סקסססססססססססססס

סף תסכול

אפשר לחשוב עליי הרבה דברים, אבל כשזה מגיע למיניות, ובעיקר לפתיחות מינית, סף התסכול שלי מאוד נמוך. קשה לי לקבל בני זוג, שרמת העניין שלהם בסקס שונה משלי. אם אין פתיחות תקשורתית לדבר על הפערים, אין סיכויי שאני אשאר יותר משנייה מהרגע שבו חוויתי את התסכול שביחד עם הבחור...

נמש

עכשיו אני בשוקית ממך. תעודה כן, סקס לא? תקשיבי. סקס הוא דרך חיים, הסקס הזוגי משלב בתוכו שלושה אלמנטים. את הסיפוק האינדיוידואלי של כל אחד ואחת ואת הזוגיות. אם, צלע אחת מעורערת, המבנה לא יתקיים. השילוש הקדוש, מחייב הבנה ופתיחות, פשרות הם מנת חלקנו היום יומיות להשגה מירבית של אושר ושקטת עשייתי. בשום אופן לא בסקס!!! יש מצב של "לנסות" להתגמש, להבין, אבל לא להתפשר. אחרת, הזוגיות תהיה מאוד מתוחה ולא מסופקת. סקס, יקירתי, הוא אחד היסודות עליו נבנית הזוגיות. וכאן, אין מקום לפשרות, הוא חייב להיות מכנה משותף, פעיל, יצירתי, מספק, רבגוני, פתוח.... אחרת, זה סתם זיון לסיפוק ריגעי. ולזה אין מקום בזוגיות.

נימשון

New member
אני אמרתי שלא חשוב../images/Emo35.gif

אני בסך הכל העלתי נושא לדיון, את דעתי בנושא עוד לא כתבתי בכלל.

אופסי...

מתנצלת יקירה.. לרגע היה נדמה לי שהשוות את זה להתפשרות של השכלה מול מיניות

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

ואללה, לא תמיד. שמעתי היום דווקא בדיחה מצחיקה על פולניות, לא אומר שזו האמת.

4z5rz

New member
הכל בראש

בסופו של דבר, איבר המין נמצא בין האוזניים. בן/בת זוג עם ראש פתוח ונכונות להתנסויות ולחוויות חדשות, גם בסקס יגוון ויהיה פתוח. אדם עם קיבעון מחשבתי, סביר להניח שבתחום המיני ישעמם ולא יפרוץ גבולות. אוהד.

לא לא לא ..מפאת חוסר זמן

זו התשובה לא מתפשרת על דברים שאני אוהבת בסקס אם הוא גמיש ופתוחלשינוים סבבה אם הוא לא מאלו שלא יורדים או משהו כזה אז זה big no no " סורי זה יותר מדי חשוב לי הלכתי ביי

DANDI 30

New member
../images/Emo99.gif

חשוב לי מאוד שיש התאמה אבל מצד שני מוכנה ופתוחה להצעות

חיים 3005

New member
שלום לכולם וערב טוב

מניסיוני אני לא חושב שצריך להתפשר אלא על דברים שניתן לחיות איתם, אם מגיעים למצב שחושבים על הויתורים האלה זה כבר לא טוב חבל לחשוב על כאלה פשרות כעל בדיעבד לא הייתי עושה כך או אחרת

P u s s i c a t

New member
בעד נסיונות...

כל זמן שהם לא פוגעים באף אחד. מוכנה לנסות דברים אחרים ממה שאני מכירה ויודעת היום - כי אישית אני נגד קבעון ובסקס בפרט. אם זה לא יצליח ותהיה אי התאמה? אין מצב שאשאר שם. קשר בלי התאמה מינית מושלמת לא יעבוד אצלי. לא יכולה להגיד לך כמה הוא חשוב "לנו" יש לי חברות שבשבילם סקס הוא אך ורק דרך לעשות ילדים. בשבילי הוא הרבה יותר מזה. ולי אישית הוא מאוד חשוב בראיה עכשוית, עברית ועתידית. לא מחפשת מי שיאהב את הסקס כמוני, או בדיוק את אותם דברים. מחפשת את זה שהסקס ביננו יספק אותי לחלוטין. זה יכול להיות שונה מכל מה שהכרתי עד היום. אם זה יספק אותי אשאר. וזה יכול להיות בדיוק "מה" שהיה לי עד היום וזה לא יספק אותי, ואז לא אשאר. התאמה. בלי זה - קשר לא יעבוד בשבילי.

למעלה