התפקדות ינואר

little WhiSper

New member
ינו' 08'

שם: אדווה. גיל: תכף 19
תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים: ת"א. מה אתם עושים בחיים כרגע: אין חיים, יש צבא מה אתם שומעים עכשיו? אמ.טי.וי שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: יציאת חירום- קחי לך זמן. איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: אין משו מיוחד, כלמיני קטנות. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הממ.. תפקיד חדש. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? להנות, לשים ז',לשרוד ולהנות.

DanaValo

New member
אז מה אם לא הייתי פה שנים?^^

שם: דנה גיל:15 תאריך לידה: 14.12 מקום מגורים: מרכז
. מה אתם עושים בחיים כרגע: בעיקר קורסת תחת הלחץ^^. מה אתם שומעים עכשיו? וואו, נאדה. לא צפוי! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: זה יהיה מ מ ש מוזר אבל..."אדבר איתך" של חווה אלברשטיין איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב; הממ, יום הולדת? היה מעולה. מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לעמוד בהכל בעיקר, אולי איזה חבר ~שורקת~. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? פשוט להיות עצמי טובה יותר, כמה פלצני ודיפלומטי שזה נשמע. 3> שנה טובה פורום נהדר, מתגעגעת בכל פעם מחדש!

אנוכי

שם: שני "המותשת" סופר גיל:17.5 תאריך לידה:1/5/1990 מקום מגורים: אורנית מה אתם עושים בחיים כרגע:עובדים לומדים עובדים לומדים מה אתם שומעים עכשיו? כלום כרגע שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: And love said no איך עבר עליכם דצמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. הכי טוב אני זוכרת את היום קידום של 30 חוצמזה דצמבר היה מתיש מה אתם מתכננים לינואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כן שיאשרו לי לטוס מבצפר כבר. מה התוכניות/מטרות/יעדים לשנה החדשה? לטוס ל5 הופעות של 30 ולשרוד את השנה האחרונה בבצפר..

למעלה