סקר סקס ומגדר

../images/Emo111.gif סקר סקס ומגדר ../images/Emo111.gif

נראה לי מעניין לראות מה חברי הפורום למיניו חושבים על סקס- האם סקס הוא דבר שחייבים לעשות עם רגש, או שזה דבר שממלא צורך פיזי ותו לא
תכתבו בכותרת אם אתם גבר/אישה ע"י סימון
לגבר, ו-
לאישה.

זכוכיות

New member
אף אחד לא חייב כלום ../images/Emo13.gif

לי אין בעיה לשכב עם אנשים שהם לא אהבת חיי, רוב האנשים ששכבתי איתם לא היו כאלה (אהבה אני יכולה לקרוא רק לשני קשרים שהיו לי, הקודם והנוכחי, אבל היו לי עוד, גם קשרים רומנטים וגם פרטנרים לסקס). רוב הקשרים שהייתי בהם לא היו "אהבה", היו בהם דברים אחרים- חיבה ועניין וסקרנות ומשיכה ותשוקה- ועל כן היה גם סקס. ההגדרה "צורך פיזי" קצת קרה ומרגישה לי לא מתאימה, זה לא שאני קמה בבוקר חרמנית ומתקשרת לפיצריה כדי להזמין את השליח, אבל אם נוצרת לי אינטרקציה עם אדם מסוים, ובא לי- ובא לו, אז למה לא?

pain is MY love

New member
../images/Emo68.gif

ממלא צורך פיזי אבל אי אפשר להגיד "ותו לא" כי אחרי הכל בסקס יש גם המון רגש וביטוי לאהבה במידה והיא קיימת.. מה שכן צורך זה צורך ואי אפשר להתקיים בלי סקס לדעתי ככה שלפעמים יוצא להסתפק בפחות מסקס עם "אהבת החיים היחידה" אבל בדיוק כמו שזכוכית אמרה, זה לא אומר לשכב עם על אחד אלא עם מישהו שמשדר איתך על אותו גל ושניכם נשמכים אחד לשני ומרגישים טוב עם זה...

נעים מאוד

מישהו שמתקיים בלי סקס כמעט חצי שנה אפשר ועוד איך יודעת מה גם מרגיש יותר משוחרר לא מרגיש משועבד לייצר יותר מדי לדעתי סקס ללא אהבה הוא אקט מגעיל לא מסוגל לעשות

../images/Emo68.gif איש באמונתו יחיה

ברור שאין על סקס שבא מתוך רגש עמוק... אבל לפעמים אהבת חייך לא נמצאת בסביבה הקרובה שלך ולבני אדם יש צרכים, וסקס הוא אחד מאותם הצרכים האלה...

איזהו הגיבור הכובש את יצרו

זה שיש לו צרכים זה לא אומר שהוא צריך להיכנע להם ההבדל בינינו לבין החיות הוא שאנחנו יכולים להתגבר על הצרכים שלנו אני לא אומר שמי שלא עושה את זה הוא חיה חס ושלום אלא אני גיליתי את התועלת העצומה שאני מקבל מעצם התגברות על הייצר הזה

בואי אני אגלה לך את התועלת

אם כשלא הייתי שומר הייתי נפגש עם בחורה וישר מחפש סקס או מגע (וזה מה שהייתי רגיל וכל אחד מאיתנו עושה את זה) אז זה מפריע לשפוט את הבן אדם שאת יוצאת איתו כהלכה כלומר אם הוא מתאים לך הרבה פעמים יצאתי עם בחורה שוואלה אם הייתי בראש צלול ולא שבוי לצרכים שלי הייתי מנתק איתה את הקשר אחרי שעה של שיחה כי היא לא מתאימה לי אבל מה התנשקנו אז הצורך שלך לחום ומגע אומר אבל תמשיך טוב לך ולבסוף אתה מוצא את עצמך נמצא אם מישהי שלא מתאימה לך ועובר פרידה אחרי שנה שסתם שרפת זמן ולכן ברגע שתדעי לשלוט על היצרים שלך ההחלטות שלך יהיו יותר יעילות את תתני לראש לעבוד ולא לגוף וחוץ מזה שאני בפגישה עם מישהי עכשיו אני מסוגל לראות אותה בתור בן אדם היופי הרבה פחות מדבר אלי שזה מה שאני רוצה אני מחפש אישה יפה מבפנים מבחוץ לא כזה משנה לי איך היא תראה

חלקיכם חושב שהוא יכול

לעשות את ההפרדה אם יש סקס והעובדות מדברות בשטח אצל החילוניים לעומת החרדים שכן שומרים על זה חרדי מכיר מישהי בשידוך אחרי חודש חודש וחצי מתחתן והקשר שלו יציב ומאושר לעומתו חילוני יוצא שנתיים עם בחורה חושב שהוא מכיר אותה מתחתן ואחרי שנה שנתיים מתגרש אי אפשר לעשות את ההפרדה אם באמת היית יכולה לעשות הפרדה היית מלאך ולצערי אף אחד מאיתנו לא מלאך

זכוכיות

New member
יאללה, אני מכירה מספיק חרדים שנישאו

בשידוך- הסיבה שהם לא מתגרשים היא לא האהבה הגדולה, רובם בכלל התחתנו בנישואי תועלת (משפחה טובה, תלמיד חכם, עשיר\ה, ויופי חיצוני- אל תגיד לי שלא, בדוק, תשאל כל שדכנית וכו'), הם מודים בזה שזו לא אהבה, הם בכלל לא מאמינים באהבה, או כמו שאמרה לי פעם חברה לעבודה שעמדה שניה לפני חתונה "אהבה זו המצאה של החילונים". גם האחוז הקטן של המתגרשים נובע מאותה סיבה, כשלא מתחתנים מאהבה לא מפסיקים לאהוב, וגם כשכבר יש ספקות וכן רע בתוך הבית- זה פשוט לא מקובל להתגרש, סובלים בשקט.

זכוכיות

New member
ועוד משהו מקסים שקרה לפחות אצל אותה

חברה לעבודה, ואח"כ שמעתי שוב כשישבתי לי בתור לאנשהו ומישהי דיברה בטלפון (כן, ציטטתי, שיעמם והיא דיברה ממש חזק!!)- הרבה פעמים נשים פשוט "קונות" חתן, לדוגמא, החברה לעבודה שלי שילמה למשפחתו של החתן כ- 30,000 ש"ח, והם עוד עשו לה "הנחה"- למה? כי הוא עשיר יותר ממנה, ממשפחה מכובדת יותר ממנה, ואשכנזי- בניגוד אליה, כל הדברים הללו עולים כסף, לא אהבה! והיא אספה פרוטה לפרוטה שילמה והתחתנה, למה? כי הוא עשיר, ממשפחה טובה ואשכנזי, הסטנדרטים שלה ושל החברה החרדית לאיכות! לא כי היא אהבה אותו, היא בכלל חשבה שהוא מכוער (כמו שהיא הגדירה אותו "חיצוניות לא משהו אבל מלא יראת שמיים ומידות טובות..."- ואז הוסיפה "וחוץ מזה הוא עשיר ממשפחה טובה ואשכנזי...". אגב, באותה שיחה שמעתי בחורה, גרושה דווקא, מנסה להלהיב את אחותה הקטנה להשתדך עם איזה בחור, שהיא מעולם לא ראתה אבל שמעה עליו מהשדכנית- הוא כמובן, מבוסס ואשכנזי, אחותה הקטנה לא, הסכום היה גדול מאוד- אני לא זוכרת כרגע והיא עודדה אותה להיפגש איתו קודם ("כי אולי הוא יתלהב ויוריד את המחיר")- ציטוטים נבחרים מאותה שיחה "מה אכפת לך? תתחתני עם אשכנזי" "איך הוא נראה? היא אמרה שהוא נראה טוב... מה, רזה? לא יודעת, היא לא אמרה רזה... אבל נראה לי שנראה טוב זה רזה... לשאול?"- כאילו, על איזו אהבה אתה מדבר? ועל איזו התנתקות מהחיצוניות? -ידוע- לכל ששמנות למשל, מבוקשות פחות, שגברים רבים פונים לשדכניות ומבקשים יפה ורזה, אם אפשר עם כסף, ונשים- אותו דבר, רק עם יותר דגש על הכסף ועל התלמיד החכם. אני חושבת שלא חיית בחברה הזאת יותר מדי זמן, ולא הכרת מספיק, ולא שאלת מספיק, ואתה עדין כולם בהתלהבות מאותה הארה רוחנית שנחתה עליך- שאתה עושה אידאליזציה לחברה שלמה.

תשמעי אני לא אמרתי שמחר אני הולך לה

אבל אני לקחתי מהדת את דרך החיים ולדעתי זוהי דרך החיים הנכונה כי אני לפי מה שאני מכיר את החרדים ולפי מה שלמדתי מהחרדים כסף זה לא השאיפה שלהם ולכן זו לא חוכמה לקחת מקרה שראית ולזרוק אותו על הכלל

אם תראי בפורום בינו ובינה

יש שם אחת ששאלה האם להתחתן עם מישהו בגלל שיש לו כסף והוא מסודר תראי מה עניתי לה יכול להיות שנפלת על שתי בחורות שזה מה שהיה חשוב להן אז בסדר שיהיה להן לבריאות הרי כמו שאמרתי אהבה רוכשים ובוחרים מי לאהוב מפה וללכת ולקבוע שככה כל החרדים מתחתנים הדרך עוד ארוכה אני מכיר מלא חרדים שהתחתנו לפי המידות של הבחורה ולא לפי ממונה

אני מציע לך ללכת לבדוק

לפני שאת זורקת דברים לאוויר אני בתקופה האחרונה ביקרתי בכמה וכמה בתים חרדים ללמוד תורה ואהבה כמו שאני ראיתי ברוב הבתים האלה לא ראיתי בכל הבתים החילוניים שראיתי נכון שיש הרבה שידוכי תועלת אבל זה לא משנה ואני אגיד לך למה כי אהבה ניתנת לרכישה אם את תרצי לאהוב מישהו את תאהבי אותו חרדים לא מאמינים בהתאהבות כי היא נעלמת אחרי שלוש שנים פלוס מינוס (שימי לב לרוב הפרידות הם נערכות לאחר התקופה הזו) אבל אהבה נרכשת על ידי נתינה לבן הזוג על ידי הענקה מעצמך ולכן בפגישות לפני החתונה הם רק בודקים את המידות של השני (כעס קינאה וכו') ואוהבים עם הזמן וזו האהבה הכי חזקה שיש ומבחינת הדת אין כל רע בגירושין שום איסור אין לאישה גרושה לפי הדת שמונעת ממנה להתחתן עם מי שלא יהיה בשנית ולכן הפוחדים להתגרש הוא לא כל כך נכון פשוט שהחילוניים רואים את זה מבחוץ וזה נראה להם כך

זכוכיות

New member
אתה ממשיך באידאליזציה,

וזכותך, אני מקווה שאת אותן פנטזיות או מקרים יפים (שאני בטוחה שיש) אתה לוקח למקומות יפים. לא מדובר על מקרה אחד, כמו שאמרתי- אני מכירה הרבה מאוד חרדים, בעיקר משפחה וחברות מהעבודה הקודמת שלי, עבדתי במחלקה ש90% היו חרדים (בעיקר חרדיות). ו ע"פ הדת אין שום רע בגירושין, ע"פ החברה המסורתית יש- אישה גרושה היא אישה סוג ב'! אישה גרושה היא יד שניה! אותה ישדכו לגבר שהוא סוג ב', כמו- רגע רגע, חוזר בתשובה! כן כן, אתה. שלא נדבר על העני, והחולה, והעיוור ופגוע הנפש וזו שאחותה עברה לתל אביב וזו שאצל האחות של סבתא שלה התגלו... כך וכך. ואני מאוד מאמינה באהבה שנוצרת בין שני אנשים, אני מאמינה שהיא נוצרת הרבה יותר בין זוגות שהתאהבו קודם לכן, ולא בין זוגות שהכירו בצורה הזו, אני לא ראיתי הרבה אהבה בבתים כאלה, ראיתי או הרגל (במקרה הטוב) או ניכור במקרה הרע. כמובן שאני לא פוסלת שיש זוגות שאכן רכשו במהלך השנים חיבה עמוקה. הדבר הכי גרוע אצלך הוא המיסיונריות שלך, אתה מסתובב ומפטפט כאילו שאתה חכם גדול, כשאתה כ"כ חדש בעסק ואין לך מושג מהחיים, לפחות לא בתחום הזה, אתה מנסה לשפוט את הקשרים שלנו, מניח שהם הגיעו ממקום מסויים- כשאין לך מושג על מי ומה אתה מדבר, חוץ מאשר על סמך הניסיון האישי המפוקפק שלך ושל חבריך הבייתריסטים, לא כולנו שרקנו לכוסיות בטיילת, סליחה! אין לך מושג מה חלקינו מאיתנו מחפשים, אם הייתי רוצה רק לשכב עם מישהו- הייתי רק שוכבת עם מישהו ולא מכניסה אותו לחיי, ואם הכנסתי אותו כשותף בלי שהתאהבתי- אז היו לי סיבות אחרות- ואני מודעת אליהן. ואם כבר הכנסתי, והתאהבתי, ואח"כ גם אהבתי- גם את זה אני יודעת, ולא- זה לא ה"ייצר" שישכנע אותי אחרת, ה"ייצר" הוא לא כ"כ קשה למימוש (מה לעשות, אנוכי בחורה ובערך 99% מהגברים כן יכנסו למיטתי אם אני אסמן להם, אני לא צריכה להתחתן איתם בשביל זה.), הוא גם לא קשה בכלל לכיבוש- לטעמי, זה פשוט טיפשי לכבוש משהו שמוענק לך, אני מאוד אוהבת שוקולד? שאני לא אגע בו עוד לעולם? הרי אין בו הרבה תועלת פרט להנאה, ויש דברים אחרים שאפשר לאכול, למה בעצם, שאני לא אחיה על לחם וכרוב? כי זה ט י פ ש י. (וכאן עוד יש את אלמנט ההשמנה, סקס אפילו יוריד לי את השוקולד!). אתה שם דברים איפה שהם לא, זה שהכנסת לך לראש שהחזרה בתשובה ושמירת הנגיעה היא זו שגרמה לך להיות בררן יותר בבחירת נשים- זה פשוט עצוב על מי שאתה ועל מי שהיית. ומשיכה יקירי, גם תשוקה, היא דבר נפלא מאין כמוהו. משיכה כמו שמרגישים לאדם שאוהבים היא לא משיכה אל הבלונדיני השרירי שחלף מולי ברחוב- זו משיכה מנטלית, אתגר, גירוי, טירוף דעת, קסם, שירה, התעלות, קדושה. את זה יודע מי שחווה, מי שלא- מדבר באוויר.

תראי שברת שיא

כמה שטויות במאמר אחד מותק אני יודע טוב מאוד ואני לא חוזר בתשובה חודש אני חוזר בתשובה כבר כמעט שנה הייתי ואני מסתובב עם הרבה חרדים ולומד איתם וארוחה רביעית כל שבת אצל חרדי אחר ומותק אהבה כמו שיש להם בבית זה דבר נדיר הרגל כן שהבחורה דואגת לגבר שלה בכל רגע זזה הרגל שהגבר מגיע הביתה ומוכנה לו מגבת להתקלח וכוס קפה ואשתו שואלת אותו איך היה היום בעבודה נשמה זה הרגל שמישהו נשוי 20 שנה ואומר לי אני אוהב את אישתי כמו מהיום הראשון שהכרתי אותה זה הרגל נכון את מדברת כל כך הרבה שטויות שאין לך מושג בכלל ניכור ???! אנחנו ראינו לאן כל הזוגות שהתאבהבו וגרו ביחד לפני החתונה הגיעו כמעט 50 אחוז גירושין אז את יכולה להאמין במה שאת רוצה העובדות מדברות בעד עצמן ע"פ העדה המסורתית אין שום רע באישה גרושה עובדה שאחת כזו התחתנה עם אחד הרבנים שלנו בכולל אני לא מנסה חס וחלילה לשפוט אף אחד וזו שטות שאני לא יודע מאיפה הבאת אותה איש באמונתו יחיה אני מסתכל סביב ואני רואה שגבר ואישה באים לרב שהם רוצים להתגרש למה האישה מקללת אותו או שהגבר בוגד או כל מיני דברים כאלה שאם הוא היה מסתכל מהחודש הראשון שהוא הכיר אותה הוא היה רואה את כל הבעיות האלו אבל כמו שאמרתי הוא נותן לייצר להשתלט עליו אם את חושבת שהייצר הזה קל לכיבוש את אחת הבחורות הנאיביות ביותר שאני מכיר כי אם זה נכון בואי תעשי לרבנים שיעור איך מתגברים זה הייצר הכי חזק שקיים על האדם אואת מושפעת ממנו אם תרצי או לא תרצי הוא שולט בך לא את בו ואם את רוצה לעשות ניסיון אני רוצה לראות אותך חודש אחד לא הרבה כולה חודש בלי סקס בלי להסתכל על גברים ברחוב בלי לגעת בגבר בלי שום דבר שקשור לסקס ההימור שלי את נופלת אחרי יומיים אם את חושבת שהוא לא מפריע לך בקבלת החלטות יש טעות חמורה בידייך כי הוא משפיע יותר מהשכל וההיגיון שלך כי מה לעשות מצטער לאכזב אותך אבל את כמוני יילוד אישה כי מי שהייתי זה בדיוק עכשיו את אבל ב"ה מי ייתן ותקבלי גם את את ההארה שלך יודעת מה ואם תנסי את זה באמת בפורום בעוד חודש אנחנו נראה צדקת צהוב שחור

זכוכיות

New member
ההודעה למעלה א. לא מייצגת כלום.

ב. לא מתעסקת באהבה בכלל!! היא מתעסקת באלף ואחת דברים, ולא באהבה, גם לידט יודעת טוב מאוד (אני מקווה) שלא אוהבים כל אדם שפוגשים. הוא מצא חן בעיניה- אבל היא לא מכירה אותו. אי אפשר להכיר אדם אחרי פגישה אחת. אי אפשר להכיר אדם אחרי חודש וחצי- ואז להתחתן איתו. תגיד מה שתגיד, כ ו ל נ ו בוחרים בן זוג ע"פ מידותיו, אם לא בשלב ההתחלתי (שבו אפילו לא יודעים מה הן המידות! אי אפשר להכיר את מידותיו של האדם אחרי חודש וחצי!!!) אז מתישהו הקשר נגמר- משום שאין התאמה בין המידות. אחרי חודשיים, שלוש, שמונה- בסוף זה ברור. אני מוכנה לשים את הראש שלי כערובה לכך שבחברה החרדית יש הרבה יותר מתוסכלים, כי להם הרבה יותר קשה (אישית, בינם לבין עצמם) לברוח. אופס, הנה, הראש שלי עדין במקום. אלוהים איתי. הידד!! רד מהסיסמאות הנבובות שלך, אתה נשמע כמו בובה מקולקלת. שום עומק, שום תוכן, רק רצף של דברים שאתה זוכר שאמרו לך.

לא ולא

אחרי חודש וחצי אני יכול לראות את כל המידות שלך וההודעה למעלה מדברת על זה שאחרי נשיקה היא כבר רואה כמה דברים שלא מוצאים חן בעינייה (אבל הוא הנשיקה הראשונה שלי) ועל זה בדיוק אני מדבר מה תגידי על קשרים שנגמרים אחרי 3 שנים גם שם זה בגלל המידות לקח להם שלוש שנים להכיר את המידות אחד של השנייה אמרתי לך את חושבת שהם מתוסכלים כי ככה הרגילו אותך שמישהו צריך להכיר ואחר כך לצאת שנה שנתיים כדי שזה יצליח וזה חרטא אני רואה חרדים שגם אחרי 15 שנה ביחד עדיין קונים מתנות אחד לשנייה סתם אם זה תסכול תני להיות מתוסכל ככה כל השנים אני לא אומר רצף של דברים שאמרו לי אני אומר רצף של דברים שאני מאמין בהם מידות אני יכול לראות על פי חודש חודש וחצי גג אני וכל להגיד לך מי את ומה את את לא חושבת כך זכותך אבל לפי מה שאני עברתי וראיתי זו האמת אל תשפטי כלום לפני שתנסי ההבדל ביני לבינך הוא שאני הייתי במקום שלך אני שכבתי עם בחורה כשהתחשק לי הייתי חילוני גמור אבל מה עכשיו אני בצד השני עד שלא תנסי את מה שאמרתי לך את לא תוכלי לדעת בחיים עובדה היא זו שאני עכשיו מסתכל הרבה פחות על יופי מאשר פעם העובדה היא כזו שעכשיו אני כבר לא מוותר על חוסר כבוד להורים כבר לא מוותר על גאוותנות ועל קנאה מה שפעם הייתי מסוגל להתפשר על זה אם הקשר היה הולך חלק

למעלה