סופ"ש במאדים

FFTL

New member
חשבתי לכתוב משו שנון, אבל פשוט אין לי. ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של 30: FY.
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע:האלבומים של פאראמור
משהו טוב שקרה השבוע:ווליום בדרכים- נתניה
, חברים, וחברה חזרה מחוד"ש בחול@#%#$&$^*
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:כפר המוזיקה? אולי*-* משהו חדש השבוע?:
סרט/סדרה/ספר השבוע:רקוויאם לחלוםםםםםםם!$@!#^
סרט ככ ענק!$@^%#*@ ככ...כזה..גאד. בנזונה של סרט.
ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה:
ציטוט השבוע כללי:נועמ:"אם את ...[לאזוכרת] אני פיתה" אני:"את יותר לאפה.." נועמ:"אבל אני צימחונית" >< תמונה שעשתה את השבוע: נוסטלגיה מטורפת.

גרובי

שיר השבוע של 30: אממ..אנרכי אין טוקיו שיר השבוע כללי:ביוטיפול-הים אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:ישנתי אצל חברה שלי משהו רע שקרה השבוע:חברה שלי עברה דירה:(((((((((((((((( משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שבעזרת השם יהיה כבר מפגש! משהו חדש השבוע?: לא סרט/סדרה/ספר השבוע: הישרדות...יאו מן שולטטט ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: freedom ain't free" ציטוט השבוע כללי: תמונה שעשתה את השבוע:סטואי המלךךךך!!(שמתי כבר את התמונה הזאת...בקומונה)

PATD

New member
../images/Emo189.gif~מבורכת~../images/Emo189.gif

חחח סתם
תתחדשי!

אני אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של 30: Year zero שיר השבוע כללי: לעולם מצידי- היהודים אלבום השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: ללא ספק השירשור שנפתח לגבי כמות הג'ארד שיש בפורום. הו.. ההיילייט של השבוע. וזה שקיבלתי את ההארי פוטר ואני מאוהבת בספר האחרון. כמעט סיימתי. כמעט משהו רע שקרה השבוע: מעדיםה לא לדבר על זה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: המיונים לשפות במודיעין, עבודה חדשה ו..אה.. זהו. משהו חדש השבוע?: פוסטר של 30. סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר. ללא ספק ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: הייתי מצטטת מהארי פוטר אך איני רוצה לספיילר לכל מי שעוד לא קרא ציטוט השבוע כללי: "Sososososoraya" תמונה שעשתה את השבוע: חן.. שלחת לי אותה היום חח.. והתאהבתי בה לגמרי.. לא איכפת לך נכון? אם כן.. תכי אותי

אני!D:../images/Emo205.gif

שיר השבוע כללי: אמ, כל האלבום החדש של איידן ובעיקר- teenage queen hurt me one love son of lies belive
אלבום השבוע: Conviction- Aiden, בהחלט. משהו טוב שקרה השבוע: אמ, וואו המון. סופסוף החברים שלי חזרו מהטיולים שלהם והכל נראה הרבה יותר טוב. משהו רע שקרה השבוע: >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת. משהו חדש השבוע?: ראו תמונה>> [מהסנטר
] סרט/סדרה/ספר השבוע: הרובוטריקים!!!11111 סרט באמת מעולה -אם נתעלם לרגע מהשם הדבילי שנתנו לו. ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: >< ציטוט השבוע כללי: >< תמונה שעשתה את השבוע:>>

אה-הא.../images/Emo205.gif

יש מין כזאת חנות שמדפיסים בה חולצות, ויש שמה המון סיכות.

או! הם הביאו סיכות של 30 לסנטר?!

יאאאאאאאאאאאאא
חח אבל לי יש כבר את כל הסיכות שלהם.. חח.. קיבלתי עם הצמיד שהזמנתי מהחנות הרישמית אבל איזה יופי.. יוווהווו *טאני שוויצרית אני יודעת*

הם לא ממש הביאו,../images/Emo205.gif

זה יותר אני ועוד שתי בנות באנו אליהם לפני שבועיים ונתנו להם רשימה של להקות שיעשו להם סיכות, והם ממש במקרה עשו ל-3 האהובות עלייD:

MadinaLake

New member
עונה...

יש לי הרגשה שלא הייתי בפורום הרבה זמן..
שיר השבוע של 30:אין.. שיר השבוע כללי: the used-A Box Full Of Sharp Objects the used-Noise And Kisses metro station-California אלבום השבוע: TBS-Tell all your friends משהו טוב שקרה השבוע:- משהו רע שקרה השבוע:- משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: משהו חדש השבוע?:- סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים שעוד מעט נגמר
והישרדות... ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: ציטוט השבוע כללי:Spring Break Be-Ach תמונה שעשתה את השבוע:

MyTearsDontFall

New member
^.^

שיר השבוע של 30: A Modern Myth שיר השבוע כללי: The Red Jumpsuit Apparatus - You'r Guardian Angel אלבום השבוע: טוקיו הוטל - רומ483 משהו טוב שקרה השבוע: ממ..היה כיף אתמול וביום חמישי בסנטר. משהו רע שקרה השבוע: ריתוק :// משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפים..ממ לאדעת..מסיבה. משהו חדש השבוע?: גופייה. ושומדבר. סרט/סדרה/ספר השבוע: חח אין. ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: Another heart is cracked in two... ציטוט השבוע כללי: אותודבר. תמונה שעשתה את השבוע:

shaharyy

New member
../images/Emo85.gifסוף שבוע רגוועוע

שיר השבוע של 30: capricorn שיר השבוע כללי: me & you - fall out boy אלבום השבוע: ---אין--- משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי סיידליפ!!!!! יש לו שם אבל אם אני יכתוב אותו תחשבו שאני אהבלה!!
והיה מפגש!!! משהו רע שקרה השבוע: אממ.. כנראה ששוב נכשלתי במגן שלי באיכסטוריה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הבגרות באיכסטוריה!!! ולסיים את הפוסט שלי בשעה טובה! משהו חדש השבוע?: סיידלייייייייייפפפפפפפפ!!!!!!!! ותיק ושרשרת וצמיד ו2 קשתות.. סרט/סדרה/ספר השבוע: משו בערוץ הילדים..|מסמיקה| ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: אין.. ציטוט השבוע כללי: לא זוכרת
תמונה שעשתה את השבוע: גרררר

למעלה