סופ"ש במאדים

The Fantasy

New member
../images/Emo112.gifסופ"ש במאדים../images/Emo112.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של 30: שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע מדהים ומעולה לכולכם
אני אוהבת אתכם המוןןןןן

MyTearsDontFall

New member
אני אקצרXD

- השבוע שעבר - שיר השבוע של 30: A Modern Myth שיר השבוע בכללי:Tokio Hotel - Love Is Dead
Tokio Hotel - By Your Side להקת\אמן השבוע:טוקיו הוטל. אלבום השבוע:של 30שלמ. אדם שעשה לכם את השבוע: נמ כל מיני
משהו טוב שקרה השבוע:לונה פארק והשלמתי עם חברותD: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: I will never let you fall I'll stand up with you forever Ill be there for you through it all Even if saving you sends me to heaven סרט/סדרה/ספר השבוע:בית השעווה והארי פוטר 5. תמונה שעשתה את השבוע:יש לו קרוקסXD - שבוע הבא - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:בייביסיטר אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: -_-

Echelony

New member
היי =]

היי , קוראים לי מיראל ורק עכשיו שמתי לב שפתחו פורום ללהקה. הרבה זמן ניסיתי לפתוח להם פורום,ובכלל לא ידעתי שהם להם כ"כ הרבה מעריצים. אזעכשיו כבר עשו את העבודה במקומי :) איזה כיף לראות את זה, שיש הרבה מעריצים =] אני כבר הרבה זמן מעריצה את הלהקה,ואני גם בפורום הרשמי של ג'ארד כבר המון זמן. אז .. מה קורה ? ;)

The Fantasy

New member
המ שרשרת לא נכון ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, ברוכה הבאה
אני דנה, 18 מקרית אתא :) בת כמה? מאיפה? ספרי על עצמך קצת...

The Fantasy

New member
תקראו קקים P:

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: שיהיה Re-Evolve שיר השבוע כללי: כל מיני שירים של הבי-ג'יס. הייתי במשרד של אבא בעבודה וכל היום הוא שם את ה*קלטת* [
] שלהם, והתאהבתי בהם עכשיו
להקת\אמן השבוע: Bee-Gees אלבום השבוע: לא'דעת אדם שעשה לכם את השבוע:המ חברות
ההוא שדומה להנרי דוד בעבודה
%^#$%@#$ משהו טוב שקרה השבוע:נהגתי
התחלתי לעבוד
הכפיל של הנרי
כל היום אני ועוד אחת שהכרתי שם [שגם אוהבת נייטוויש דרך אגב
] רודפות אחריו חחחחח משהו רע שקרה השבוע:דפקתי ת'אוטו בחנייה של לב המפרץ =/ אמא:"דנה לא בעמודים!!" אני: ~בום~ מאכל השבוע: אוכל של חברת חשמל
יש להם אוכל יותר טוב מבית מלון משהו חדש השבוע?: Not Really ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: I've got to get the messege to you Hold on, Hold on [מקווה שרשמתי נכון, בכל מקרה זה משיר של הבי-ג'יס] ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] וואי היה לי משהו מצחיק ושכחתי!! ושמרתי אותו בראש כל השבוע חחח
בכל מקהר הנה בדיחה ענקית ששמעתי השבוע [יכול להיות שאתם מכירים] ולא הפסקתי לצחוק ממנה. וכל מי שסיפרתי לו אותה היה על הרצפה
איזה אחד נוסע במהירות ועוצר אותו שוטר. השוטר בא אליו ואומר לו "שמע אני חייב לתת לך דו"ח". ההוא אומר לו "בבקשה אל תיתן לי דו"ח!!" אז השוטר עונה לו "אתה יודע מה? אני אשאל אותך שאלה, אם אתה עונה עליה נכון אני מוותר לך על הדו"ח" ההוא ענה לו "יאללה סבבה". "אם אתה בכביש מהיר, ומולך יש שני אורות, מה זה?" ענה לו "מכונית!" אז השוטר אמר לו "כן, אבל איזה מכונית? מזדה, הונדה? מצטער, אבל אני חייב לתת לך דו"ח" "לא לא לא בבקשה תשאל עוד שאלה!" "אוקיי. בכביש מהיר בא מולך אור אחד. מה זה?" "זה אופנוע!" "כן, אבל איזה אופנוע? הארלי דיווידסון בלה בלה בלה? מצטער אני חייב לתת לך דו"ח." ואז ההוא אמר לו "רגע, אני גם יכול לשאול אותך שאלה?" ענה לו השוטר "כן, תשאל" "אתה הולך ברחוב ועוברת אישה עם ציצים גדולים וחצי ערומה, מי זאת?" "נו היא זונה" "כן, אבל איזה זונה? אמא שלך, סבתא שלך, דודה שלך..." תגיבו
לקח לי שעה לרשום את זה עכשיו חחחחח לינק/אתר השבוע: www.heartagram.com סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-הארי פוטר ומסדר עוף החול!! איזה סרט טוב יא אללה
אה וגם "המורדים:המסע אל החלום"
היה ביסבבה והיה בא לי לראות
סדרה-מגרש ביתי
נגמרה העונה הרביעית
וגיבורים@#%@#%@#%#!!$ מיי גאד. ספר-הארי פוטר ואבן החכמים
חזרתי לקרוא את זה השבוע. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:המ אני עייפה כ"כ
תמונה שעשתה את השבוע:סורי על השטחיות אבל-ג'וני423%!@#@$!@#$@#$Q#
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה:הנרי
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:הנרי
שיר שפתחתם איתו את השבוע:המ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בלעע

חחחח בדיחה ענקיתD:

הנרי דוד כזה שווה
נגמר מגרש ביתי איזה סיום יפה,אבל נראה לי יהיה עוד עונה:)

RoNittaH

New member
../images/Emo28.gif

שיר השבוע של 30: 30 Seconds To Mars - Valhalla שיר השבוע כללי: Madina Lake - Here I Stand madina_lake-pandora להקת\אמן השבוע: 30 Seconds To Mars Madina Lake משהו טוב שקרה השבוע: אממ הייתי בת"א ובמקס ברנר משהו רע שקרה השבוע: שום דבר נראה לי :-O מאכל השבוע: ופל בלגי
משהו חדש השבוע?: פוסטרים של MCR ו30 לינק/אתר השבוע: http://israblog.nana10.co.il/416509 בכלל לא פירסומתP: סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר ברורD: תמונה שעשתה את השבוע: כי אני אוהבת אותו ובא לי לשים פה>.<

Girls Not Grey

New member
פעם ראשונה שלי../images/Emo70.gif אני עצלנית בד"כ..../images/Emo122.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: From yesterday שיר השבוע כללי: Natasha Bedingfield - Soulmate *ממש נדבקתי לשיר הזה, אוחח* להקת\אמן השבוע: David Guetta *אני אחראית למוזיקה במסיבת הפתעה לחברה שלי
* אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: ג'רארד. הוא שוב בא לי בחלום.. P::: משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את רניייי. המון זמן שלא ראיתי אותו
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: מאכל סיני מוזר שאמא שלי המציאה.. יצא דווקא טעים
משהו חדש השבוע?: הורדתי מלא שירי פופ וטראנסים *שוב, למסיבה |חבולמאוד|* ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]
לינק/אתר השבוע: הקומונה הרשמית לעמית יצחק, והוא עומד להתארח שם: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=27676 סרט/סדרה/ספר השבוע: האריייייייי פוווטטטררר 7
תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת, וללכת לכוכב נולד, ולפגוש את עמייייייייית
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בדיקת דם. איך אני אשרוד?!
משהו שאתם מקווים שיקרה: סתם שיהיה לי הצלחה בכל מה שאני אעשה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אמג. עמיית
, ואת את חבר של דודה שלי P:: שיר שפתחתם איתו את השבוע: The used- Goodbay to you נראה לי
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני הולכת לעשות בבלוג שלי את רשימת 100 השירים הכי טובים בעולם..P: וזה כנראה הולך להיות מתיש
שבוווווווע טווווב אנשים! אוהבת'ותכם

my reflection

New member
עונה../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: A Beautiful Lie שיר השבוע כללי:within temptation-frozen להקת\אמן השבוע:30seconds to mars אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע:פלפל ממולא
משהו חדש השבוע?:בגד ים ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:ציידי המחשבות,סרט טוב! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:חזרתי מהיםD: היה ממש כייף
תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללכת לכוכב נולד
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מורה פרטי במתמטיקה
,טוב חייבים
משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חברה שחוזרת מחו"ל שיר שפתחתם איתו את השבוע:within temptation-frozen סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע טוב לכולם

שבוע טוב3>

שבוע שעבר
שיר השבוע של 30:THE KILL שיר השבוע כללי:Madina Lake-here i stand להקת\אמן השבוע:Taking Back Sunday אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:סתם חברה. משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה משהו רע שקרה השבוע:כל השבוע הזה היה חרא מאכל השבוע:סלט ירקות משהו חדש השבוע?:אין,אני חוסכת ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:אין לי כוח
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:איש משפחה,עקרות בית נושאות,מגרש ביתי,פחות ממושלמת.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:
תמונה שעשתה את השבוע:אני לא על המחשב שלי כרגע
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאני אקבל כבר את הכסף שלי
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:ריבים משהו שאתם מקווים שיקרה:לאדעת:O אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:Good Charlotte-i just wanna live סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
שבוע טוב

PerfectSP

New member
DDD: ../images/Emo190.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של 30:The Fantasy שיר השבוע כללי: Here Without You-Max Buskohl להקת\אמן השבוע: Max Buskohl אלבום השבוע:Three Cheers For Sweet Renege-MCR כי קניתי אותו אתמול
אדם שעשה לכם את השבוע:שניר ודרור ועמרי ואלה...ודנה! משהו טוב שקרה השבוע:דיסק חדש,ומפגש... משהו רע שקרה השבוע:אחרי שאיחרתי את האוטובוס,בשניה וחצי,גם לא הייתי לי בטריה לאמפי
והאוטובוס הבא היה חצי שעה אחרי,ועשרים דקות לפני שהייתי צריכה להיות במפגש
אז איחרתי בשעה
אה,וגם המחשב לא יחזור אי פעם לתחייה.הוא מת סופית.there's no way back...|: מאכל השבוע:המ.מסטיק
משהו חדש השבוע?:דיסק
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:הוו...קשה ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע:אה....D: סרט/סדרה/ספר השבוע:Life On Mars
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:נדהD: תמונה שעשתה את השבוע:רר...איזו תמונה
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:המממ...יום שני:) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא יודעת... משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני אקנה כבר מחשב,וגיטרה באס. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:דנה!!וגם גאיה וטל ולילך ועמית...בקטנה
שיר שפתחתם איתו את השבוע:Here With You - Max Buskuhl(Cover) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני אוהבת את מקס

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif

למה גרמנים ניראים טוב? בעצם עזבי.. למה יש אנשים שנראים טוב? XDD

למעלה