אתה ממשיך באידאליזציה,
וזכותך, אני מקווה שאת אותן פנטזיות או מקרים יפים (שאני בטוחה שיש) אתה לוקח למקומות יפים. לא מדובר על מקרה אחד, כמו שאמרתי- אני מכירה הרבה מאוד חרדים, בעיקר משפחה וחברות מהעבודה הקודמת שלי, עבדתי במחלקה ש90% היו חרדים (בעיקר חרדיות). ו ע"פ הדת אין שום רע בגירושין, ע"פ החברה המסורתית יש- אישה גרושה היא אישה סוג ב'! אישה גרושה היא יד שניה! אותה ישדכו לגבר שהוא סוג ב', כמו- רגע רגע, חוזר בתשובה! כן כן, אתה. שלא נדבר על העני, והחולה, והעיוור ופגוע הנפש וזו שאחותה עברה לתל אביב וזו שאצל האחות של סבתא שלה התגלו... כך וכך. ואני מאוד מאמינה באהבה שנוצרת בין שני אנשים, אני מאמינה שהיא נוצרת הרבה יותר בין זוגות שהתאהבו קודם לכן, ולא בין זוגות שהכירו בצורה הזו, אני לא ראיתי הרבה אהבה בבתים כאלה, ראיתי או הרגל (במקרה הטוב) או ניכור במקרה הרע. כמובן שאני לא פוסלת שיש זוגות שאכן רכשו במהלך השנים חיבה עמוקה. הדבר הכי גרוע אצלך הוא המיסיונריות שלך, אתה מסתובב ומפטפט כאילו שאתה חכם גדול, כשאתה כ"כ חדש בעסק ואין לך מושג מהחיים, לפחות לא בתחום הזה, אתה מנסה לשפוט את הקשרים שלנו, מניח שהם הגיעו ממקום מסויים- כשאין לך מושג על מי ומה אתה מדבר, חוץ מאשר על סמך הניסיון האישי המפוקפק שלך ושל חבריך הבייתריסטים, לא כולנו שרקנו לכוסיות בטיילת, סליחה! אין לך מושג מה חלקינו מאיתנו מחפשים, אם הייתי רוצה רק לשכב עם מישהו- הייתי רק שוכבת עם מישהו ולא מכניסה אותו לחיי, ואם הכנסתי אותו כשותף בלי שהתאהבתי- אז היו לי סיבות אחרות- ואני מודעת אליהן. ואם כבר הכנסתי, והתאהבתי, ואח"כ גם אהבתי- גם את זה אני יודעת, ולא- זה לא ה"ייצר" שישכנע אותי אחרת, ה"ייצר" הוא לא כ"כ קשה למימוש (מה לעשות, אנוכי בחורה ובערך 99% מהגברים כן יכנסו למיטתי אם אני אסמן להם, אני לא צריכה להתחתן איתם בשביל זה.), הוא גם לא קשה בכלל לכיבוש- לטעמי, זה פשוט טיפשי לכבוש משהו שמוענק לך, אני מאוד אוהבת שוקולד? שאני לא אגע בו עוד לעולם? הרי אין בו הרבה תועלת פרט להנאה, ויש דברים אחרים שאפשר לאכול, למה בעצם, שאני לא אחיה על לחם וכרוב? כי זה ט י פ ש י. (וכאן עוד יש את אלמנט ההשמנה, סקס אפילו יוריד לי את השוקולד!). אתה שם דברים איפה שהם לא, זה שהכנסת לך לראש שהחזרה בתשובה ושמירת הנגיעה היא זו שגרמה לך להיות בררן יותר בבחירת נשים- זה פשוט עצוב על מי שאתה ועל מי שהיית. ומשיכה יקירי, גם תשוקה, היא דבר נפלא מאין כמוהו. משיכה כמו שמרגישים לאדם שאוהבים היא לא משיכה אל הבלונדיני השרירי שחלף מולי ברחוב- זו משיכה מנטלית, אתגר, גירוי, טירוף דעת, קסם, שירה, התעלות, קדושה. את זה יודע מי שחווה, מי שלא- מדבר באוויר.