כוכב בשמי מאדים

RenanaD

New member
סרט מעולה

ראיתי אותו לראשונה בצבא, במסגרת "שבוע הסמים והאלכוהול", וככה בעצם התוודעתי לג'ארד ול-30... תודה לצה"ל
אחד מסרטי הסמים היותר טובים שנעשו, לא סתם מזכירים אותו יחד עם "טריינספורטינג" ושות'. דנוש תודה רבה על ההשקעה!

Luda007

New member
הסרט העביר לי צמרמורת בגוף

לא מסוגלת לראות אותו שוב פעם. תודה על ההשקעה

TyrAnnyA

New member
סרט אהוב עד סוף חיי

לא יודעת מה יש לי עם הסרט הזה, הוא כל כך בתוכי שאין לתאר. אני אף פעם לא שמה דיוידי לראות אותו בעצמי אבל אף פעם לא פיספסתי אותו כשיש אותו בטלוויזיה. כתבתי עליו עבודת גמר באוניברסיטה. זה היתה אמורה להיות בחירה חופשית של הסרט אבל המרצה שלי אמר לי לקחת את הסרט הזה לעבודה. הוא אמר לי שעד כמה שהוא מכיר אותי- זה סרט בשבילי. אז ראיתי אותו לראשונה. כמעט שבוע לא יצאתי מהבית כי לא היה לי חשק בכלל לכלום. ואז אמרתי למרצה שלי תודה על זה שגילה לי את הסרט הזה. זה לא סרט על סמים. ממש לא. זה סרט על בדידות אינסופית של כל אחד ואחת בעולם הזה לא משנה מה, ועל מה אנשים מרוב יאוש מסוגלים לעשות כדי להתפטר מהבדידות הזאת. צמרמרות, שחקנים יוצאי דופן, ג'ניפר פשוט מדהימה, מוזיקה עוצרת נשימה והיצור החיוור והרזה הזה עם העיניים הכי עצובות ביקום. דארן ארונובסקי פשוט גאון

Pooola

New member
סרט קשה אבל מדהים וחזק!

ברגע שהוא הסתיים הייתי ניראת ככה :| אבל זה עבר (אחרי שבוע בערך)

A Modern Myth

New member
השרשור הזה עשה לי חשק לראות את הסרט שוב חח

אז ראיתי אותו היום. איך לעזאזל אני מצליחה לבכות מסרט גם כשראיתי אותו כבר 20 פעם?

ללא ספק אחד הסרטים הטובים שראיתי בחיי.

הכל, הכל מושלם! הסאונדטראק (שעד היום שומעת אותו), השחקנים (ג'ניפר קונלי מדהימה), הבימוי, העריכה, המסר, וכל מה שבין לבין. ואני שמחה שג'ארד לוהק לסרט הזה. חוץ מזה, קבלי ח"ח - דנל'ה.

למעלה