Priestess - Lay Down
R RockingLikeTheDead New member 18/8/07 #23 ../images/Emo216.gifSavage Garden - To The Moon And Back פוול זמן לא שמעתי אותם..
S Sweet Calamity New member 19/8/07 #27 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif
R RockingLikeTheDead New member 18/8/07 #25 ../images/Emo216.gifלמישהו יש את I WONT LET GO - INME כ"כ טוב, אבל אני לא מוצאת בשום מקום
N NYMets Man New member 19/8/07 #26 ../images/Emo207.gif חבר'ה, תעזרו לי לזהות שיר די מוכר ומשודר הרבה, בחור שיוצא מהבית של חברה שלו עם הרכב ונכנסת בו משאית. תודה מראש
../images/Emo207.gif חבר'ה, תעזרו לי לזהות שיר די מוכר ומשודר הרבה, בחור שיוצא מהבית של חברה שלו עם הרכב ונכנסת בו משאית. תודה מראש
S Sweet Calamity New member 19/8/07 #28 umm.. ../images/Emo115.gif all these things I hate-bullet for my valentine מקווה שכתבתי נכון><
S ScreamingForSomethin New member 19/8/07 #31 הפעם האחרונה שזה שודר..../images/Emo223.gif לא הייתה לפחות לפני איזה חצי שנה? רציתי לכתוב אותו גם ב5 קליפים אבל לא נשאר לי מקום
הפעם האחרונה שזה שודר..../images/Emo223.gif לא הייתה לפחות לפני איזה חצי שנה? רציתי לכתוב אותו גם ב5 קליפים אבל לא נשאר לי מקום
S Sweet Calamity New member 19/8/07 #32 וזה בערך הפעם האחרונה.. ../images/Emo115.gif שצפיתי בערוץX: אבל זה הקליפ היחיד שאני זוכרת עם מישהו וחברה שלו ואז הוא נוסע ונתקעת בו משאית או שהוא מתכוון לשיר הזה של..הממ....נו..שכחתי
וזה בערך הפעם האחרונה.. ../images/Emo115.gif שצפיתי בערוץX: אבל זה הקליפ היחיד שאני זוכרת עם מישהו וחברה שלו ואז הוא נוסע ונתקעת בו משאית או שהוא מתכוון לשיר הזה של..הממ....נו..שכחתי