סופ"ש במאדים

The Fantasy

New member
../images/Emo112.gifסופ"ש במאדים../images/Emo112.gif

שיר השבוע של 30: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: משהו חדש השבוע?: סרט/סדרה/ספר השבוע: ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: ציטוט השבוע כללי: תמונה שעשתה את השבוע:

my reflection

New member
../images/Emo13.gif

שאלה...איפה(איזה חנות ואיפה?)אפשר לקנות את ABL?!אני מחפשת בכול חור ופשוטאין לאף חנות דיסקים:\! שיר השבוע של 30:דה פנטסי שיר השבוע כללי:AFI - Miss Murder אלבום השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי פאלפון חדש^^!! משהו רע שקרה השבוע:הפלאפון החדש נדפק><(לקח להם שעתיים לתקן
) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: משהו חדש השבוע?:פלאפון
!!! סרט/סדרה/ספר השבוע:צידיי החשבות(בפעם ה1000 XD!) ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: ציטוט השבוע כללי: - תמונה שעשתה את השבוע:

30STM

New member
אני חושבת...

שיש בחנות 'צליל'. ועכשיו הגיע גם לטאוור רקורדס. אני קניתי אותו במודיעין, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לחנות... בלע. ;[

my reflection

New member
תודה../images/Emo13.gif.....

בטאוור רקורדס אין,ההורים שלי היו היו ואמרו לי שאין את הדיסק:(.. אני יחפש בצליל....

LoveYourHate

New member
אני יודעת שבטאוור רקורדס יש

בחנות בקריה שלי יש ...אבל תלכי לסניף ליד הבית שלך והם יזמינו לך אותו.. יש אותו גם בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר ובאוזן... בהצלחה

PATD

New member
אוף גמאני מחפשת אותו מלא ../images/Emo7.gif

אין אותו בכלל בטוואר רקורדס! אפילו לא היה במחשב! ותתחדשי על הפלאפון

LoveYourHate

New member
אין לי..אני צריכה לשדרג את המאגרים שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של 30: כמעט כל האלבום הראשון ..
שיר השבוע כללי: לובס' רקוויאם של הימ..
התאהבתי קשות..אה וגם דאיבוליק רפצ'ור גם של הימ.
אלבום השבוע: ניין אינץ ייר זירו ..>< משהו טוב שקרה השבוע: דנלה
ונפגשתי עם חברות שלא ראיתי הרבה זמן ! משהו רע שקרה השבוע: לא הלכתי למסיבה שממש רציתי ללכת אליה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:לא שעולה לי לראש עכשיו משהו חדש השבוע?: כמה סרטים
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-פאניק רום >< וספר -פיפס סוף סוף סיימתי אותו! XD ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: !He Thinks That I Was GAY ?Why You Are Telling Me This ?Why Should I Care !!!I Dont Care ?What You Have For Lunch Today רשמתי אותו בחודשי אבל אני חייבת לרשום אותו שוב ציטוט השבוע כללי:|סדש| אין.. תמונה שעשתה את השבוע: עניי החתול

עונה

שיר השבוע של 30: וואס איט אה דרים שיר השבוע כללי: אמברלה של ריהנה...הוא לא שלי אני לא ממש אוהבת אותו פשוט לכול מקום שהולכים עכשיו שומעים אותו אלבום השבוע: אריק ברמן I משהו טוב שקרה השבוע: הייתי באילת משהו רע שקרה השבוע: לא קרה משהו רע =) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אממ לא יודעת אם אני מצפה לזה או לא מצפה לזה אבל זה בהחלט הולך לקרות -גשר משהו חדש השבוע?: כול יום קורה משהו חדש סרט/סדרה/ספר השבוע: החברה הגבוהה MILE HIGE ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: do you mind if i kiil you? חחח ...מצחיק באמצע שיר נמצא המשפט הזה חחח ציטוט השבוע כללי: ממממממממ תמונה שעשתה את השבוע:

../images/Emo221.gifתחת מאדים../images/Emo112.gif

שיר השבוע של 30: בטל אוף וואן! שיר השבוע כללי: fall out boy- thnx fr th mmrs אלבום השבוע: fall out boy- infinity on high משהו טוב שקרה השבוע: סוני אריקסון!!
משהו רע שקרה השבוע: יש רוע לב בעולם. וזה עצוב נורא.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני מצפה לקבל שיחת טלפון חשובה (אני לא אספר כדי לא לעשות עין הרע
) משהו חדש השבוע?: טוניקה, פלאפון! סרט/סדרה/ספר השבוע: חשבתי שלמישהו יש את הסדר "החדר" ומאוד השתדלתי להשאיל אותו (זה היה כרוך בהרבה מאמצים), ובסוף התברר לי שזה הסרט "החדר האבוד". ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: when i'm home alone i just dance by myself ציטוט השבוע כללי: אמא שלי: "וואו תמר לא ידעתי שיש לך מצלמת וידאו בפלאפון, ואני זאת שקניתי אותו..." תמונה שעשתה את השבוע:|>|

The Fantasy

New member
המ עונה..

שיר השבוע של 30: ה-כ-ל. ממש הכל.
אבל בייחוד- Capricorn,Oblivion,Echelon,The Mission
!!!,End Of The Beginning,The Fantasy,Re-Evolve,Savior,Hunter שיר השבוע כללי: Mika-Relax (Take It Easy) HIM-I Love You (גרסת האנאיזי לינסנינג וול.2) היו עוד ואין לי כוח לרשום =/ אלבום השבוע: 30STM-30STM 30STM-ABL HIM-Dark Light משהו טוב שקרה השבוע:אופק
, עבודה.אנערף משהו רע שקרה השבוע:היום אמא אמרה לי שלקחו את סבתא לבי"ח וכנראה יום ראשון היא עוברת צינטור
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:מצפה שסבתא תחלים ותהיה בבית ממש בקרוב. ונוסעת לאשדוד לשבוע. משהו חדש השבוע?:ילד מאופק. סתם נו לא יודעת P: סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-הארי פוטר וחדר הסודות. סרט- ונדטה. סדרה-גיבורים וסקינס. ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: A Revolution Has Begun Today For Me Inside ציטוט השבוע כללי: לא זוכרת
תמונה שעשתה את השבוע:המ המ..מהסרט החדש של טים בארטון וג'וני דם

LoveYourHate

New member
דנלה../images/Emo99.gif

עשית לי את השבוע! אני מקווה שסבתא שלך תרגיש טוב
חחח את לא אמורה לספר לכולם שיש לנו ילדד..!! זה סוד!!!
[אני רוצה עוד אחד
]

PATD

New member
a photograph of you and i in love

שיר השבוע של 30:בודהה למרי
וואי איזה שיר ענק
שיר השבוע כללי:כל 30 אלבום השבוע:שני אלה של 30 משהו טוב שקרה השבוע:מממ לא זוכרת כבר מה היה בתחילת השבוע חח
אבל אתמול הייתי במסיבת גיוס והיה ממש כיף
משהו רע שקרה השבוע:אין עבודה = שיעמום!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:ממ למצוא עבודה כבררר משהו חדש השבוע?:כן! חולצה , מזוודה ודיסק של דאנז נ רוזס!
סרט/סדרה/ספר השבוע:מה עובר על בראיין?, חברים, ג'ואי, סיינפלד, 8 מייל ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: He said, "Can you here me, are you sleeping" She said, "Will you rape me now?" He said, "Leave the politics to mad men" She said, "I believe your lies" He said, "There’s a paradise beneath me" She said, "Am I supposed to bleed?" He said, "You better pray to Jesus" She said, "I don’t believe in god" ציטוט השבוע כללי:וואי היו הרבה אבל לא זוכרת
תמונה שעשתה את השבוע:

למעלה