פתיל הודעות ומודעות

מאי לי

New member
קומיקס בנושא,,,,,,,,

מי יכול להמליץ לי על אתרים של קומיקס בנושא מדע בדיוני או פנטזיה האם ישנם אתרים שיש בהם הסברים והדרכה איך עושים קומיקסים כאלו?

Dargo

New member
מישהו מכיר את סדרת הספרים

על מאדים? הכוונה היא למאדים האדום, מאדים הירוק ומאדים הכחול..מישהו מכיר? מי כתב? על מה מסופר...תודה!

הייזל

New member
בעקבות מתקפת הדרקונים

על הפורום החלטתי שגם לחייזרים יש זכות קיום. תביאו תמונות -> תהיה גלריה.

alond

New member
הארי פוטר

פה יש מידע על הארי פוטר. ספרים שהיו ויהיו. חלק שמועות, חלק עובדות.

היזל

אני כותב את זה פה מכיוון, שהפתיל למטה יעלם עוד מעט ואת חוטאת לעובדות. הסיפור של דרגורן לא מדויק עובדתית - הסברתי את זה בפתיל למטה. הייתי מבקש שתצייני את זה באם שמרת את הסיפור במאמרי הפורום. את יכולה לברר את זה עם בוג´י - היא מכירה את הסיפור האמיתי.

לי007

New member
שדה קרב ארץ

מי מכיר עוד ספרים של המחבר......והאם הוא נחשב דומיננטי בתחום? תודה........

RedStorm

New member
אני חושב

שזה לא כל כך חשוב אבל יש פה מישהו שמשחק משחקי תפקידם חיים? כי אני צריך קצת מידע ועזרה..... תןדה@!

קציצון

New member
היי (עזרה)

זה לא הפורום הכי מתאים אבל לא מצאתי אחד יותר מתאים אז מישהו פה מצייר פנטזיה? משהו יותר בסגנון המכשפים האליפם הפיות ושאר הדברים? כי אני ממש רוצה ללמוד לצייר פנטזיה הבעיה היא שאני חסר כישרון אז אם מישהו בכל זאת יכול לעזור לי אפילו להפנות לאתר שמראה משהו תודה

preacher

New member
הנה אחד, יותר לכיוון מאנגה:

http://www.polykarbon.com/tutorials/ בעיקר על דמויות בכיוון מאנגה/מד"ב. כדאי גם לבדיוק את הקישורים.

דרגורן

New member
תגובת הדרקון שומר הסף:

אגדות (כדרכן של אגדות) לא מספרות את ההיסטוריה המדויקת אלא סיפור שהועבר מאב לבן ובו גרעין של אמת (או שאתה באמת מאמין שהיה רק פורום אחד שממנו נוצרו כל שאר הפורומים?). כמו כן בעקבות הגילויים האחרונים שלך (בחפירות שיירי הפורום הקדמון) הוספתי תגובה למאמר (כמו שאתה יכלת להוסיף).

גרומיט

New member
דומיננטי? אני מקווה מאוד שלא

רון ל. הווארד נחשב כמייסד כת הסיינטולוגיה ועסק בכתיבת מד"ב כתחביב צדדי. אני בטוח שמי שיפנה לסניף הכניסה הסיינטולוגית בארץ ויבקש חומר, יקבל מלוא החופן, אם כי לאו דוקא מהתחום המד"בי שלו. כסופר מד"ב הוא סופר שולי וחסר חשיבות והשפעה שהדבר הטוב ביותר שכתב אי פעם בתחום היה ההקדמה שמצורפת ל"שדה קרב ארץ". פרט לספר הזה, לא תורגם עוד שום ספר מד"ב אחר שלו לעברית.

preacher

New member
שמע, מצטער לבאס

אבל כדי לצייר צריך כשרון. טוטוריאלים לא ממש עוזרים אם אין לך בסיס. בכל מקרה.... http://www.polykarbon.com/tutorials/

פריצ´ר כמעט צודק.

צריך לדעת לצייר בשביל ללמוד לצייר פנטזיה. אלא שלא צריך המון כשרון בשביל ללמוד לצייר, לדעתי. אבל ככל שיש לך פחות כשרון צריך להשקיע יותר, ואתה צריך מישהו אמיתי שילמד אותך, ולא באינטרנט. בטוח אפשר למצוא מורה לציור באזור שלך. אחרי שתלמד קצת טכניקות, תוכל ליישם את זה גם לתחום הפנטזיה, בעזרת האינטרנט. בכל אופן, הנה אתר שאני מאד אוהבת:

הייזל

New member
מה הבעייה? לא הבנתי.

תכתוב אתה משהו דומה ואם הוא יהיה מוצלח כמו זה של דרגורן גם הוא יהיה במאמרים. אם יש לך בעיה כלשהי אתה גם יכול להגיב למאמר. אבל תבהיר לי מהי בדיוק הבעיה כי אני כנראה פספסתי אותה.

תנסי לקרוא עוד פעם ואולי תרדי

לדף 5 ותביני. אין לי בעיה עם הכתיבה, להיפך די מצא חן בעיני - רק שכמה מהעובדות הושמטו וזה כנראה בשל חוסר ידע. זוהי בדיוק הסיבה למה לטו - הקיסר האל של חולית חיסל את כל ההיסטוריונים ביקום.

דרגורן

New member
האם קראת את המאמר בפורום (למעלה)?

כי אם היית קורא היית רואה שהוספתי את התיקון/עדכון שלך למאמר בתור תגובה...

דרגורן

New member
האם קראת את התגובות שהוספתי למאמר

(כאשר מגיעים אליו דרך מאמרי הפורום)? כי אם תכנס תראה שהוספתי את התיקון/עדכון שלך...

למעלה