מיתופה בתפוז
אנשים

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחחחח D:

עד לערבים הסטייליסטים , !
הם כן יכולים להיות סטייליסטים וחתיכים .
אבל מ'כפת לי ממנו ? ,
יש כבר מישהו אחר . XD

../images/Emo126.gifחחחחחחחחח זה מזכיר לי מש'ו . XD

פעם שיחקתי עם בת דודי הקטנה מחבואים , אז אני הייתי צריכה למצוא אותה . אז עשיתי לה תכסיס ,
אמרתי לה : "גאיה השמיעי קול" , אז היא עושה לי - "קוקו ריקו תרנגול" . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, XDDDDD קרעה אווווווותי . D: או שפעם שיחקתי עם בן דודי הקטנטן תופסת , והוא היה צריך לרוץ אחריי ... , אז התחלתי להסתובב לו במעגלים קטנים - מטר על מטר , והוא מסתובב אחררררררי .
זה היה כ"כ קווווורע . XD חפרתי .
טוב התחיל הכל דבש עם איתתתי תורג'ממממן ,
ילצ'י הסתווווווווומה . XD ביי . :)

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי D:

קרעו אותי ערן והשני בהכול דבש , מי ראה ? . XD עם הסיגרייייייייה . D;

../images/Emo126.gifאני גנבתי לך אותו . ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אל תספרי לאימא ואבא . (x אבל מ'כפת לי ? , יש לי את הראלייייייק החיים .

lililulu

New member
ייייייייאאייייייי!!!!!!

http://news.walla.co.il/?w=//1157135 הלוואיייי בע"ה -555- שום בצל (
) שיתחילו אחרי ה-9 בספטמבר!!!!!!!!

חן XD

New member
איזה פורום מיובש :S

חזרתי מחתונה כואב לי הראש :( וכולכם מפגרים:]
כן כן

MaStuLa76

New member
וואי ..../images/Emo99.gif

בנות בא לי לחפור לכככן (:) יש ימים , שפשוט הכל חרא , לכל צד שאת מסתכלת , פשוט שום דבר לא הולך , פה את רבה עם אחותך , שם עם חברה , אחרי זה לא הולך לך במבחן , לא מוצאת בגדים \ נעלים . וכל דבר יוצא לך הפוך ממה שתכננת . וזה מדכא ומאכזב ופאק בא לך לצעוק על העולם המאכזב הזה . ואז בוקר אחד את קמה , זכות אנשים שנותנים לך הרגשה של כייף , של הערכה , את מכירה אנשים חדשים , הגישה שלך שונה מפעם , את מרגישה שהשתנת לטובה , ופתאום הכל הולך סבבה , פתאום אנשים שפעם אכזבו אותך כבר לא מעניינים אותך [: המשכת הלאה [: בזכות אנשים חדשים שאת מכירה את שוכחת את הישנים שעשו לך רע. לפעמים זה אפילו עולה לך לראש אבל אז את מתאפסת
זה גורם לך להעריך כל חיוך , מילה , צחוק שבנאדם אומר לך . זה מין תחושה כזאת בפנים שאת אומרת לעצמך : "טוב לי " (:) כי כנראה אנשים שגורמים לך רע , צריך להרחיק ! וככל שמרחיקים , איך אומרים? ' רחוק מהעין - רחוק מהלב ' :) זה גורם לך להבין איך להתייחס לכל בנאדם ההרגשה הזאת , שנכון שלפעמים יש את ההתפרצויות האלה שקיימות באופי , אבל גם אם יש אנשים שלא אוהבים את ההתפרצויות האלה סימן שאת צריכה להתרחק מהם , ולהתקרב לאנשים שכן יקבלו אותך כמו שאת [: כי אם תראי לסביבה שאת מקבלת את עצמך אחרים יקבלו אותך . ולא יודעת , כבר מיום חמישי אני מסתובבת עם הרגשה טובה בבטן , אפילו בלי סיבה מיוחדת במיוחד P; אבל אני יודעת שבקרוב האכזבה הבאה תגיע , הכעס בא יגיע , וגם העצב והדמעות . הם תמיד מגיעים . |: אז אני אומרת ? כל עוד יש לכם את ההרגשה הזאת , תנצלו אותה עד הסוף , גם עד שתעלם . ותבינו שברגע שמשהו נעלם הוא לא חוזר ! |: יכול לבוא במקומו משהו דומה , אבל זה לא יהיה כמוהו ! :) אז תחשבו על זה . חהחה

לא נכון ../images/Emo4.gif אני מחוננת ../images/Emo6.gif נכון מיכל ? D:

חחח סתם D: פשוט יש שעות,שמוחי הקטן לא עובד, לכן , דברים ארוכים, כמו החפירה העמוקה מאוד שלך , צריך לקרוא פעמיים,אבל אין לי כוח .

../images/Emo126.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טיפשה מחוננת בהכחשה . XD

ותקראי שוב , היא רשמה מש'ו יפה . :)

lililulu

New member
לא לא לא, טעות קטנטנה יש לך [:

"אבל אני יודעת שבקרוב האכזבה הבאה תגיע , הכעס בא יגיע , וגם העצב והדמעות . הם תמיד מגיעים . |:" להיפך...אם הכל טוב פתאום ויש לך הרגשה שדברים טובים קורים את לא צריכה לדעת שמשהו רע יקרהב בקרוב...את צריכה או להדחיק או לשכוח מזה...או בשתי מילים להיות אופטימית [: אני שמחה שטוב לך שירק [;

MaStuLa76

New member
אבל תשמעי חביבתי D;

לא תמיד זה תלוי בנו . \: יש דברים ששוברים וקשה מאד להתמודד איתם , בגלל זה צריך ללמוד להתמודד איתם . |: למשל.. שאדם קרוב נפטר , זה אובדן . ואני כבר המון זמן עם הרגשה בפנים שמישהו עומד להיעלם לי . לא יודעת מי , אבל אני מרגישה את זה. אני מכינה את עצמי מראש לזה כי אני יודעת שזה יקרה |: טוב טוב אין לי כוח להמשיך לחפןר כי אז אני יוצאת חפרנית כמו מיכל D:

למעלה