וואי ..../images/Emo99.gif
בנות בא לי לחפור לכככן (
יש ימים , שפשוט הכל חרא , לכל צד שאת מסתכלת , פשוט שום דבר לא הולך , פה את רבה עם אחותך , שם עם חברה , אחרי זה לא הולך לך במבחן , לא מוצאת בגדים \ נעלים . וכל דבר יוצא לך הפוך ממה שתכננת . וזה מדכא ומאכזב ופאק בא לך לצעוק על העולם המאכזב הזה . ואז בוקר אחד את קמה , זכות אנשים שנותנים לך הרגשה של כייף , של הערכה , את מכירה אנשים חדשים , הגישה שלך שונה מפעם , את מרגישה שהשתנת לטובה , ופתאום הכל הולך סבבה , פתאום אנשים שפעם אכזבו אותך כבר לא מעניינים אותך [: המשכת הלאה [: בזכות אנשים חדשים שאת מכירה את שוכחת את הישנים שעשו לך רע. לפעמים זה אפילו עולה לך לראש אבל אז את מתאפסת
זה גורם לך להעריך כל חיוך , מילה , צחוק שבנאדם אומר לך . זה מין תחושה כזאת בפנים שאת אומרת לעצמך : "טוב לי " (
כי כנראה אנשים שגורמים לך רע , צריך להרחיק ! וככל שמרחיקים , איך אומרים? ' רחוק מהעין - רחוק מהלב '
זה גורם לך להבין איך להתייחס לכל בנאדם ההרגשה הזאת , שנכון שלפעמים יש את ההתפרצויות האלה שקיימות באופי , אבל גם אם יש אנשים שלא אוהבים את ההתפרצויות האלה סימן שאת צריכה להתרחק מהם , ולהתקרב לאנשים שכן יקבלו אותך כמו שאת [: כי אם תראי לסביבה שאת מקבלת את עצמך אחרים יקבלו אותך . ולא יודעת , כבר מיום חמישי אני מסתובבת עם הרגשה טובה בבטן , אפילו בלי סיבה מיוחדת במיוחד P; אבל אני יודעת שבקרוב האכזבה הבאה תגיע , הכעס בא יגיע , וגם העצב והדמעות . הם תמיד מגיעים . |: אז אני אומרת ? כל עוד יש לכם את ההרגשה הזאת , תנצלו אותה עד הסוף , גם עד שתעלם . ותבינו שברגע שמשהו נעלם הוא לא חוזר ! |: יכול לבוא במקומו משהו דומה , אבל זה לא יהיה כמוהו !
אז תחשבו על זה . חהחה