנגן אצלכם- HBIF בולט מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו-שזכיתי במיליון דולר? מה הדבר האחרון שאכלתם- ביסלי בצל האוכל האחרון שהכנתם- אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)?O_______O הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- אימון? הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם-הפלאפון שלי כהרגלי הידיים שלכם רגישות לקור?בקטנה קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים?המון

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif מאכל השבוע: לא אכלתי השבוע

אתה מעצבן אותייייייייי יחי 3313 !!!!!!!!!111111111111111111

phrizer

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo13.gif

Silver Tongue

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברות חדשות
משהו רע שקרה לך השבוע: בית ספר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: מופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי
כמה חרשתי עליו
התחדשות השבוע: אייקונים במסנג'ר XDD תוכנית השבוע:ריר!
סרט השבוע: הג'יגולו מת מצחוק2 XDD ספר השבוע:-- מאכל השבוע: רימונים
יציאת השבוע:אין... אבל נראה לי שמישהו התחיל איתי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ספר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת.. אבל שמישהו ינסה להתחבר אית>< אני לא טובה בלעסות את הצעד הראשון..><" ציטוט\מילת השבוע: היו לי ועכשיו שכחתי >< תמונת השבוע: אין לי כוח חח התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות להתחבר לעוד אנשים? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? סתם בצחוק חח הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- נממ? הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? לעצמי לא.. עם חברות כן חח אתם אוהבים לצלם? יאפ
אוהבים שמצלמים אתכם? חס וחלילה!
מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לא זוכרת וכי הוא לא עבד חח עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? לא יודעת חח בטוח שהמוזיקה מגובת חח שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- להקת מטאל שידיד שלי שם
שיר אחרון שהתנגן אצלכם- עכשיו היה the end of theis cheamr של סונטה
מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- אממ לא יודעת חח מה הדבר האחרון שאכלתם- לא זוכרת חחח האוכל האחרון שהכנתם- בטח טוסט חח אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? מה? הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- חברה שלא ראיתי אותה שנים קראה לי חח הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- וואו, אממ נראה לי המקרוגל.. חח אני לא זוכרת מה.. שברתי הרבה חח הידיים שלכם רגישות לקור? לא.. הם חמות כל הזמן.. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? הרבה חחח

טללולוXD

New member
Now i can't let go of this dream.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לפגוש אנשים מסוימים, שיחות. משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל. שיר שלא הפסקת לשמוע: Avenged Sevenfold- Afterlife התחדשות השבוע: חולצות בצפר?
תוכנית השבוע: הפרומואים של העונה החדשה של נמלטים איי גס
סרט השבוע: אמ. ספר השבוע: משאלה אחת ימינה. מאכל השבוע: אוכל ישראלי!1 שינוי מרענן אחרי חודש בגרמניה
יציאת השבוע: חווה ואמ, מרכז עם חברים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור טוב. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אוו, יש יותר מדי. ציטוט\מילת השבוע: "אני חד קרןD:" תמונת השבוע: כי מי לא מצלם ספסלים להנאתו. התוכניות שלי לשבוע הבא: בצפר><. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בחביבות. וכעת, אדלג לי בכיף אל סקרים ושאלונים ואדלה משם משהו. סתם משהו לא קשור: השתמשתם פעם בשפה גבוהה כצורת דיבור שלכם? אכן. הביטויים שאתם אומרים הכי הרבה- אממ. הקלטתם פעם את עצמכם שרים (סתם לעצמכם)? כןXD אתם אוהבים לצלם? כן. אוהבים שמצלמים אתכם? ממש לא. מתי בפעם האחרונה פירמטתם את המחשב ולמה? לא זוכרת. עד כמה מגובים הקבצים שלכם במחשב, אם בכלל? הרוב לא מגובים. שיר אחרון שהתנגן ולא אצלכם- איי הייט אבריט'ינג אבאוט יו, אצל זואי
שיר אחרון שהתנגן אצלכם- דה אנפורגיבן- מטאליקה. מה יישמח אתכם לשמוע עכשיו- אמ, איי דונט לאב יו D: מה הדבר האחרון שאכלתם- אורז. האוכל האחרון שהכנתם- חיממתי את האורז במיקרו D: אתם שופכים מים על הברז לפי שאתם סוגרים אותו (אחרי שטיפת ידיים)? לפעמיםO: הפעם האחרונה שרצתם היתה כי- היה לי אימון. הדבר האחרון ששברתם/ קילקלתם- מראה><. הידיים שלכם רגישות לקור? לא ממש. קורה לכם הרבה שמדברים אתכם ואתם קצת מעופפים? לא הרבה. שיהיה לכם שבוע דביק. גם לך:)

למעלה