את יכולה פשוט לכתוב "ליל" ואני אבין את הרמז. . סתם, אני קרועה מעייפות ;[ אבל אני אתקשר מחר D:
ס ססילייה New member 2/10/07 #10 את יכולה פשוט לכתוב "ליל" ואני אבין את הרמז. . סתם, אני קרועה מעייפות ;[ אבל אני אתקשר מחר D:
פ פרקשון New member 2/10/07 #11 קול שם: עידן מיקום: ק.א גיל: 19 שיר שעשה את החודש: שגר פגר תכנונים לחודש הקרוב: לשתות תמונה: תודה לגלי על העגיל
קול שם: עידן מיקום: ק.א גיל: 19 שיר שעשה את החודש: שגר פגר תכנונים לחודש הקרוב: לשתות תמונה: תודה לגלי על העגיל
פ פרקשון New member 2/10/07 #18 מצטער גליגלוגלה שלי! אני אפצה אותך יום אחד את עוד תראי כדאי לי לא לפצות אותך
F Fallen Leaves New member 3/10/07 #29 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifבאמת כדאי לך ../images/Emo3.gif
A AvtipuS New member 2/10/07 #12 סובב מוצקין עלאק שם: רז מיקום: יש לכם ניחוש אחד גיל: 17+ שיר שעשה את החודש: היהודים-חופשי תכנונים לחודש הקרוב: ים המלח? מעגן מיכאל? תמונה
סובב מוצקין עלאק שם: רז מיקום: יש לכם ניחוש אחד גיל: 17+ שיר שעשה את החודש: היהודים-חופשי תכנונים לחודש הקרוב: ים המלח? מעגן מיכאל? תמונה
מ מאייקקקיייי New member 2/10/07 #14 ../images/Emo207.gifאין לשייגעצ הופעות בקרוב ? :/../images/Emo210.gif
F Fallen Leaves New member 2/10/07 #17 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאינצורך בהופעות שלהם.. הם הופיעו עד עכשיו בכל מקום אפשרי!!!!!!$!$%%
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifאינצורך בהופעות שלהם.. הם הופיעו עד עכשיו בכל מקום אפשרי!!!!!!$!$%%
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/10/07 #16 הווו הוווו../images/Emo194.gif שם: קיירן מיקום: ת"א גיל: אפשר להגיד ש19 שיר שעשה את החודש: all good things של נלי פורטדו תכנונים לחודש הקרוב: עבודה
הווו הוווו../images/Emo194.gif שם: קיירן מיקום: ת"א גיל: אפשר להגיד ש19 שיר שעשה את החודש: all good things של נלי פורטדו תכנונים לחודש הקרוב: עבודה
K kfxz New member 3/10/07 #21 אני.. שם:דקל מיקום:גבע כרמל גיל:17 בקרוב! הו יא. שיר שעשה את החודש:אין שיר מסוים... תכנונים לחודש הקרוב:תציעו, בכיף. תמונה:אההה!!!!11 שיער קצר.
אני.. שם:דקל מיקום:גבע כרמל גיל:17 בקרוב! הו יא. שיר שעשה את החודש:אין שיר מסוים... תכנונים לחודש הקרוב:תציעו, בכיף. תמונה:אההה!!!!11 שיער קצר.
A a d i 8 New member 3/10/07 #22 Why Live Life Frome Dream To Dream And Dread The Day, That The Driming Ends שם:עדי מיקום:ר"ג גיל:17.5 שיר שעשה את החודש: No Surprises-Radiohead תכנונים לחודש הקרוב:פולין,למודים והתחיל לעבוד על ההפקות תמונה -
Why Live Life Frome Dream To Dream And Dread The Day, That The Driming Ends שם:עדי מיקום:ר"ג גיל:17.5 שיר שעשה את החודש: No Surprises-Radiohead תכנונים לחודש הקרוב:פולין,למודים והתחיל לעבוד על ההפקות תמונה -
ע עדי D New member 3/10/07 #28 חדצצ שם: עדי מיקום: חיפה גיל: 16וחצי שיר שעשה את החודש: Bob Marley - Redemption Song תכנונים לחודש הקרוב: אנערף. לעשות כיף. תמונה
חדצצ שם: עדי מיקום: חיפה גיל: 16וחצי שיר שעשה את החודש: Bob Marley - Redemption Song תכנונים לחודש הקרוב: אנערף. לעשות כיף. תמונה
N nitzan lei New member 4/10/07 #30 פיייי יא כמה זמן לא הייתי כאן ../images/Emo192.gif שם:ניצן... מיקום:בית עוזיאל [חור באזור השפלהXD] גיל: 15 שיר שעשה את החודש: הייתכן -דניאל סלומון תכנונים לחודש הקרוב: ללמוד? Oם תמונה:
פיייי יא כמה זמן לא הייתי כאן ../images/Emo192.gif שם:ניצן... מיקום:בית עוזיאל [חור באזור השפלהXD] גיל: 15 שיר שעשה את החודש: הייתכן -דניאל סלומון תכנונים לחודש הקרוב: ללמוד? Oם תמונה:
R roniiit New member 5/10/07 #32 אני-החדשה ממקודם! שם: רונית מיקום: בחדר המגניב..סתם לא בהרצליה גיל: 14 שיר שעשה את החודש: black-pearljam תכנונים לחודש הקרוב: להפליג הרבה תמונה: תראו את הכוסית הזו!
אני-החדשה ממקודם! שם: רונית מיקום: בחדר המגניב..סתם לא בהרצליה גיל: 14 שיר שעשה את החודש: black-pearljam תכנונים לחודש הקרוב: להפליג הרבה תמונה: תראו את הכוסית הזו!
A animal bar New member 5/10/07 #33 אוקטובר..../images/Emo211.gif שם: קרן מרקוביץ'. מיקום: שוהם. גיל: 14. שיר שעשה את החודש: שגר פגר הבילויים. תכנונים לחודש הקרוב: נקווה שהופעות. D:: תמונה: חייכתי.
אוקטובר..../images/Emo211.gif שם: קרן מרקוביץ'. מיקום: שוהם. גיל: 14. שיר שעשה את החודש: שגר פגר הבילויים. תכנונים לחודש הקרוב: נקווה שהופעות. D:: תמונה: חייכתי.
ל לאיור New member 5/10/07 #34 אוקטובר ../images/Emo13.gif שם: ליאור מיקום: פ"ת גיל: בינואר 16 שיר שעשה את החודש: שאלה קשה. . תכנונים לחודש הקרוב: הופעות,להיות עם חברים ולהיות בצפון תמונה: ..
אוקטובר ../images/Emo13.gif שם: ליאור מיקום: פ"ת גיל: בינואר 16 שיר שעשה את החודש: שאלה קשה. . תכנונים לחודש הקרוב: הופעות,להיות עם חברים ולהיות בצפון תמונה: ..
A animal bar New member 5/10/07 #35 ../images/Emo12.gif../images/Emo211.gif תהיי בת 16?!?! באיזה תאריך?