התפקדות חודש יוני

darklighter

New member
ME U AND EVERYBODY ELSE../images/Emo190.gif

(=חרא של סרט)
שם: עדי
פרק אהוב בחודש האחרון [הפרקים ששודרו היו: 8,9,10]: 9 היה מעולה
סצנה אהובה בחודש האחרון: שרואים את אמא שלהם והפולטרגייסט נלחמות ב109.
דמות אהובה:גם דין וגם סם. לכל אחד יש תרומה משלו לסידרה דין הוא כזה בדרן ואדיש וטוב בתחבולות וסם הוא הצד הרגיש יותר וגם יש לו את כח החזיון (ואני עדיין חושבת שדין צריך גם כח!!!!!11)
יצור על טבעי אהוב: מSN? אני אוהבת את כולם חוץ מהחרקים... בוא נגיד הפולטרגייסט ובלאדי מרי.
סדרה אהובה חוץ מSN: CHARMED FRIENDS AND PASSIONS ולצערי 2 מהם כבר נגמרו שיט
אז אני רואה ש"חים וגם ש"חים של סיינפלד וחוץ מזה אני אוהבת גם שנות ה70 ועקרות בית נואשות.
ספרו עוד משהו מעניין... משהו מעניין. פיטרו אותי מח"ח
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: לא בהודעה הזאת אני על מקוצר...

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif.

שם: אור גיל: 15 פרק אהוב בחודש האחרון [הפרקים ששודרו היו: 8,9,10]: ארמ, 8, נראה לי סצנה אהובה בחודש האחרון: "let me know if you see dead poeple, Haley Joel" האהא. ועוד כלמיני נו, אני לא זוכרת
דמות אהובה: דין
[אלק
] יצור על טבעי אהוב: ארמ, לא יודעת.... סדרה אהובה חוץ מSN: דארק אנג'ל
. אליאס, גילמור, פריזון ברייק, דוקטור הו, ועוד כלמיני ספרו עוד משהו מעניין... RHCP זה טוב. >< תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: OURS.
. |סוגד|

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo13.gif

שם: ג'ני גיל:16 ושבוע
פרק אהוב בחודש האחרון [הפרקים ששודרו היו: 8,9,10]:9:] סצנה אהובה בחודש האחרון: הריב של סם ודין בפרק 10
וסצינת הבכי של דין בפרק 9
דמות אהובה: שני האחים
יצור על טבעי אהוב: בלאדי מארי שולטת! סדרה אהובה חוץ מSN: אבודים, או.סי, נמלטים, חברים:p ספרו עוד משהו מעניין... אני אוכלת עכשיו גלידה
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:אני לא

מתפקדת|דקימה|

שם:לירון גיל:14.. עדיין פרק אהוב בחודש האחרון [הפרקים ששודרו היו: 8,9,10]:אהמ.. 9 סצנה אהובה בחודש האחרון:בפרק 9- כל הקטעים של דין ומיזורי דמות אהובה:היה, עדיין ותמיד יהיה דין יצור על טבעי אהוב:מהפרקים של החודש האחרון או הכלל.. אני מניחה שבכלל אז.. משני הצורה ("סקין" תמיד יהיה ה-פרק) סדרה אהובה חוץ מSN:אהמ.. נמלטים, פלישה, אבודים, האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, איך פגשתי את אמא, הופ ופיית', זהו בינתיים ספרו עוד משהו מעניין... קיבלתי 105 במתמטיקה תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:

danduuu

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:דנה גיל:17 פרק אהוב בחודש האחרון [הפרקים ששודרו היו: 8,9,10]:כולם
סצנה אהובה בחודש האחרון:חח לא זוכרת יש יותר מדי
דמות אהובה:דין פשוט הורג אותי
יצור על טבעי אהוב:ממ לא'דעת יש הרבה חח סדרה אהובה חוץ מSN:O.C.,מגרש ביתי,סקראבס,איך פגשתי את אמא,טירוף בבית... ספרו עוד משהו מעניין...ממ אתמול הייתי בגאלה
וראיתי איזה אחד מהמם שדומה לאקסל רוז וצ'אד מייקל מארי ביחד,וזה כבר פעם שלישית שאני רואה אותו איפשהו וזה כזה טוב לראות אותו
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:וילה&באם

:):):)

שם: גיל: 16 פרק אהוב בחודש האחרון [הפרקים ששודרו היו: 8,9,10]: תחלס, אהבתי את כולם... אבל הכי את הפרק עם שרה.. והתמונה הזאת.. סצנה אהובה בחודש האחרון:אמממ לא משהו ספציפי .. דמות אהובה: אני עדייין מתלבטת, נראה לי סאם, הוא משחק אותה יותר ה'חמוד' ודין יענו ה'קשוח'.. יצור על טבעי אהוב: לא אהבתי אפאחד, אולי את הערפדים.. סדרה אהובה חוץ מSN: ואאו.. פול! אבודים, הישרדות הימלטות, 4400... ספרו עוד משהו מעניין... אממ מחר יש לי בגרות בתנ"ך, אבל אני פה בכל זאת, זה דיי מטומטם תאמת..אבל נראה לי זה גם מעניין :D:D וגם שממש נחמד לי בפורום הזה .!. למרות שאני לא מגיבה הרבה אני קוראת את הכל ... תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: יומאושר לכולם!

כנסו בבקשה

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=242974 כנסו לבלוג שלי בבקשה זה ממש חשוב לי בבקשה!

למעלה