פתיל הודעות

Shades Of God

New member
בוקר טוב..יש לי שאלה -איש הנצח

כולם בוודאי זוכרים את הסרט ,האיש והאגדה והראשים הערופים.. אבל יש מישהו בעולם עגום זה שזוכר את הסדרה??? היה היתה סדרה ,שמבוססת על הסרט,הופיעה לפני מס´ שנים בערוץ 2 אני זוכרת אפילו איך השחקנים נראו אני זוכרת שהשיר פתיחה היה שיר מצויין של קווין ואני אפילו זוכרת שזה שודר ביום שני:)אבל אולי אני טועה.. בכל מקרה אני אגיע לפואנטה..מישהו זוכר איך קראו לשחקן הראשי? או יודע אם הסדרה הזו משודרת איפשהו באחד ממיליוני הערוצים שיש היום? יודעים למה היא הורדה..ואם אי פעם יחזירו אותה? וזהו..תודה לכל הזקנים שעדיין נשארו להם כמה תאי זיכרון ויוכלו לענות לי על השאלה הנ"ל.. אגב היתה לי פעם קלטת עם כמה פרקים מהסדרה ..אבל היא אבדה,הלכה לה לעולם שכולו בית קברות לדברים שנעלמו ויחזרו אליך רק כשתהיה בן 80 ולא תזכור שחיפשת אותם פעם...שוב תודה גם אם יש תשובה וגם אם לא! יום נעים -בייייייייי

strahd

New member
מי רוצה לזכור לנצח?

איש הנצח הסדרה הייתה פשוט נוראה!! כמובן שאני משווה לסרט הראשון בלבד. מכיוון שכל הארבעה האחרים רק התדרדרו יותר ויותר. שם השחקן הראשי של הסדרה נקרא אדריאן פול והוא שיחק את דאנקן מקלאוד בניגוד לכריסטופר למברט שהיה קונור מקלאוד. בתכלס, הם אחים והם משתפים פעולה יחד בסרט האחרון שרץ היישר לוידיאו, איש הנצח : סוף המשחק. וכנראה, רחמנא ליצלן שיעשו סרט חמישי שייקרא : איש הנצח: המקור. מה עוד אפשר לעשות??

preacher

New member
היא לא היתה כזאת גרועה

אהבתי לראות אותה בזמנו, וכאמור היתה יותר טובה מההמשכים האיומים של הסרט. לפחות מסרט מס´ 2, אחרי זה כבר לא טרחתי לראות. היא בטח טובה יותר מ"העורב"! בכל אופן בשביל מידע על סדרות טלויזיה וסרטים תמיד יש את internet movie database אז הנה לינק לסדרה.

Shades Of God

New member
אמנם-

קצת גדלתי מאז..אבל נראה לי שאני עדיין אוהב אותה כמו פעם. ולדעתי גם הסרטים לא היו כאלה גרועים..אבל מסתבר שלא ראיתי את כולם עדיין..:) בכל מקרה-תודה על הלינקים והמידע.

ברנן

New member
אהבתי את הסדרה

ועוד יותר מהסידרה את שיר הפתיחה של queen princes of the universe פשוט שיר ענק. אבל זה נכון שסרטי ההמשך באמת צלעו

דרגורן

New member
המועמדים לועד האגודה 2002

מכוון שאף אחד לא פירסם פה את זה, אז החלטתי שהגיע הזמן! http://www.sf-f.org.il/story.php3?id=199

Boojie

New member
בחיי צודק.

אתה רואה - זה מה שקורה כשמתרוצצים ביותר מדי פורומים בו זמנית - כבר לא זוכרים איפה כן התפרסמו דברים ואיפה לא...

דרגורן

New member
את חושבת שאולי תצליחי להחזיר את

הסיפור שלי לפתיל בודד? אני יודע שהוא לא כזה טוב (ולראייה כמות ההמשכים המדהימה), אבל מגיע לו לפחות להיות לבד וליפול לבד...

Boojie

New member
מצטערת, לא יכולה. ../images/Emo10.gif

הכלים מאפשרים לשרשר הודעות להודעה ראשית קיימת, הם לא מאפשרים לפרק חלק מפתיל ולהציב אותו כהודעה ראשית. או לפחות, אני לא גיליתי איך.

דרגורן

New member
אולי את יכולה לכתוב הודעה חדשה ואז

תשרשרי את התגובות בתור תגובה להודעה הזאת?

היכן ניתן למצוא ולהוריד קבצי סאונד

קצרים של מדע בדיוני, פיצוצים חלליות ועוד למצגות? תודה

adiavn

New member
ספרי מד"ב באנגלית למכירה

כל ספר עבור 15 ש"ח - פחות אם קונים כמות גדולה the queen´s quarter 1+2 - midori snyder star shadow 1+2 - louise cooper The man - kzin wars 1 - larry niven The clowd people - robert kelly War of the gods - poul anderson Echoes of the fourth magic R. A. Salvatore Faun and games - Piers Anthony a hero born - michael stackpole myst - The book of Atrus the star stone - christopher stasheff quantom leap - the wall - Ashly MckConnel the apocalypse - jeffrey konvitz naked came the sasquatch - john boston doom 2-4 seaquest DSV - the ancient david bischoff moss flower - brian jacques startrek - the rings of tauree the dragon king - R. A salvatore spellbinder 1 commencement - roby james things hunting men - david drake מחפש את הספרים הבאים Beldan´s Fire - midori snyder Moonset - louise cooper The druid queen - Douglas Niles

הייזל

New member
אם לא אכפת לך להכניס את ההודעה

הזו ל"לוחות" אני אודה לך מאד.

adiavn

New member
מה הכוונה ב"לוחות"?

אם הכוונה ללוחות המודעות של תפוז, לא ראיתי שם קטגוריה מתאימה.

הייזל

New member
בלוח של הפורום הזה

יש קטגוריה של החלפת/מכירת/השאלת ספרים. אני יודעת כי אני שמתי אותה בעצמי.

adiavn

New member
לצערי הלוח מוגבל מדי

300 תווים בלבד? איזו מן הגבלה זו? הרשימה שלי לפחות כפולה מזה.

alnet

New member
פרויקט טולקין חדש

פרויקט חדש מנסה ללקט את כל הידוע (והלא ידוע) על עולמו ויצירתו של טולקין. על כן דרושים מתנדבים, שיתרמו מזמנם ומהידע שצברו כדי שיכתבו תקצירים על כל נושא שקשור לעולמו של טיולקין - גיאוגרפיה, שפות, גזעים, פוליטיקה, דתות וקסם, ארועים הסטוריים ועוד. דוא"ל: [email protected]

למעלה