התפקדות ינואר

inbal287

New member
../images/Emo112.gifהתפקדות ינואר

תהרגו אותי, אבל לגמרי שכחתי שהחלפנו חודש
. שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? שיהיה לכולם חודש נפלא
.

וואי לא הייתי פה הרבה זמן

שם: יעל גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 17.01 מקום מגורים: אור- יהודה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדיםםם מה אתם שומעים עכשיו? ערן צור שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:WISH YOU WERE HERE איך עבר עליכם דצמבר?סבבה לגמרי יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? היומולדת שלי האה האה !! מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? ללמוד נהיגה, לקנות גיטרה חדשה (בתקווה בתקווה), וזהו. סופ"ש נעים ומהנה

FFTL

New member
חודש ושנה! :]

טרילהלה. שם: ליעד. גיל: 15 תאריך לידה: 2.11 מקום מגורים: קדימה. :) מה אתם עושים בחיים כרגע: ממממ..לא משו מיוחד:) מה אתם שומעים עכשיו? פאראמוררררררררררררררררררר
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: וואוי מלא XD כמה יוסי - ברי..ועוד, לא זוכרת
עהאע. ופיציקטן הלך לגן
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובנפלא! :]]] הופעות, חזרות וכאלה.
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שומדבר מיוחד. :] מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?המ. לימודים, מוזיקה. :)

Rose131

New member
המ

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 מקום מגורים:ירושלים\מבשרת מה אתם עושים בחיים כרגע:בוהה. מה אתם שומעים עכשיו?Since I've Been Loving You- Led Zeppelin שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כלמיני. איך עבר עליכם דצמבר? מחורבן. מה אתם מתכננים לינואר?לימודים. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?בגרות?S: מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?שלא תהיה מחורבנת.

inbal287

New member
יורד גשם../images/Emo99.gif

שם: לירון ענבל גיל: 18 וחמישה חודשים תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום
. כלומר, משתדלת לנצל את הזמן עד הצבא בצורה הטובה ביותר. מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש של הגשם
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Daughtry - Over You
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב דצמבר עבר בסדר... ברור שהיה יכול להיות יותר טוב, אבל חיים עם מה שיש. התחלה חדשה אחרי שנתיים, אנשים חדשים, פרספקטיבה שונה. הכי אהבתי שהבנתי דברים ושיצא לי באמת לעבור על השנתיים האחרונות ולראות את כל הדברים שבחרתי להתעלם מהם. החלק שאני זוכרת הכי טוב? טוב יש רק אחד, וזה אישי
. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אני מתגייסת עוד 15 יום
... אני מתכננת לראות אנשים, ללכת לישון מוקדם, לסיים לסדר את החדר, לסיים להעלות את הדיסקים לאייפוד... הרבה דברים
... אבל אני באמת מתכוונת להתמיד
. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? בעיקר לקחת דברים יותר בקלות. לתת צ'אנס לדברים חדשים ולצאת מכל הלחץ שאני נמצאת בו. וגם פחות לדאוג לאנשים אחרים וקצת יותר לעצמי... אתם יודעים מה? המטרה הכי גדולה של השנה הקרובה היא לחייך כמה שיותר ולהסתכל על הצד החיובי של הדברים
.

DanaValo

New member
בהצלחה בכל מה שהצבת לעצמך וכמובן,

בגיוס
! אל תוסיפי סמיילי עצוב, צבא זאת חוויה נהדרת (אמנם ארוכה, לא מניסיון אבל משלושה אחים שעברו את זה^^). שתהיה לך שנה מלאה בהצלחות3>

inbal287

New member
יו, תודה../images/Emo25.gif

שלא תביני לא נכון, אני מאוד רוצה להתגייס. התפקיד שאני הולכת לעשות ממש מעניין אותי ובכלל אני אוהבת דברים חדשים... פשוט קשה לי עם העובדה שלא יהיו לי הרבה חיים בשנתיים הקרובות.

little WhiSper

New member
ביננו? (ובין מי שקורא בפורום כמובן)

עם כמה שאני צוחקת שאין חיים למי שבצבא וכל זה, זה הכל תלוי בבנאדם, אני למשל סתם מתעצלת (ועוד אני עושה יומיות!) אבל בדוגרי הכל תלוי בך ועד כמה שאת מתאמצת שיהיה לך חיים מחוץ לצבא. הבנת בובה?

changonator

New member
אוקייי

שם:אוהד גיל:19 תאריך לידה:19.9.88 מקום מגורים:יקנעם מה אתם עושים בחיים כרגע:צבא מה אתם שומעים עכשיו?Hinder-Better then me שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:Smile empty soul-finding myself איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב האמת היה רגיל לא היה שום דבר טוב.....שיגרה משעממת. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?יום הולדת לידיה טובה אני מניח...מעבר לזה לא הרבה. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה?להצליח לעבור גם את השנה הזאת בצבא ולא להתייאש....

Wrath Within

New member
ינואר../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

אמג 2007 היתה כזאת שנה זבל, תודה לאל שזה מאחורינו.
שם:גליהאליס
תאריך לידה: 11.7
מקום מגורים: המרכז העגום
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת לצערי.
מה אתם שומעים עכשיו? 'מיכאלה' ברקע
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: היו כמה...
איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? חודש דיי קראפי.
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא, חורף
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? משהו שכרגע נראה בלתי אפשרי...אבל היי...יו נאבאר נואו. ותמונה חמודה

FFTL

New member
תמונה מוזרה! כי מי אוכל\לוקח ביצה

מהתבנית עם מזלג?! ועוד עם הקליפה. כאילו ווטפ
לפחות שהיו עושים הגיונית ושמים יד, לא מזלג. ><

5ifi

New member
יפי תאמיד כאן...

שם: יפי גיל: 17 + תאריך לידה: וואט דה הל זה משנה... מקום מגורים: חור בדרום. מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת כמו כל החננות? מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש של מסלול ההליכה. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: גארדיאן אנג'ל של לאבקס... איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב - ג'ייייי לא אמרתי פעם שאין לי זכרון בקשר לזמנים? מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הכנות להכתרה מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לגמור בגרות. למצוא שירות וכן הלאה..

../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שם: עדי. גיל: 17. תאריך לידה: 14.12.90 מקום מגורים: נתניה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים. >< מה אתם שומעים עכשיו? A7X - I won't see you tonight שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ממ.. The Used - I caught fire איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. מפגש פורום MCR בסוכות!@#$
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ממ לא מצפה לכלום. >< מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להיות בהופעה של MCR/מדינה לייק ויהי מה!@$%^#

אעאע מבחנים פסיכוטכניים זה כזה מייגע \:../images/Emo14.gif

ובכלל, מיונים זה מייגע. יום שלם ביזבזו לי מהחיים. שם: בר גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 25.7.90 מקום מגורים: רמת גן מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת
מה אתם שומעים עכשיו? HIM- The Kiss Of Dawn שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: כמעט כל השירים של אוונג'ד איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב שיעורי נהיגה, תספורת, חברים וזהו
מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? היום היו לי מיונים לצבא והיה נורא, הם כאלה חופרים O_ם ומחר בת דודה שלי מתגייסת, ויום חמישי יומולדת לאח שלי והמון מבחנים
מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להתחיל לחרוש ולא להבריז מהבצפר P: ושיהיה טוב..

משרד הביטחון/ראש הממשלה.../images/Emo14.gif

זה נשמע חרא תפקיד אבל אם אני באמת אשרת שם, אני כל יום אהיה בבית. וזה הדבר הכי חשוב לי.

למעלה