פתיל הודעות

אודין

New member
איזה ספר לקרוא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את כבשן הנשמה אני אקח כשאני אסיים את שני הספרים שיש לי - "תצפית עבר" של קארד ו-"מוזיקת דם" של גרג בר - ואם אתם שואלים למה אני לא קוראת אותם, את מוזיקת דם אבא שלי לקח כשהוא נסע לפגישה בצרפת (יחזור מחרתיים) ולתצפית עבר אין לי כוח, וידיד שלי הזמין את טרילוגיית האגדות של רומח הדרקון וכשהוא יסיים אותם הוא ישאיל לי. קראתי אתמול את הצל של ההגמון, ספר נמד אבל לא מגיע לרמה של הספרים בביה"ס ללחימה. מה אני אעשה? אני זקוקה לספר בשביל לקרוא מתחת לשמיכת פוך!!!

cheshercat

New member
האסיפה השנתית של האגודה - תזכורת

ביום חמישי (10 בינואר) בשעה 19:00, באולם מופת (בית ההסתדרות, רחוב הרצל 13 פינת רחוב קריניצי, רמת גן) תתקיים האסיפה השנתית של האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה. במהלך האסיפה תתקיים סקירה של פעילות הועד בשנת 2001 וכן בחירות לועד האגודה וועדת הביקורת (שיכהנו עד לאיקון2002). לפי תקנון האגודה, במידה ולא יהיה קוורום (נוכחות רבע מחברי האגודה), האסיפה תתקיים אך הבחירות ידחו בשבוע. נתן להצטרף לאגודה/לחדש חברות בערב האירוע, עד תחילת האסיפה. לפרטים על המתמודדים לועד האגודה - כאן.

alond

New member
םפרים למכירה

contact me [email protected] all the books are in english. the eternal champion vol 1(the eternal champion phoenix in obsidian,the sundered worlds to rescue tanelorn) /michael moorcock hardcover the eternal champion vol 2:von bek(The War Hound and the World´s Pain,The Pleasure Gardens of Filipe Sagittarius)/michael moorcock hardcover city watch trilogy(guards!guards!,men at arms,feet of clay)/pratchett hardcover gods trilogy(pyramids,small gods,hogfather)/pratchett hardcover death trilogy(mort,reaper man,soul music)/pratchett hardcover cryptonomicon/neal stephenson paperback snow crash/neal stephenson paperback neuromancer/william gibson paperback xenocide(ender 3)/orson scott card hardcover the death of sleep/anne mCcaffrey paperback eater/gregory benford paperback dragons of eden/carl sagan paperback steampunk trilogy/di filippo paperback red orc´s rage/philip jose farmer hardcover shannara(8 paperback)/terry brooks ***robert jordan*** eye of the world(wheel of time 1) paperback the shadow rising(wheel of time 4) paperback crown of swords(wheel of time 7) paperback path of daggers(wheel of time 8) paperback ***R.A Salvatore*** homeland(dark elf trilogy 1) paperback exile(dark elf trilogy 2) paperback sojourn(dark elf trilogy 3) paperback the legacy(legacy of the drow 1) hardcover starless night(legacy of the drow 2) hardcover siege of darkness(legacy of the drow 3) hardcover passage to dawn(legacy of the drow 4) hardcover the silent blade(paths of darkness 1) hardcover ***stephen donaldson*** lord foul´s bane hardcover illearth war hardcover powers that preserve hardcover the wounded land hardcover the one tree hardcover ***frank herbert*** dune paperback dune messiah paperback children of dune hardcover heretics of dune paperback chapterhouse dune paperback dune house atreides/brian herbert ***tolkien*** the hobbit paperback fellowship of the ring paperback the two towers paperback return of the king paperback the silmarillion hardcover narnia (all 7 books in one hardcover)/lewis ***douglas adams*** hitchhiker´s guide to the galaxy paperback restaurant at the end of the universe paperback life universe and everything paperback so long and thanks for all the fish paperback dirk gently´s holystic detective agency paperback the long dark tea time of the soul paperback dirk gently´s plus long dark tea time omnibus hardcover ***larry niven*** a world out of time hardcover the integral trees hardcover neutron star paperback limits paperback ringworld paperback long arm of gil hamilton paperback footfall (with jerry pournelle oath of fealty (with jerry pournelle) hardcover the dream park hardcover legacy of heorot (with jerry pournelle) paperback ***jerry pournelle*** king david´s spaceship paperback the mercenary paperback ***frederick pohl*** man plus hardcover land´s end paperback ***heinlein*** the door into summer paperback friday hardcover ***isaac asimov*** nightfall paperback child of time paperback earth is room enough paperback the end of eternity paperback the god´s themselves paperback i robot paperback the stars like dust paperback the naked sun paperback the caves of steele paperback robots of dawn paperback prelude to the foundation paperback foundation paperback foundation and empire paperback second foundation paperback foundation´s edge paperback foundation and earth paperback forward the foundation paperback ***arthur c clarke*** hammer of god paperback songs of distant earth hardcover childhood´s end hardcover

עזרה במציאת מאמרים

פורום "שאלה קטנה" הפנה אותי לפורום הזה..עם הרבה כבוד. איך לא חשבתי, בתור טראקי מושבע...להגיע לכאן מלכתחילה?... בכל מקרה, מה שאני מחפש, לצורך מצגת באנגלית, אלו הם מאמרים אקדמאים (שנכתבו ע"י פרופסור או סטודנטים לתואר שני), בנושא חיים מחוץ לכדור הארץ, או עב"מים...חוצנים...וכו וכו... המאמרים אמורים להיות שונים, ואף רצוי הפוכים בדעתם: ז"א...האחד יטיף לנו כמה שכן יש חיים מחוץ לאבן השלישית מהשמש, והשני יבטל את אותה הטענה, כל אחד והנימוקים שלו. את השני...המבטל את האפשרות לקיום חיים מחוץ לכדוה"א - אני לא מצליח למצוא. מי שיוכל לעזור...אודה לו מאוד. Live long and prosper

Boojie

New member
ומי שיסתכל טוב,

יראה גם אותי שם, בין המרואיינים... אמנם במשפט אחד (כל מה ששרד מראיון של חצי שעה), אבל לא נורא, גם זו תהילת עולם.

דרגורן

New member
אודין יקרה, את מוכנה לפרט קצת על

העדפותיך הסיפרותיות? את מעדיפה מד"ב או פנטסיה? אנגלית או עברית?

alond

New member
אופס. שכחתי את

rincewind the wizzard(the color of magic,the light fantastic,sourcery,eric)/pratchett hardcover

אה כן.....

כמובן, שאם אתם חושבים שיש לכם נושא אחר מענין, עליו ניתן למצוא מאמרים אקדמאים <----- , אשר מציגים שתי דעות שניתנות להשוואה, אני אשמח לשמוע עליו. תודה מראש... Beam me up, Scotty

רוהאנדה

New member
מה לגבי רובין הוד?

אני לא יודעת אם יש אבל שווה לנסות למצוא - בעד ונגד מפעליו (והלואי והיה היום אחד כזה) לעזרת העניים בדרכים שנויי מחלוקת. תנסה במחלקות הספרות השונות.

אני מניח שלא תמצא כי אין מאמר רציני

השולל דברים בצורה שרירותית, ללא עובדות התומכות בתיאוריה. ההגיון פשוט - ייתכן שיש חיים וייתכן שאין. אין דרך לדעת בוודאות, אבל סביר שהאבן השלישית שלנו אינה מיוחדת - בהנתן יקום מספיק גדול, ועם ראיות לקיום תרכובות אורגניות בחלל (על אסטרואידים ובמאדים), למה שחיים יתחילו אך ורק אצלנו? הוויכוח המעניין יותר בסוגיה הוא התפתחות התבונה (בהנחה שהתפתחו חיים במקום אחר). האם תבונה היא מחוייבת המציאות? עד כה ידוע לנו בוודאות על מין יחיד שפיתח אותה. ועל כמה מיליארדי זנים שונים ומשונים לאורך כמה מאות אלפי או מליוני שנות אבולוציה, שלא פתחו sentiance. וויכוח אחר (לא ממש וויכוח, אבל נכתבו מאמרים מעניינים) הוא על שאלת ה"מגע" או קשר עם תרבות זרה. מצד אחד מגבלת מהירות האור + גיל היקום + המרחק בין כוכבים נראים כשוללים אפשרות זו. מצד שני יש כל מני אנשים שטוענים אחרת, בלי ממש לסתור את נימוקי הצד הראשון מלבד "נחטפתי וחייזרים עשו בי ניסויים קליניים, וכיוון שאני זוכר את זה תחת היפנוזה ומכונת אמת אז זה נכון".

אז כמו שאמרתי....

כל נושא אחר...כל דבר מענין, שבו י-ש מאמרים...יוכל לעזור לי בצורה שלא תאמן..וטאני פשוט אובד עיצות בקטע הזה....

דרגורן

New member
ואני רוצה לנצל הזדמנות זאת ולבקש

מכל מי שיש לו/ה ספרי מד"ב פנטזיה שהוא/היא לא רוצה ומעוניין/ת לתרום אותם לספרייה שאנו נפתח בקרוב, להביא את כל אותם הספרים לאסיפה.

preacher

New member
אני אשתדל לזכור להביא

אבל זאת הפעם האחרונה, אחרי שדפקת נפקדות בהקרנה של שרה"ט.

דרגורן

New member
סליחה?!?!?!?!? אני דפקתי נפקדות?

לא רק שהייתי, אלא שהגעתי שעה קודם וחיכיתי חצי שעה אחר כך בשביל אנשים, ולראייה הביאו לי ספרים (והחלפתי כמה סרטי DVD עם אנשים...) בוש והכלם לך!

אבל - אם כולם אומרים ...

מכיוון שגם אני פיספסתי אותך איכשהו, אפילו שבאתי שעה קודם, אז זה בכל זאת מוכיח שדפקת נפקדות.

דרגורן

New member
כשאני מפסיד אני יודע לפרוש בשיא,

בואו נקבע שניפגש בכנס, (מכוון שאני מגיע קצת קודם לא צריכה להיות בעייה) עכשיו בשביל שלא תגידו "לא מצאתי אותך..", "לא ידעתי איך אתה נראה" ושאר ירקות
אנא כל מי שמתכוון לפגוש אותי שרשרו פה הודעה, ואני אשלח אליכם מייל עם מספר הטלפון שלי או לחילופין פשוט תשלחו את הטלפון שלכם ל[email protected] (כי אני עובד כרגע
)

רוהאנדה

New member
אפילו לא ידעתי שיש דבר כזה

מה עושים באסיפות האלו? מה יש לכם בתור חברים באגודה לעשות? תפרטו קצת לחדשים

דרגורן

New member
האגודה למדע בידיוני ופנטסיה:

היא אגודה שמטרתה לקדם מד"ב ופנטסיה. האגודה מריצה שני כנסים בשנה - אייקון ופנטסיקון, בכנסים האלו מוקרנים סרטים, סדרות, יש הרצאות שונות ודוכנים שונים. האסיפה נועדה בשביל לבחור את 7 חברי הועד ו-2 חברי ועדת ביקורת של האגודה. מידע נוסף ניתן למצוא באתר האגודה ובקישור פה ניתן לקרוא אודות האגודה

למעלה