סופ"ש במאדים

Broken sound

New member
ואו לא כתבתי מלא זמןן.

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: The story
שיר השבוע כללי: דה יוזד- טייסט אוף אינק. להקת\אמן השבוע:פארמור. אלבום השבוע: ממ. אדם שעשה לכם את השבוע: וואוו מלא אנשיםםם משהו טוב שקרה השבוע:היינו בים.כל החברות.היה בנ"ז.D:: משהו רע שקרה השבוע:- מאכל השבוע: שניצל תירס דע. משהו חדש השבוע?: הסתפרתי היום.^ ^ ^ ^ ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ממ ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "כוסעומוווווווווו...כוס עומווווו" לינק/אתר השבוע:- סרט/סדרה/ספר השבוע:דראק וג'וש. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:נופ תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדתת^ ^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:- משהו שאתם מקווים שיקרה: - אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל החברים בירושלים. שיר שפתחתם איתו את השבוע: ביוס לייק גירלס- זה גרייט אסקייפ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:- שבוע טוב לכולםםםםםם

PATD

New member
הצפתי את האמבטיה ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של 30:מממ דה סטורי, דה פנטסי D: שיר השבוע כללי:יש הרבה.. שירים של גאנז אנד רוזס, ברייקנג בנג'מין ופארמור
להקת\אמן השבוע:all of the above
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:מממ אין מישהו ספציפי
משהו טוב שקרה השבוע:הייתי סופסוף בת"א!! משהו רע שקרה השבוע:לאזוכרת
מאכל השבוע:ריבת חלב for sure
משהו חדש השבוע?:בגדים!
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:לא יודעת חחח ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]היו הרבה חח אבל לא זוכרת עכשיו לינק/אתר השבוע:פייסבוק. התמכרתי. סרט/סדרה/ספר השבוע:טלויזיה- מה עובר על בראיין, חברים, ג'ואי, וCSI סרט- לספר את אדם.. סרט ממש חמוד
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:עשיתי את הסתימה האחרונה שלי השבוע! ייאי! תמונה שעשתה את השבוע:
זה כזה דבר טעיםםם D:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע:לרדת לעיר D: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מממ לא יודעת
משהו שאתם מקווים שיקרה:למצוא עבודה ולעשות סופסוף תאוריה! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אפחד שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

inbal287

New member
הלוגו כ"כ יפה../images/Emo99.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של 30: A Modern Myth שיר השבוע כללי: Cher - The Shoop Shoop Song
Children Of Bodom - Kissing the Shadows Duncan James - Amazed Goo Goo Dolls - Vlack Balloon Marilyn Manson - Heart Shaped Glasses
HIM - Gone With The Sin HIM - Sweet Pandemonium HIM - In Joy And Sorrow Knob - Don't Tell Me Lifehouse - Everything להקת\אמן השבוע: HIM
... אני כ"כ אוהבת את הלהקה הזאת
! אלבום השבוע: HIM - Love Metal Avril Lavigne - Let Go [הו, הנוסטלגיה] אדם שעשה לכם את השבוע: איתי
,ויקה משהו טוב שקרה השבוע: הארי פוטר הסרט
משהו רע שקרה השבוע: אממ היה מבאס מאכל השבוע: אממ... אוויר בעיקר משהו חדש השבוע?: נופ ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: "And how can I stand here with you and not be moved by you Would you tell me how could it be any better than this" Lifehouse - Everything
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] - לינק/אתר השבוע: תפוז http://heartagram.com סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר חמש
, מעבר לכל דמיון
[שניהם סרטים כמובן] סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: אממ אין תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול
, יומולדת 17 ו365 ימים... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יומולדת :$:$ משהו שאתם מקווים שיקרה: אממ שיהיה כיף אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: איתי
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי את השבוע
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אממ נופ

The Fantasy

New member
הלוגו באמת מדהים../images/Emo99.gifכל הזכויות שמורות למרי

בובה, את עדיין רוצה להשאר בת 17 אני רואה
חחח אללה ה2.8
חכי לטלפון ממני
ונכון הסרט של HP ממש טוב?

First rule of Fight Club,../images/Emo176.gif

you do not talk about Fight Club.
שבוע שעבר
שיר השבוע של 30: אמ, 93 מיליון מיילס.
שיר השבוע כללי: to be loved- papa roach, פרח נתתי לנורית- שייגעצ
להקת\אמן השבוע: פאפא רוץ.
אלבום השבוע: TYATH- good charlotte
אדם שעשה לכם את השבוע: חברות.
משהו טוב שקרה השבוע: קניתי המווון דבריםD:
משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת.
מאכל השבוע: פיצה
משהו חדש השבוע?: ראו תמונה
>>
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ><
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] אהמאהמ- "את מגוחכת, את מעלה בי גיחוך, הנה תמונה שתגרום לך להרגיש יותר טוב" רק אנשים מסויימים יבינו
לינק/אתר השבוע: ><
סרט/סדרה/ספר השבוע: fight club!!!!
23 גוטיקה.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: היה אתמול מפגש מיטל [הכולל אותי את קלי ומישל -מפורום אמסיאר, והיה מוי כיף^^]
תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים תעבודה.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: להמשיך תעבודה.
משהו שאתם מקווים שיקרה: ><
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ><
שיר שפתחתם איתו את השבוע: ><
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ><

The Fantasy

New member
פייט קלאב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאיזה סרט טוב!

חוץ ממה שעשו לג'ארד בפנים
איך הפכו בנאדם כזה יפה לכזה מכוער עם קצת [הרבה] איפור
איידן

ג'ארד נראה בסרט הזה כמו גיי שהכו אותו חזקXD

+
מסכן;; ובאמת סרט מעולה
אני נורא אוהבת את המשחק של בראד פיט שמהD:

כתבתי הכל ... ונמחק.

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: capricon שיר השבוע כללי: p!atd- but its better if you do להקת\אמן השבוע: P!atd אלבום השבוע: --0 אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: החלטתי מה אני רוצה ליומולדת. משהו רע שקרה השבוע: אני מרגישה כמו ילדה קטנה שמתקשרת ואומרת לאנשים מה הם צריכים לקנות לי. מאכל השבוע: פיצה
משהו חדש השבוע?: חולצות ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: im so ugly ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "אנחנו נהנות פה ונחפש לך את הדיסק" ( sms מחברה מארה"ב) לינק/אתר השבוע: youtube.com סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: יש סוג של מסקנטייפ שלא יורד, והוא נדבק לי לרמקול ומשאיר סימנים. תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות את הדיסק של פאניק. בוקר טוב לי. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: להחליף אוטובוס- רכבת- אוטובוס רק כי אין אוטובוס ישיר מאשדוד לנס ציונה. משהו שאתם מקווים שיקרה: שקונקס יחליטו לפתוח קו חדש שבמקרה עובר בין אשדוד לנס ציונה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את @#$ שיר שפתחתם איתו את השבוע: ^^ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בסוף אני לא עוברת דירה כמו שהייתי אמורה.

o DaNiEl o

New member
../images/Emo122.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: The Kill שיר השבוע כללי: Asteria- The Taste the Touch The Red Jumpsuit Apparatus - Atrophy Rise Against - Prayer For The Refugee להקת\אמן השבוע: Asteria אלבום השבוע: Asteria- Slip Into Something More Comfortable אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: היה נחמד כזהP: משהו רע שקרה השבוע: - מאכל השבוע: לחמניהD: משהו חדש השבוע?: שרשראות. ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: אבא אמריקאי^^ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: - תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אין^^ משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהייה נחמד
. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Asteria- The Taste the Touch סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין ^____^

DesertSky

New member
*אין לי כותרת*

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: Was it a dream שיר השבוע כללי: The Used-Wake the dead The Used-Blue And Yellow Fall Out Boy - Sophomore Slump or Comeback of the Year my chemical romance-the sharpest lives להקת\אמן השבוע: the used fftl אלבום השבוע: של paramore אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: קניתי תיק
משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב
מאכל השבוע: רדבול נחשב? משהו חדש השבוע?: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] Undesirable No. 1 לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=xqLyVJOcodw סרט/סדרה/ספר השבוע: מגרש ביתי וגיבורים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: שלא יהיה כזה חם! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

צ ש ט ש

New member
סוף השבוע

שבוע שעבר שיר השבוע של 30: יו לא שמעתי
~מחפשת את הדיסק~ שיר השבוע כללי: burn this city - cartel
ועוד אחד של פוב שנדבקתי אליו ושכחתי איך קוראים לו להקת\אמן השבוע: קארטל אלבום השבוע: כרומה של קארטל אדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע: קראתי שוב את הארי6. מדהים כל פעם. משהו רע שקרה השבוע: עונש ><" מאכל השבוע: פיצה/קורנפלקס כארוחת אמצע הלילה משהו חדש השבוע?: לא ממש ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: stay up all night and sleep all day - ממש נדבקתי לשיר הזה. (בורן דיס סיטי של קארטל BTW) ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] אפשר מספר?? ~סנייפ שואל את הארי משהו~ הארי:"כן" סנייפ:"כן אדוני" הארי:"אין צורך לקרוא לי 'אדוני' פרופסור." XDDDDDDDDD צחקתי עשר דקות בערך לינק/אתר השבוע: allsp.com סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי5/שנות השבעים+סאותפארק/הארי6 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: שומדבר תמונה שעשתה את השבוע: קארטל, כצפוי שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: צימר בצפון משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה: סימפסונס אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ה' וי' שיר שפתחתם איתו את השבוע: טינאייג'רס - מכר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין.

למעלה