פתיל הודעות ומודעות

הייזל

New member
למה שלא תנסה בפורום קומיקס

בתפוז? יש קישור אליו בקישורי הפורום.

Boojie

New member
../images/Emo112.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo112.gif

לפתיל זה ישורשרו מודעות שונות והודעות שלא מקבלות הרבה תגובות.

Boojie

New member
אני משחזרת את רשימת האיציק שלי.

כל מי שאני מופיעה לו ברשימת האיציק שלו, ורוצה להופיע בשלי, ועדיין לא קיבל הודעה שהוספתי אותו או שאני מבקשת אישור להוסיף אותו - אנא שילחו לי הודעה כדי שאוכל להוסיף אתכם. תודה על שיתוף הפעולה.

The Man Who Sold the Moon

מצטער על ההודעה הלא ´פורומית´ הזו, אבל מישהו קרא את הספר The Man Who Sold the Moon של היינלין? הציעו לי אותו ב- 20 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ושווה קנייה? (למיטב ידיעתי הוא לא תורגם לעברית). תודה

לדעתי ההודעה הזאת מאד שייכת

אתה צריך לשאול את בוג´י - נדמה לי שהיא דברה פעם על הספר הזה. לדעתי אין ספר של היינלין שהוא רע - גם הרעים ביותר שלו הם טובים בהשוואה לספרים אחרים וכדאי לקרוא אותם. אני מאד אוהב את הינלין, לכן ספרים בינונים שלו, נחשבים אצלי רעים, אפילו שהם לא רעים באמת. רמת הציפיות שלי מהינלין היא גבוהה ביותר. לדעתי הינלין הוא הסופר הטוב ביותר בין כל הדינזוארים, מעניין שהספרים שהוא כתב לא התיישנו כל כך, כמו למשל הספרים של אסימוב, אלדיס, שקלי, וקלארק.

הייזל

New member
לאוהבי היינלין

ראיתי בת.ג.א בתחנה המרכזית הישנה שלושה ספרים שלו שלא תורגמו: (בתרגום חופשי) הפידה ב 2100 ועוד שניים. ת.ג.א היא חנות לספרים משומשים אני לא יודעת את הכתובת אבל מוצאים בתחנה המרכזית הישנה ב"א בניין עם כתובת FRAMARKET(או משהו כזה) בירוק ובסימטה קטנה ממול יש שלט ענק וצהוב "ספרים משומשים".

תראה אדיש - הבן אדם עושק אלמנות

ויתומים. הוא לוקח את המחירים היקרים ביותר בארץ לספרי מד"ב. הוא רצה ממני עבור סולריס של סטניסלב לם, 370 ש"ח טבין ותקילין. אני בסוף השגתי אותו במחיר מאד נמוך ולא ממנו.

הייזל

New member
לא יודעת

חברה שלי קנתה 5 ספרים במאה ש"ח ומצד שני הוא הציע את דיוויד קופרפילד ב 30 ש"ח כשיש את זה בסטימצקי ב 12. אבל נכון ליום ראשון לפנות ערב, ראיתי שם שלושה היינלין וכמה "קץ כלזמן" במצב סביר.

גרומיט

New member
ספר מצוין, אבל לא שווה סכום כזה

מצד שני, יש אספנים שיהיו מוכנים לשלם הרבה על ספר נדיר במיוחד, וסולאריס הוא ספר קשה מאוד להשגה.

xslf

New member
אם הוא כמו הסיפור הקצר

בעל אותו השם אז הוא מומלץ, מאוד. וכותבת את זה מישהי שאינה חובבת גדולה של היינלין

alond

New member
לאוהבי דאגלס אדאמס

ב-23 לאפריל יוצא הספר (ואני משתמש במונח ספר באופן חופשי כיוון שזה לא ספר במובן הקלאסי) salmon of doubt של אדאמס. לפרטים (ופה אין פרטים רבים) לכו הנה

alond

New member
טוב

אני לא כל כך מצליח להתכבר ללינק אז פשוט תלכו ל www.bn.com ותחפשו את הספר. אולי באמזון יש יותר פרטים (למה שיש ב-bn לא הייתי קורא פרטים).

למעלה