תקראו קקים P:
שבוע שעבר שיר השבוע של 30: שיהיה Re-Evolve
שיר השבוע כללי: כל מיני שירים של הבי-ג'יס. הייתי במשרד של אבא בעבודה וכל היום הוא שם את ה*קלטת* [
] שלהם, והתאהבתי בהם עכשיו
להקת\אמן השבוע: Bee-Gees
אלבום השבוע: לא'דעת
אדם שעשה לכם את השבוע:המ חברות
ההוא שדומה להנרי דוד בעבודה
%^#$%@#$
משהו טוב שקרה השבוע:נהגתי
התחלתי לעבוד
הכפיל של הנרי
כל היום אני ועוד אחת שהכרתי שם [שגם אוהבת נייטוויש דרך אגב
] רודפות אחריו חחחחח
משהו רע שקרה השבוע:דפקתי ת'אוטו בחנייה של לב המפרץ =/ אמא:"דנה לא בעמודים!!" אני: ~בום~
מאכל השבוע: אוכל של חברת חשמל
יש להם אוכל יותר טוב מבית מלון
משהו חדש השבוע?: Not Really
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: I've got to get the messege to you Hold on, Hold on [מקווה שרשמתי נכון, בכל מקרה זה משיר של הבי-ג'יס]
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] וואי היה לי משהו מצחיק ושכחתי!! ושמרתי אותו בראש כל השבוע חחח
בכל מקהר הנה בדיחה ענקית ששמעתי השבוע [יכול להיות שאתם מכירים] ולא הפסקתי לצחוק ממנה. וכל מי שסיפרתי לו אותה היה על הרצפה
איזה אחד נוסע במהירות ועוצר אותו שוטר. השוטר בא אליו ואומר לו "שמע אני חייב לתת לך דו"ח". ההוא אומר לו "בבקשה אל תיתן לי דו"ח!!" אז השוטר עונה לו "אתה יודע מה? אני אשאל אותך שאלה, אם אתה עונה עליה נכון אני מוותר לך על הדו"ח" ההוא ענה לו "יאללה סבבה". "אם אתה בכביש מהיר, ומולך יש שני אורות, מה זה?" ענה לו "מכונית!" אז השוטר אמר לו "כן, אבל איזה מכונית? מזדה, הונדה? מצטער, אבל אני חייב לתת לך דו"ח" "לא לא לא בבקשה תשאל עוד שאלה!" "אוקיי. בכביש מהיר בא מולך אור אחד. מה זה?" "זה אופנוע!" "כן, אבל איזה אופנוע? הארלי דיווידסון בלה בלה בלה? מצטער אני חייב לתת לך דו"ח." ואז ההוא אמר לו "רגע, אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" ענה לו השוטר "כן, תשאל" "אתה הולך ברחוב ועוברת אישה עם ציצים גדולים וחצי ערומה, מי זאת?" "נו היא זונה" "כן, אבל איזה זונה? אמא שלך, סבתא שלך, דודה שלך..." תגיבו
לקח לי שעה לרשום את זה עכשיו חחחחח
לינק/אתר השבוע: www.heartagram.com
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-הארי פוטר ומסדר עוף החול!! איזה סרט טוב יא אללה
אה וגם "המורדים:המסע אל החלום"
היה ביסבבה והיה בא לי לראות
סדרה-מגרש ביתי
נגמרה העונה הרביעית
וגיבורים@#%@#%@#%#!!$ מיי גאד.
ספר-הארי פוטר ואבן החכמים
חזרתי לקרוא את זה השבוע.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:המ אני עייפה כ"כ
תמונה שעשתה את השבוע:סורי על השטחיות אבל-ג'וני423%!@#@$!@#$@#$Q#
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה:הנרי
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:הנרי
שיר שפתחתם איתו את השבוע:המ
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בלעע