מחשבות כלליות על הסדרה

rap girl 15

New member
אוף

איזה דיכאוןןןןןן עד שחיכיתי שהעונה ה3 תעלה ביס,בסוף נישברתי וחיפשתי באינטרנט תפרקים,מצאאתי , ואחרי הורדה של 3 שעות,גיליתי שזה פרק 3,אז הורדתי את 1 ו2 ואחרי שעתיים,גיליתי שאין בהם תירגום :((((((((((((

NettlesRule

New member
למה ../images/Emo35.gif

מישהו יכול להסביר לי למה כוללל הערפדיות
לסביות לא שיש לי משהו נגד זה אבל ...

West Doll

New member
אפשר בנפרד.

אבל אסור לדבר כ"כ על הורדות על גבי הפורום

West Doll

New member
אולי זה מה שהדליק אותן בימי הביניים או משהו.

חוץ מזה, ג'סיקה לא לסבית וגם אחת מהעונה השניה שאני לא זוכרת מה שמה
אחת מהאנשים של גודריק.

rap girl 15

New member
אני יודעת

מצאתי להורדה ישירה,אבל זה ניתקע באמצע על 27 אחוז. ולא מדברים על זה ;) אבל איזה באסה,אוףף!!!

West Doll

New member
חח קבלי חיבוק../images/Emo24.gif

אני הכי שונאת את הצפייה ישירה. כל שניה זה רוצה שאני אחכה שמונים שנה. למי יש כוחות לזה

rap girl 15

New member
חחחחחחחח

בדיוק עכשיו זה רשם לי לחכות 54 דקות,בשביל להמשיך לצפות. למי יש כוח לחכות כשאני במתח? חבל שבעברית יש רק תצפייה הישירה,אחרת הייתי מורידה מזמן.

rap girl 15

New member
תאכלס :)

מה הקטע של הלחכות הזה,ב54 דקות,אני ישכח במה זה עצר לי בכלל.אני אנסה למצוא פיתרון

West Doll

New member
../images/Emo112.gifמחשבות כלליות על הסדרה

כל מיני מחשבות שיש לכם בראש על הסדרה שחייבות לצאת

יש לי שאלונת בקשר לספרים

(מקווה שזה בסדר שאני משרשר לכאן) יצאו להם תרגום בעברית? או שזה רק באנגלית? והאם אפשר למצוא את זה בארץ או שצריך להזמין? תודה לכל העונים

NettlesRule

New member
אוקיי!

כן יצא תרגום בעברית . לא זה לא רק באנגלית . לא צריך להזמין יש את זה בארץ ראיתי את זה במו עייני הכחולות והיפות
אפשר לקנות את זה בצטימצקי ובצומת ספרים וכל מה שנישאר זה להנות

West Doll

New member
../images/Emo256.gif../images/Emo95.gifג'סיקה

אז לאלו מכם שמכירים ולאלו שלא (כמוני
ותודה לבתיה המלכה
) מסתבר שיש לג'סיקה בלוג. היא שמה שם סרטונים וכותבת כל מיני דברים וזה דווקא די משעשע ומגניב. אני חושבת שבגלל שג'סיקה היא כאילו בהתחלה וכל יום מגלה דברים חדשים אז החליטו שיהיה לה בלוג משלה. יש שם קצת ספויילרים אבל לא הכי רציניים. אז מי שלא בקצב של העונה השלישית, השיקול הוא שלכם
קישור.

kooi

New member
שלום לכולם ! מיתעניינת לגבי הספרים : )

אני מבינה שהספרים לא תורגמו לעברית נכון? אני שוקלת להזמין מאמזון אבל רציתי לדעת קודם מה דעתכם.. אני רואה את הסדרה ומאוד מאוד מאוד נהנית ממנה (לדעתי 1 הסדרות הגאוניות שנעשו ..) ולדעתי כמעט תמיד הספר יותר טוב מהסרט אבל אשמח לשמוע האם כדי להזמין את הספרים ? נ.ב - אריק הוא אליל מין

למעלה