עובד וז'ניה

ש י ר 0 0 1

New member
נו באמת...

אתם לא רואים שהוא מאוד מאמין בפולסה דנורה בהתחלה הוא אומר שזה מתוך אהבה...
אבל הוא בחור חכם, והוא יודע להיות פוליטי קורקט אז הוא אומר שהוא בעצם לא קשור והוא נגד.
ואגב, אני מסכימה שהוא לא צריך להתבייש בדעות שלו ולהפך בגלל שהוא נהיה מעין סלברטי כזה, כך הוא מגייס עוד אנשים להיות נגד ההתנתקות
אני רק מקווה שבעקבותיו לא עוד אנשים, יתמכו חלילה בקללות שמנבאות לרצח

על עובד וזניה

יש לי שאלה אפשר לשאול????????????????????????????????????? כל הגמר זה שידור חוזר אז מי ינצח בסוף????? ואיך מצביעים להם לחביבי הקהל??

הגמר זה לא שידור חוזר

הגמר זה שידור ראשון שצולם לפני חודש ולחביבי הקהל את פשוט נכנסת לאתר: sof.bezeq.co.il ובוחרת במי שאת רוצה שישלח לקורס אקסטרים

tb81

New member
אפשר לשאול את כולם

השאלה אם הם יענו לך כי אסור להם להגיד והם לא מגלים גם למשפחה!

טוב בוא נגיד ככה

אני מכירה את אח שלו (של עובד) והוא ידע שאח שלו כבר בגמר, אני לא יודעת אם הוא יודע שהוא זכה אבל נראה לי שכן, בכל מקרה לא חשוב. ובקשר לזה שהם יענו לך אם הם זכו או לא, לי בכל מקרה לימור לא ענתה.

tb81

New member
טוב אז..

אני מכירה אותו כי הוא בן-דוד שלי והוא לא הסכים לגלות גם לאחיות שלוו אולי הוא רק גילה להם שהוא בגמר אבל אסור לו לגלות אז נאלץ לחכות עוד שבועיים

ahron 100

New member
דעתי בעניין עובד ואביו:

עובד וג'ניה נשארו בעיני הזוג המושלם ביותר של סוף הדרך ומאחל רבות לקראת נצחונם.
עובד סה"כ הגן על אבא שלו כי ככה חינכו אותו אז שאף אחד לא ישפוט אותו! אני בסה"כ מסכים עם עובד ששרון הוא דיקטטור וזה כל כך ברור שתכנית ההתנתקות הייתה מהלך מתוכנן של שרון כדי למנוע שהוא יישפט על פשעי השוחד שלו ושל בניו!!! אני מצטער מאוד על שסטיתי קצת מנושא הפורום ולכן אוסיף: עובד וג'ניה אתם גדולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אפשר כבר להגיד עליהם?!

שעובד פשוט חתיך הורס... וז'ניה חמודה... הם זוג הכי הכי חמוד שיש

shakshuka6

New member
אני אלך לראות איך יעל מקריאה תניק

שלי... ואיך אריאל מסתכל במחשב שאני כותבת לו שהוא מכוער חחח(
)

ReutTheGirl

New member
לז'ניה ועובד...

הם זוג נפלא..... מקווה שיצליחו. ושיהיה להם רק טוב

למעלה