ה-שרשור ה-טוב D:

DarkRomance

New member
טוב עז..../images/Emo185.gif

*בכ'וונה עם ע'* אני כל היום מדברת במבטא ערבי!!! ח'זרנו מטיול בדלית על כרמל ועני פשוט לא מפסיקה לדבר במבטא ערבי X: ח'עח'ע
על תשעלו עיך דיברתי עם עביב וח'נה במסנג'ר
*עכל הכ'וונה עם ע' כן?*
עז קיצר היה ממש מגניבקול בדלית על כרמל.. עיינו בבתים שלעם ועכל.. וביום רביעי שבוע שעבר עז..עיינו בדלית על כרמל גם כי ביום רביעי זה היה טיול של"ח' והיום זה היה טיול ערבית

DontWakeMeUp

New member
עז מה מיכלי?!../images/Emo23.gif

שמחה שנהנת D: היה אמור להיות לי לפני שבועיים טיול של"ח וכמובן תמיד מבטלים..
"מגניבקול" זה כזה מילה של דני הוליווד XDD

DarkRomance

New member
מאמת?../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

לע ידעתי שזעת מילע של דני עוליווד XDD זע פשוט ילדים מעקבוצה שלי עומרים עת זע כל עזמן ח'עח'ע
3>

../images/Emo220.gifקניתי וואנס שממש לא מאפיינות אותי!

הן יפות,אבל יש בהן ורוד,ואני וורוד לא הולך יחד, זה מוזר! והתחדשתי בגופיה פשוטה שחפשתי הרבה זמן^^ וגרביים ירוקות
וזוג מכנסיים.. ועכשיו אני בנסיון להתחדש בגיטרה-_- השאר לא משהו..

fat lip

New member
רק אם באישורה של יערה../images/Emo11.gif

עברתי במתמטיקה והיסטוריה! D: אמנם בקושי אבל עברתי
כיףכיף בשיעורי גיטרה. חבל שאני דוחה אותם כל הזמן כמו מניאקית.
השלמתי עם איזה ילדה אחת שהיינו חברות פעם ומהזה רציתי להשלים איתה שוב. yay me.
המשכתי לצייר
אני הולכת למגמה שאני רוצה.
האמפי המסריח שלי חזר מתיקון D:
אני רואה 4558792 סרטים ביום וזה משמח את נפשי.

יש לי כמה דברים טובים D: ../images/Emo101.gif

מחר אני נוסעת לתל אביב ולהרצליה לחידון אסטרונומיה עם הכיתה שלי והמורה שלי החליטה לקחת אותנו גם לקניון ארנה DD:: רק 30 ביה"ס מתוך 1600 ביה"ס עלו לשלב השני ואחרי 5 שנים שכיתות אחרות מהביה"ס ניסו לעלות שלב, הכיתה שלי הצליחה
אז מחר אנחנו נוסעים לשלב השני אז תאחלו לנו בהצלחה
היום למדתי שעה אחת פיזיקה ומסתבר שהמורה שלי מתחיל לאהוב אותי D: בשאר השעות עבדנו על התשובות לחידון והסיכומים שלנו והדגמים שבנינו וכאלה וסיימתי ללמוד שעה אחת יותר מוקדם - בעשרים ל-12 DD::
אני קרובת משפחה של ריי. סתםסתם
הלכתי היום אחרי ביה"ס לחברה שלי ועבדתי על חברה שלה שאני קרובת משפחה של ריי והיא אשכרה האמינה לי O_ם ס'תמימה >< ואז חברה שלי החליטה משום מה שאני חייבת לראות את ה-DVD החדש של TH אז ראינו אותו ויש שם קטעים ממש מצחיקים
אני וחברות שלי הלכנו היום לקניון לקנות חטיפים\ממתקים לטיול מחר וקנינו מלאמלאמלא חטיפים וממתקים ואחר כך ישבנו לאכול פיצה והיה נחמד מאוד
הממ זהו

PUMPKIN juice

New member
הייתה לי תעודה מדהימה!! ם: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

ממוצע פאקינג 94!! שיואו, כמה ששמחתי D: וגם היום היה לי מבחן באנגלית והלך לי דווקא טוב.
והמצב-רוח עולה. שזה דבר שלא היה מזמן
אחלה שירשור
אעאעאע שיואו. כל היום חפרתי לאנשים על הומואים.
ראור. זאת כבר אובססיה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלכולן- תתחדשו, בהצלחה, כול הכבוד!!

ועכשיו לדבר הטוב שלי שהוא..... כלום!!
יש לי מחר מבחן ע-נ-ק-י בהיסטוריה, ואיך שחזרתי מהביתספר עד עכשיו אני רק לומדת אבל שומדבר לא נקלט שלי במוח
וגם אני לא יכולה להיות בועידה
כתבתי לילדה אחת את כול שיעור תנך הקודם במסן וחצי מזה בכלל לא הגיע אליה אז הייתי עסוקה בלהתווכח איתה שכן כתבתי לה והיא לא הפסיקה לחפור לי!! מחר אני הולכת לקבל את התוצאות של המבחנים בשלח ואני כבר רואה את ה-60 שלי [שתבינו שהציון הכי נמוך שלי השנה הוא 80, וגם זה הולך לעלות] היום אמרו לנו את הציונים של המבחנים בחשבון, וגם בו יצא לי ציון גרוע אני לא מפסיקה לבכותתתתתתת כול היום אני רק בוכה, איך שאני פותחת את מחברת היסטוריה להתכונן למחר עולות לי הדמעות אין לי כוח לכלום וגם עוד לא עשיתי את השיעורים של היום ויש לי עומס של מבחנים, רק אני הולכת להיפטר מהמבחן בהיסטוריה, יש לי ללמוד לעוד מבחן ואחותי חולה ויש לה חום ואני לא יכולה לראות אותה ככה
ו... זהו נראלי... אממ... כן זהו
אם אני יזכר בעוד משהו אני יודיע
[נראה לי שצריך לפתוח שרשור בשבילי
]

למעלה