סקר סקס ומגדר

נועם m

New member
../images/Emo45.gif כל מילה!

דנה- אני אוהבת אותך
הגיע הזמן שמישהו יכנס בו על השטויות והביקורת שהוא מוציא מהפה בכל הודעה.

מיטללל

New member
לא

ביקורות? שטויות? הוא כותב את הדיעה המחשבה שלו, כמו כל אחד מאתנו. אם למישהו יש בעיה, שיפנה אליו במסרים, או אפילו אליי. אנא אל תעבירו ביקורת על גבי הפורום. זה דיי גועל נפש תודה

נועם m

New member
סליחה?

הוא לא היסס לבקר אנשים ספצפיים פה (ואם התייחסות ישירות לדנה לא נראית לך ביקורת, אז אני באמת לא יודעת מה כן). ומכיוון ש"הדעה והמחשבה שלו", מכוונת ישירות אל אנשים אחרים (בין אם אנשים ספציפיים ובין אם "סתם חילונים"), ניתן לצפות שהם גם יגיבו בהתאם.

מיטללל

New member
יש תלונות-

דברו איתי במסרים יש מצב שיש דברים שאני מפספסת (בעיקר בתקופה זו) אבל אל תהפכו את הפורום למזבלה תודה :)

L y c a n

New member
את קולטת שיש פה חתיכת ויכוח, ואני

לא רק שלא גרמתי לו אלא אפילו לא מעורב בו!! אני מאוכזב מעצמי

את מוכנה להסביר לי איזה ביקורת הוצא

הוצאתי אמרתי את דעתי אנשים יכולים לקבלה אושלא איפה את רואה שאמרתי משהו רע למישהו שכל אחד ינהג כפי רצונו למה בגלל שזה מגיע מהתורה מה לעשות כואב לאנשים לשמוע את האמת אני יודע אבל אמת היא אחת ולא משתנה

pain is MY love

New member
יופי לא קשור פה

אתה יכול לחפש בחורה יפה גם בלי הצורך בסקס ואתה יכול לבחור באופי גם עם רמת החרמנות שלך היא מאוד גבוהה מה שכן אם אתה חרמן ומחפש סקס אתה תחפש סקס ולא קשר של שנה!!!

עוד פעם

את לא יכולה לבחור בחור ולראות אם הוא באמת מתאים אם את נכנעת לייצר שלך והסיבה היא שאת משחדת את עצמך באופן בלתי מודע את תתפשרי על הרבה דברים שלא היית מתפשרת עליהם בלי ייצר ואני ראיתי את זה על עצמי נהייתי בררן חבל על הזמן עם בנות אני כבר לא הולך או מחפש כל מה שזז אלא מחפש מה שבאמת מתאים לי וחוץ מזה דבר היחיד שלא יצא לי טוב מכל העסק הזה שכל השיחות שלי עם חברים נראות לי פתאום ריקניות אני כבר לא מסוגל לסבול את השיחות עשיתי לה ככה והיא עשתה ככה ויש כמה חברים שהתרחקתי מהם בגלל שכבר לא היו נושאי שיחה אבל חוץ מהסיבה הזו החיים שלי והסיפוק העצמי בכל פעם שאני מצליח להתגבר על הייצר נותנים תמורה גדולה

ולמה לנו להתגבר עליו...?

אתה יודע מה? מעטים האנשים (גברים ונשים כאחד) שמסוגלים להשתלט על היצר הזה, ואם אתה מסוגל לכך אני מאוד מעריכה אותך על כך.. אבל אם מישהו מרגיש חרמן מהרגיל למה לו להשתלט על החרמנות שלו? וואלה סבבה - שילך וישחרר אותה.. לא חסרות נשים שבכיף שלהם סקס כאן ועכשיו בלי לחשוב מה יהיה אח"כ... אחרי הכל, סקס בשורה התחתונה הוא אקט פיזי, אהבה רק מוסיפה להנאה ממנו, אבל זה לא הכל.

תראי הודעה למעלה ותביני

תראי חפעמים אני נופל ומסתכל על בחורות אבל שתדל שלא אם פעם זו היתה כמעט כל בחורה שעוברת עכשיו זה יותר נדיר

pain is MY love

New member
למה אתה מתייחס לזה כאל משהו רע?

כאל יצר רע שאסור להכנע לו???? אחרי הכל זה טבעי ובריא ולא פוגע באף אחד...

אני לא אומר שזה רע

אני אומר ששימוש לא נכון בייצר הזה הוא רע לעומת זאת שימוש נכון בייצר הזה הוא דבר נפלא כל דבר כל מידה וייצר שיש לנו הוא דבר נפלא אם יודעים להשתמש בה נכון יש מקומות שצריך להיכנע לו ויש מקומות שאסור לדוגמא גבר נשוי אם הוא ישמור נגיעה ועל העיניים כל הייצר המיני שלו יילך על אישתו והיא תהיה הכי מאושרת בעולם לעומתו גבר שלא ישמור על העיניים ולא ישמור נגיעה יחפש תמיד משהו יותר טוב מאשתו כי הוא מפנה את הייצר שלו לכמה כיוונים וכמו שכולנו יודעים תמיד יש יותר טוב

זכוכיות

New member
אז זהו, שלא "תמיד יש יותר טוב"

יש הבדל בין הראיה הכללית ובין הראיה הבינאישית. כל האקסיות של שי, מה אני אגיד לך, היו יותר יפות. היו יותר רזות. היו מסובבות מבטים ברחוב. ואני, שמנמנה ולא הכי יפה- והוא עדין טוען שאני האהבה הכי גדולה שהיתה לו מעולם, שאני הכי מיוחדת. הוא עדין מעדיף אותי על נשים שע"פ מדדי האיכות הפטריאכלים של החברה היום ואתמול וסביר שגם מחר (ושמשותפים גם לחברה החילונית וגם לחרדית וגם למערבית וגם למזרחית- באופן כללי ולא ביחידים) שוות יותר (בכבשים). בוא ניקח דוגמא אחרת, כי זה לא לעניין לדבר על עצמי. דוגמא שכולנו מכירים- קובי ודקלה. חילוניים, לא נשואים, ואני מניחה (תקנו אותי אם אני טועה
) שהם לא רק מחזיקים ידיים- אתה יכול להגיד שהם לא אוהבים? נראה אותך. אני בחיים לא אעז להגיד שהם לא אוהבים, קוראים את זה מקילומטרים, מפורום החלפת מפיות קוראים את זה! מפורטלים אחרים! למה? כי יש להם חיבור, הם מבינים אחד את השני, הם מעריצים אחד את השני, הם עושים רושם של החברים הכי טובים אחד של השני- הם בטח עוד הרבה דברים שאני בכלל לא יודעת עליהם, והם לא היחידים.

אני יכול להגיד דבר אחד

הקשר נבחן אחרי 4 או חמש שנים לפני זה הוא יכול להביא לה את הירח עטוף באריזה וזה לא ישכנע אותי וכן יכול להיות מצב שזוג חילוניים יאהב באמת אבל לפי מה שאני רואה ברחוב זה דבר די נדיר וזה קורה לחילוניים רק כאשר בני הזוג אוהבים לתת אחד לשני בלי להסתכל בכלל אחד על השני וכל המטרה שלהם שהם נותנים אחד לשני זה לראות חיוך מבן הזוג אז יכולה להתפתח אהבה אמיתית אהבה נוצרת מנתינה לא נתינה נוצרת מאהבה והמבחן הכי גדול שלהם זה יהיה אחרי הנישואין ב"ה שיתחתנו ויהיו מאושרים ולא יידעו צער כל החיים שלהם בלי לפתוח להם חלילה עין הרע אמרתי לך אהבה זה לא מה שרוב החילוניים חושבים גם אני חשבתי שידעתי מה זו אהבה אבל מסתבר שטעיתי אני ממליץ לך בחום לשמוע הרצאה של הרב אהרון שמחה אם אני לא טועה ותביני באמת למה אני מתכוון

זכוכיות

New member
אני יודעת טוב מאוד מה זו אהבה.

וברור שבאהבה יש נתינה! ברור שבאהבה עושים הכל בשביל לשמח את בן הזוג שלך. ברור שבאהבה חיוך מאהובך עושה לך את השבוע! באהבה יש טוטאליות מוחלטת. אם לא ידעת את זה קודם- כנראה שלא הרגשת את זה, חלקינו כן. אל תשליך את הטעויות שלך על אחרים. ולא תודה, על ההמלצה.

לא הבנת אותי

לא באהבה יש נתינה אלא מעצם הנתינה נוצרת האהבה בן אדם קודם כל נותן אחר כך אוהב ואם זה בדיוק כך כמו שאת אומרת אז אם שני בני הזוג מתנהגים ככה לא יהיו פרידות לעולם כי אהבה אמיתית לא נגמרת לעולם ועובדה שאת נפרדת כי אני אגיד לך משהו כשהאהבה בנוייה על דברים לא נכונים (כמו ייצר או חוסר תשומת לב לדברים האחרים שיש בבן הזוג חוץ מאיזה עיניים יש לו או איזה מצחיק ונחמד הוא) ולא בנוייה על המידות כמו האם הוא רגזן האם הוא גאוותן האם הוא מכבד את אביו ואימו(שזה אחד הדברים הראשונים שאני בודק אצל בחורה) אז יגיע הרגע שכל אחד מבני הזוג יתחיל להסתכל מה הוא נותן לבן הזוג ומה הוא מקבל בתמורה ופה מתחיל סוף הקשר כי לא משנה כמה ייתנו לך מה שתתן ייראה לך הכי הרבה

ChilD SouL

New member
אולי דיי כבר עם הפתגמים../images/Emo35.gif

לכל אחד יש דיעה משלו. אחד לא יכול לחיות בלי סקס. אחד יכול להתקיים שנים בלי סקס. אני לא מבינה למה אתה חייב להכניס לכל שאלה וויכוח ומשפטי חרטא. דיי עם זה כבר. חיה ותן לחיות

לא מוצא חן בעינייך לא חובתך לקרוא

וויכוח לא הכנסתי נתתי טענה שלדעתי היא נכונה יש אנשים נורמלים שעונים נורמלי ואם לא אוהבים לא עונים אני אמרתי לך לקרוא את זה ביקשתי ממך להגיב לא זכור לי אתשאוזנייך יישמעו מה שפיך אומר חייה ותן לחיות את זו ביתיים לא עושה מה שאת בעצמך אומרת יש כאלה שלא יכולים בלי סקס שיהיה להם לבריאות וחיים מאושרים מה את רוצה ממניאמרתי להם משהו?

למעלה