עובד וז'ניה

TheBlackFairy

New member
../images/Emo112.gifעובד וז'ניה../images/Emo112.gif../images/Emo60.gif

כל הדברים שיש לכם שקשורים לזוג הזה, שרשרו לכאן
.

זה ממש שטויות

זה שהוא ימין קצוני לא אומר כלום על האופי שלו....ולדעתי זה ממש שטויות שאתם מעבירים ביקורת עליו לפי מה שאבא שלו.. בקיצור שוטיות במיץ עגבניות מה שאמרת!

ש י ר 0 0 1

New member
על טעם וריח אין מה להתוכח ../images/Emo13.gif

אני אישית לא מעריכה אנשים שנוטים לקיצוניות בכל תחום! האנשים שרואים רק שחור או רק לבן, זה אומר משהו על האופי שלהם. לאנשים אלו יש בעיה אמיתית עם התפשרות. הם לא רואים את האמצע. שיהיה נגד ההתנתקות זה סבבה!, אבל מכאן ועד לעשות פולסה דנורה לראש הממשלה יש פער תהומי. כלומר לבקש במוות של מישהו מסוים ?! זו הרמה הכי נמוכה שקיימת. דבר שני, על טעם וריח אין מה להתוכח ולכן את מוזמנת לא להסכים איתי, אני לא אפסול לחלוטין את דעתך או אגיד שאמרת שטויות.

אני לא חושבת בכלל כמוך

אני לא בנאדם שרואה רק שחור או לבן אבל בעניין ההתנתקות אני ממש בצד אחד "נגד" אין שום אמצע בדבר הזה, וזכותו לחשוב מה שהוא רוצה ואם הוא רוצה שאריאל שרון ימות אז אני אומרת לך שבנאדם שנותן חלק מאדמת הקודש אז גם אני רוצה שהוא ימות ..

ש י ר 0 0 1

New member
טוב אז כך...

תדעי לך שגם אני נגד ההתנתקות! וגם לי זה מאוד כואב מה שקורה עם המדינה... אבל יש בי אהבה חזקה ליהדות שכל כך מקדשת חיי אדם באשר הוא. ולכן קשה לי לשמוע דברים כאלו. כיאלו שהגבולות בין מה שאסור ומותר כבר אינם... וכל אמצעי הוא קדוש למען המטרה. לדעתי שום דבר לא שווה חיי אדם. קשה לי לקרוא את מה שכתבת. אבל, אם זו דעתך, אז אני בטוחה שחשבת על זה כבר לעומק והגעת למסקנה הזו, אז סבבה
דבר שני, אני עדיין חולה על עובד וג'ניה, תמיד הייתי בעדם. הם נפלאים, וזה שאני לא מסכימה עם דעתו, לא אומר שאני מפסיקה להיות בעדם

מסכימה איתך בנוגע

לתמכיה בעובד וג'ניה.. אבל- בנוגע לאריאל שרון- הקב"ה יחליט מה לעשות איתו, לנו אסור להחליט זאת. (למרות שלפי דעתי, אראיל שרון ראוי לעונש לא קטן..) וזהו.

tb81

New member
גם אני לא חושבת כמוך

מי אמר לך שעובד הוא קיצוני זה שהוא הבן של...זה לא אומר כלום וגם אבא שלו בסדר גמור הוא פשוט לא רוצה להחזיר שטחים שאנשים מתו בשבילם לאויבים שלנו אל תגידי שזה לא נשמע הגיוני וחוץ מזה אני לא מבינה למה אתם חושבים שהם באמת עשו פולסה דנורה זה לא דבר שעושים מול מצלמות...

Shani276

New member
הם לא מפחדים להיתפס,כי אין שום חוק

נגד דברים כאלה מסיבה פשוטה אחת שאי אפשר לדעת אם זה אמיתי או סתם טמטום.(למרות שכל אחד מבחינתו יודע במה הוא מאמין בקשר לזה...)

tb81

New member
זה הרבה יותר משטויות

מה זה בכלל "ימין קיצוני" מה אסור שיהיה לו דעות מה זה הכינוי הזה שמדביקים לו. לדעתי הדעות שלו לא אמורות להיות קשורות לתוכנית וחוץ מזה לא נראה לי שיש בעיה עם מישהו שלא מסכים שיגרשו אנשים מהבית שלהם..תחשבו על זה.. ועוד דבר למה מה שאבא שלו עושה צריך להיות קשור עליו ולמה נראה לכם שהם באמת עשו את זה...דברים כאלה לא עושים עם מצלמות של התקשורת זה היה סתם תקלטו את זה לא עושים דברים כאלה באמת!!!

את צודקת ולא צודקת...

אמנם הדיעות שלו לא ושל אבא שלו לא קשורות לתוכנית... אבל את לא יכולה להכחיש את עצם העובדה שעשו פולסא דנורא ואבא שלו ימני קיצוני גאה וכך הוא מכנה את עצמו והוא גאה ברצח רבין אז למה שתהיה לו בעיה עם רצח שרון ומאיפה את יודעת שלא עושים כאלה דברים אולי תבררי יותר לפני שאת אומרת כאלה דברים... ואני מסכימה איתך לגמרי לגבי ההיתנתקות כי גם אני נגד וזה לגיטמי שאנשים יהיו נגד וילכו להפגנות אבל וואלה יש גבול ממלחמה נגד עד להתפלל לרצח של בנ"א זה שובר את כל המיתוסים בתורה רשום במפורש "לא תרצח" שרון הוא לא הבנ"א המושלם ואולי באמת מגיע לו עונש אבל כמו שמישהו רשם ה' יעניש אותו.

Shani276

New member
טוב אנלא יודעת מה איתכם אבל לי היה

ברור מראש שהוא מחזיק בדעות האלה...כל עוד הוא הבן של..,אין מצב שהוא יחזיק בדעות פוליטיות אחרות...וברור שזה עניין של חינוך מהבית ומה ההורים לימדו אותך ש"טוב ולא טוב". דבר אחד הוא לא עשה - הוא לא אמר שהוא הסכים על כל הפולסא דנורא הזה. וזהו. :)

גם לי היה ברור שהוא נגד ההתנתקות

וזה ברור שזה עניין של חינוך מהבית אבל זה בכלל לא קשור שהוא "הבן של".. אבא ואמא שלו כמו אבא ואמא שלי חינכו אותו שלא נותנים אדמות מארץ הקודש סתם ככה(ןלא ניכנס לדיון פוליטי)

n o y a 1 0

New member
זה לא חדש שהוא נגד ההתנתקות...

הוא לא צריך להתבייש בדעות שלו... ובטח שלא להסתיר אותם... די טבעי שאם הוא "הבן של" הוא ילך אחר דעותיו... לפחות הוא לא מאמין בפולסא דנורא.....

למעלה