שאלון- לון

bustedit

New member
../images/Emo112.gifשאלון- לון../images/Emo112.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ? 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? 3) איפה את/ה עכשיו ? 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? 7) האם את/ה משועמם/ת ? 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? 12) בא לך על מישהו/י ? 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? 15) בן/ת כמה את/ה ? 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? 19) האם יש לך הרגל משונה ? 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? 25) האם את/ה צמחוני/ת ? 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? 32) מה בא לך לעשות ? 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? 35) מה המילה האהובה עלייך ? 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? 40) מה החלום שלך ? תהנו!

Hip Hop star

New member
עונה..../images/Emo9.gif

) מה את/ה עושה עכשיו?בוכה... 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?אוכלת את הלב... 3) איפה את/ה עכשיו?בחדרי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה?על המוות 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות?וואלה.. 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא)?אמ..טוב,אז לא.. 7) האם את/ה משועמם/ת?כן 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !)?אף פעם 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר?איזה בצפר...? 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן?WTF......?! 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית?על מה את מדברת?! 12) בא לך על מישהו/י?כבר לא... 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י?קינמון וכל מה שבא עם דגים,או משהו לא כשר..כמו חזיר.. 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם?----------- 15) בן/ת כמה את/ה?14 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום?עלוב 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים?בוזי 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד?רפואה משלימה 19) האם יש לך הרגל משונה?כן 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש?4 בבוקר 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר?מהזה בצפר?! 22) מה התוכנית האהובה עלייך?ורוניקה מארס
23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית?frozen של מדונה..למרות שבפועל אני יודעת שהדואט של ג'נט ומייקל.. 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת?כמעט הכל...למעט מוזיקה מזרחית וים תיכונית,מוזיקת עולם,וראפ ישראלי 25) האם את/ה צמחוני/ת?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת?סוסים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת?חיידקים וג'וקים.. 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך?שיבין אותי 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת?WTF.....?!טחח..בדיחה טובה
30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע?השואה 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו?כן 32) מה בא לך לעשות?לצרוח 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה?כן 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי?לא 35) מה המילה האהובה עלייך?criky(במבטא בריטי) 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה?moi(אמא בפורטגזית...) 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת?מדעים 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה?לא 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה?אני אכנס לקומה
40) מה החלום שלך?שיהיו לי חלומות

bustedit

New member
../images/Emo41.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלון..? 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? בשעה 2 לפנות בוקר?!? 3) איפה את/ה עכשיו ? בחדר.. 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? שג'יימס שקסי
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? סחתיין 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לא.. 7) האם את/ה משועמם/ת ? בערך 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? אממ.. לא מזמן 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? מחברות, כן. 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? כן, כמה עטים וזה.. 12) בא לך על מישהו/י ? כןןןן
13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? כבד!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעע
14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? משפחה 15) בן/ת כמה את/ה ? 15 (טוב 14 וחצי אבל אני מרשה לעצמי לעגל..) 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? מעולה! (חלמתי על מקפליי
) חעחע 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? אודטה? חחחחח 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? משו בתחום המוסיקה והמשחק 19) האם יש לך הרגל משונה ? אכן 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? 2,3,4.. 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 12 משו כזה 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? מכושפות
23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? לא זוכרת.. אבל אהבתי את של קלי קלרקסון.. BTHE 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? רוקקקק ופופ 25) האם את/ה צמחוני/ת ? לע 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?
27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?
!!!!! וג'וקים ומקקים וכל מה שזוחל ועף קיצר.. 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? שיהיה מתחשב.. ושיבין אותי.. הא ו.. בחיים לא הייתי מסוגלת להיות עם מישו בלי חוש הומור =/ 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? WTF? 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? "מזאת השאלה המטומטמת הזאת במספר 29?!" 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? לא 32) מה בא לך לעשות ? להכניס ת'צמי לפריזר! חם לי בטירוווווווף 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? אמל'ה! חס ושרלילה! 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? חחחחח לאאאאאאא 35) מה המילה האהובה עלייך ? פאקינג.. "מה הפאקינג קשר?!"
36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? אממ.. שקסי
חחחח 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? מתמטיקה!!!!! (בעיקר גיאומטריה) 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? לא
39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שבאסטד יחזרו?
(כן, אני עדיין חייה בהכחשה..) 40) מה החלום שלך ? להתפרסם..
ו.. אלה, קרה משו?....

עונהההה../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומעת מוזיקה.... 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה? אמממ לא 3) איפה את/ה עכשיו? בחדר שלי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה? על חברה שלי.... 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות? חחחחח סבבה.... 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא)? לאאאאא חחחחח 7) האם את/ה משועמם/ת? אמממ לא 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !)? מאיפה אני זוכרת.... חחחח 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר? חחחח לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן? לא 11) וציוד? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה! קנית? לא 12) בא לך על מישהו/י? כןןןן 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י? אבוקדו, שוקולד חלב/מריר/אגוזים, שום, פירות ים וחזיר.... יאקקקק 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם? האנשים שיקרים לי! 15) בן/ת כמה את/ה? לא שואלים בנות מה הגיל שלהן! חחחחח 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום? אממממ ישנונית! 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים? גרישא וצמר! חחחחחחחחחחח 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד? צילום או גראפיקה 19) האם יש לך הרגל משונה? אמממ לא.... 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש? מתי שבא לי.... 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר? בערך ב-24:00.... 22) מה התוכנית האהובה עלייך? מכושפות 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית? של אמינם [למרות שאני שונאת אותו...] אס לייק דאט! קליפ מדהים! וגם הקליפים של גוון סטפאני.... 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת? פאנק, רוק ופופ 25) האם את/ה צמחוני/ת? לאאא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת? דולפינים, דובי פנדה, פילים, פרות וכלבים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת? חרקים ובעיקר עכבישים! 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך? שיאהב אותי 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת? בלעכס! נכון שלא?! 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע? העייפות! 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו? על חברה שלי שקצת רבתי איתה היום.... 32) מה בא לך לעשות? לישון 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה? לאאאאא חס וחלילה! 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי? לא.... 35) מה המילה האהובה עלייך? בלעכס! ו- Sucky חחחחח 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה? בלעכס! 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת? מתמטיקה והיסטוריה! 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה? חחחחח כן.... 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה? שאני אצליח יותר בלימודים! ושיהיה לי בהצלחה! 40) מה החלום שלך? להיות תמיד מאושרת ובריאה! אמן!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון
, מדברת עם ידיד באייסי, שומעת מוזיקה
2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה? לא
3) איפה את/ה עכשיו? בחדר שלי, על הכורסה, מול המחשב. 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה? אנלא חושבת... פעולה מורכבת מדי בשבילי
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות? בכיף
6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא)? לאאאא
7) האם את/ה משועמם/ת? כן
8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !)? אתמול 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר?
.... ברור שלא! 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן?
... כנ"ל. 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית?
^^ 12) בא לך על מישהו/י? כן
13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י? בשר
14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? מוזיקה
15) בן/ת כמה את/ה? 16 ושבועיים או משו כזה 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום? איזה-קרנף-ישב-לי-על-הראש-כל-הלילה מצב רוח 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים? נואל [כמו ההוא מפליסיטי]. זה שם כ"כ אדיוטי! 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד? זמרת
19) האם יש לך הרגל משונה? לא להפסיק לשיר
20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש? אני פשוט לא הולכת לישון [
] 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר? 12/1/2 ככה... 22) מה התוכנית האהובה עלייך? המומינים ורוזוול
23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית? הממ ליודעת 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת? הכל בעיקרון, בלי בריטני ומזרחית-דיכאון. וכמובן עדיפות לרוק,פאוור מטאל וגות'. 25) האם את/ה צמחוני/ת? כן!!!
26) איזה חיות את/ה אוהב/ת? כולן
. הכי ג'ירפה,אריות וחתולים. 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת? גו'קים וכאלה זה נחשב?
28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך? האופי מן הסתם 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת? W*! ל**ק דה! ה*X הכ* 100ממת !מ!Wלמת 2ע!לם 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע? אוויר
31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו? כן
32) מה בא לך לעשות? לשיר...
33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה? עשיתי נזק למישהו. לא פיזי! אנלא רוצחת או משו. סתם עוגמת נפש. 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי? לא
35) מה המילה האהובה עלייך? ליודעת
36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה? ליודעת
37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת? לשון
38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה? לא מזיז לי ממש
39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה? רק דברים טובים
40) מה החלום שלך? השאלה הזאת לא הייתה כבר? אניוואי, זמרת.

ליטלושי

New member
עונה../images/Emo55.gif../images/Emo142.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ?נממ הרגע קמתי 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?לא אוכלת 3) איפה את/ה עכשיו ?בחדר 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? למה אני ערה?
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?למה לא אני אומרת 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?לא
7) האם את/ה משועמם/ת ?נממ לא כרגע 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?לוידעת 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?חחח בצפר 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?בטח..שנה שעברה 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?- 12) בא לך על מישהו/י ?כן
13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?צדפות
14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?יש הרבה דברים כאלה 15) בן/ת כמה את/ה ?18 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? לא רע 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? ויזתא 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? לוידעת 19) האם יש לך הרגל משונה ?ברור..לכל אחד יש 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?לא רק בחופש..2,זה הרגל 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?דיי בצפר אין בצפר
22) מה התוכנית האהובה עלייך ?כרגע אבודים.. 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?helena
24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?הכל..חוץ ממזרחית בעע 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?בעיקר כלב 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?ג'וקים 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? חוש הומור,כנות, ולוידעת מה עוד 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?say what?!? 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?למה נראה לך שרוני "סופרסטאר" מהממת? 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?נממ לא 32) מה בא לך לעשות ?לישון 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?ג'וקים כן 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?יש מצב..צומי זה כיף 35) מה המילה האהובה עלייך ?לוידעת 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?סרסר 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?אזרחות.. 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?נממ נגיד 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?שיקדימו לי תגיוס..איימן 40) מה החלום שלך ? לוס אנג'לס.. תהנו!טנק יו

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo59.gifכי אין משהו אחר לעשות ../images/Emo3.gif

1) את/ה עושה עכשיו ?
עונה על השאלון
2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?
לא אוכלת
3) איפה את/ה עכשיו ?
בבית .. 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?
מה אני ירשום בשאלון
ואל איזה עוד שאלות מוזרות ישאלו אותי
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?
עכשיו אני מודעת
6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?
לאאאאא חחחח 7) האם את/ה משועמם/ת ?
משהו בסיגנון
8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?
הממ.. לא יודעתת הממ נראה לי.. לפני יומיים
9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?
עוד לא.. 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?
לא קניתי עוד שומדבר.. 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?
^^^^ 12) בא לך על מישהו/י ?
לא
חוץ מבריאן
13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?
חזיר בעעעעעע 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?
הצמיד שסבתא שלי הביאה לי.. ומשפחה
15) בן/ת כמה את/ה ?
15
16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?
אאויי הכלב שלי העיר אותי גרררררר
17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?
השם? שוהם אני חושבת
18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?
אנ'לא יודעת 19) האם יש לך הרגל משונה ?
חחחח יש לי הרבה
20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?
הממ סביבות 3-4 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?
אנערף מתי שאני עייפה.. 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?
השיר שלנו
23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?
וואוו.. המ.. לויודעת
24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?
פופו & רוק רולז
25) האם את/ה צמחוני/ת ?
נופפפ 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?
כלב חתווולל.. דולפינייים
27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?
המממ.. תנינים בעעע 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?
שיתחשב !! שיהיה אמין ושייתן את כל מה שיש לו לתת
29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?
חחחחחחחח אפשר להגיד.. 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?
מתי השאלון ניגמר [
]
31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?
בריאן
32) מה בא לך לעשות ?
לצצצצצצעוקקקקק 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?
לא
34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?
לא זה ממש לא אני
35) מה המילה האהובה עלייך ?
שבבה
36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?
שבבה ..
חחחחח ו... הממ.. המ!!
37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?
מתמטיקהההההההה איככככ!##@%$#$%^%$^#$ 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?
יאפ
39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?
שיהיה טוב
40) מה החלום שלך ?
להביא שלום עולמי.. חחחחחח סתם סתם.. שיהיה טוב בעזרת השם

may90

New member
אני

1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלות ושומעת מוזיקה 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא 3) איפה את/ה עכשיו ? בחדר 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? על השאלון 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? עכשיו כן 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? נו טוב לא 7) האם את/ה משועמם/ת ? לא כ"כ... 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? חברה שהלכתי ממנה היום חעחע 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? יש גם מהשנה וגם משנה שעברה
12) בא לך על מישהו/י ? לא ממש 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? הממ מוח? אשכים? לשון? 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? משפחה 15) בן/ת כמה את/ה ? 15 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? "אוף" כי חברה שלי קמה מוקשם מידיי וזה העיר אותי 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? "אוחזת בענף עץ השדה" :| 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? מה שיצא.. ניחא 19) האם יש לך הרגל משונה ? הממ כע... יש לי הרגל לקלף וללעוס כל מה שיש לי על היד. או דבק, או עור מת, או ציפורניים או לא יודעת 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? בהתחלה מתי שרציתי עכשיו ב2 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 12 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? ויוה לה באם, ג'קאסס, שנות השבעים, עקרות בית נואשות, אד אד ואדי, כן מותק, בובספוג וכו' 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? הלנה כמובן 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? אממ בעיקר פאמק אבל אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית ומוזיקה בעברית 25) האם את/ה צמחוני/ת ? לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? כל החיות חוץ מחרקים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? חרקים 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? אין משהו הכי חשוב 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? אני מאוד מקווה שמי שכתב את זה היה ציני או שאני לוחקת מזלג, דוקרת לו את העיניים, שוברת לו את האף מגורמת לו לאכול אותו@!#!~#!!!! 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? מדמיינת שאני עושה את זה למי שכתב 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? נמ לא 32) מה בא לך לעשות ? לשיר! חעחע 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? לא 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא בשביל צומי אבל נגיד אם יכריחו אותי לא תיהיה לי בעיה 35) מה המילה האהובה עלייך ? :| 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? :| 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? מת' 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? לא 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שאני אלמד בס סוף סוף!!! 40) מה החלום שלך ? ללמוד באס חעחע

יחי השיעמום!

טוב נו עונים *רצינית* 1) מה את/ה עושה עכשיו ? מקלידה 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? נופ 3) איפה את/ה עכשיו ? בביתי היפה 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? אההההה 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?
6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 7) האם את/ה משועמם/ת ? קצת 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? אההההההה וואו לפניי הרבה זמן. רגע חברה על הלחי נחשב? אז לפני.. כמה ימים 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? לא.. 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? גם לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? 12 חצי.... ) בא לך על מישהו/י ? אמ... מפורסם נחשב?. 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? חזיר..... 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? אהההההה 15) בן/ת כמה את/ה ? 13 ומשהו 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? האמת שמצוין 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? ווואאאאאוןווווו יש הרבה 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? דונט נואו 19) האם יש לך הרגל משונה ? מה נחשב משונה? 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? בערך 3-4 משהו כזה 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? בערך -11=12.... תלוי בעייפות 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? חברים ובובספוג! 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? אייייל בי אוקי של מקפליי
24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? איזה סוג מקפליי? 25) האם את/ה צמחוני/ת ? נופ 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? הרבההה 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? אין כאלה 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? שיואב אותי (איך לעזאזל כותבים יואב?") 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? פיכסה לא! 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? שאני שונאת את רוני סופרמארקט! 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? כן אבל מיוחדת במובן הרע! 32) מה בא לך לעשות ? לזרוק בייצים על רוני סופרמארט ובריטני ספיכס 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? לא הרגתי!
עשיתי קצת נזק...
34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא נראה לי... 35) מה המילה האהובה עלייך ? אבוי, בלהלהלהלהלה (זה כן מילה) ו-יהההה 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? יהההההההה והמפ 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? מתמטיקה
38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? זה עבר מהר! רוצים עוד.....
39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שיהיה לי טוב..... 40) מה החלום שלך ?
*שומרת על זכות השתיקה*

D4Ever

New member
עונה../images/Emo27.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלון 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?כלום 3) איפה את/ה עכשיו ?בחדר שלי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? על זה שבן עזר ת'להקה של ג'יימס! לא יפה!!! 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? כן.. 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?אממ..לא 7) האם את/ה משועמם/ת ?כן 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?לא מזמן 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?לא 12) בא לך על מישהו/י ?לא 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?אני אוכלת ה-כ-ל 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?המשפחה והחברים 15) בן/ת כמה את/ה ?16 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?לא משהו 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?לא זוכרת.. 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?לומדת במגמת תקשורת אז משהו בנושא 19) האם יש לך הרגל משונה ?לא ממש 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?אין לי ממש חופש..עובדת ולומדת..הולכת בסביבות 12-1 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?12-1 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?יש יותר מידי, אין כח לרשום 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?Thriller של מייקל ג'קסון, מצחיק לאללה 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?פופ,רוק 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?כלבים,חתולים,סוסים,נחשים,איגואנות,לטאות ושאר הזוחלים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?ג'וקים אבל כל כך כיף להרוג אותם! 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?אמון 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?לאאאאאא 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?שבן עזב ת'להקה של ג'יימס! גמכן! חח 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?כן, בן שעזב ת'להקה של ג'יימס חח טוב נסחפתי.. 32) מה בא לך לעשות ?לקפוץ מהגג ולרקוד פולקה חח..לא דעת..ללכת לישון,כבר 9,מאוחר חחחחחח 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?ג'וקים נחשבים? 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?פאק ושיט 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?פאק ושיט 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?יותר קל לשאול מה אני אוהבת, שונאת את כולם 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?כן 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שאני אעבור את כל הבגרויות בשלום, ושיגיעו כל מיני אמנים לארץ! משעמם פה! 40) מה החלום שלך ?לסיים את השאלון חחחח

L u L i1

New member
באלי גם..../images/Emo9.gif

) מה את/ה עושה עכשיו ?עונה על השאלון...ומדברת במסן
2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?לא 3) איפה את/ה עכשיו ?בבית 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?על השאלון? 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?וואלה...
6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?לאאא
7) האם את/ה משועמם/ת ?ממ..קצת 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?אממ..לאזוכרת..שבוע שעבר? 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?לעע 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?גם לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?לאאאא בעעע לא רוצההההההההה!!!
12) בא לך על מישהו/י ?כן 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?ג'וקים..
14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?משפחה..וחברים 15) בן/ת כמה את/ה ?16 עוד פחות מחודש
16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?פסדר...
17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?בורט(
) 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?לא יודעת.. 19) האם יש לך הרגל משונה ?כן 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?אממ...בין 1 ל-3..תלוי איזה יום 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?12 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?או.סי...והשיר שלנו 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?לאידעת..הרבה 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?פופ בעיקר..והכל...חוץ ממזרחית ורוק כבד 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?כלב, דולפין... 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?יונים, תרנגולות וכל העופות למיניהם...
28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?שיבין אותך... 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?
30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?שרוני ל-א מהממת! 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?רוני? סתם, לא
32) מה בא לך לעשות ?לא ידעת.. 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?לא...אולי לאחי...אבל לא משו רציני..
34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לע 35) מה המילה האהובה עלייך ?אניוואייי 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?^^ 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?מתימטיקה!
38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?נגיד...
39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?משהו טוב 40) מה החלום שלך ?********

PunK RocK 1o1

New member
אני

1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלון? 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? ציפורניים נחשב?
3) איפה את/ה עכשיו ? בבית 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? על מה אני חושבת עכשיו
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? בטח! 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לא!
7) האם את/ה משועמם/ת ? כן.. 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? לא זוכרת 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? לא.. מקבלים אותם מבית ספר לא?
10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? גם מקבלים מבית ספר
11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? רק תיק[
] 12) בא לך על מישהו/י ? לא 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? בשר וכל המאכלים המוזרים של אפקט הפחד=| 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? אמא
15) בן/ת כמה את/ה ? לא שואלים גברת לגילה
16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? בסדר חוץ מהעובדה שהייתה לי רופאת עור [שונאת רופאי עור
] 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?חוף.. למה לקרוא לבנאדם חוף?! 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? לא יודעת 19) האם יש לך הרגל משונה ? לא מצליחה להזכר עכשיו 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? לא הולכים לישון
21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? אני בדר"כ נרדמת בסביבות 23:00-00:00 וכשיש שעת אפס[
] אפילו יותר מוקדם.. 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? יש יותר מדי 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? נראה לי.. אני ממש אוהבת אותו בכל מקרהPUNK ROCK 101 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? הכל מפופ עד R&B... חוץ ממזרחית 25) האם את/ה צמחוני/ת ? כן!
26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? כלבים
27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? לא מתעבת.. חיות הם עם טוב
28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? שאני אוהב אותו 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? בטח.. היא המודל לחיקוי שלי 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? מה עובר לי על הראש והשיר BAD DAY 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? לא 32) מה בא לך לעשות ? ללכת לישון 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? לא
34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא.. 35) מה המילה האהובה עלייך ? פאק בכל ההטיות שיש
36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? כנ"ל 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? ג"ג.. זאת התעללות
38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? בטח 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? ציונים יותר טובים? 40) מה החלום שלך ? יש כמה..

Vitamin Chick

New member
אני ולא אחרת ../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif

) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלון הזה 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא
3) איפה את/ה עכשיו ? בבית 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? שבא לי לאכול *יופי שאלון חכם* 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? עכשיו כן, תודה 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לאאאאאאאאאאאא 7) האם את/ה משועמם/ת ? לא חושבת...
8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? אתמול כנראה! 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? כן 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? ספרים וחוברות זה ביחד לא? 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? כןןןןן איזה יופי של דברים
12) בא לך על מישהו/י ? אכן כן 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? אממ חלזונות וכאלה אבל לכו תדעו מה יקרה איתי בעתיד חחח 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? אהבה\ משפחה, ריקוד וחברות *לאו דווקא בסר הזה* 15) בן/ת כמה את/ה ? 15 וחודשיים 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? עייף אך טוב לב חחחח 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? אכזבה
18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? משחק/שירה/ריקוד 19) האם יש לך הרגל משונה ? לקלף את השפתיים 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? משתנה - הכי מוקדם היה 11 והכי מאוחר 7 *בבוקר* 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? גם משתנה... בין 10 ל4 חחחח 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? אני כמעט ולא רואה טלויזיה, אבל קאוטיק *הריאליטי של בריטני* 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? אממ שאלה קשה... אממ הכי יפה - סלייב של בריטני... הכי מושקע - ההוא של וויל סמית' שעלה הכי הרבה כסף חח וויל ווסט 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? כולם חוץ ממזרחית כבדה כזאת 25) האם את/ה צמחוני/ת ? לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? חח לאכול? נגיד שלא: ארנב, קיפוד, דולפין, כלב *אבל קטן חמוד לא רוטוויילר אכזרי* 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? חתולים *סנוביםםםםםםםם* 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? המבט בעיניים, ושיהיה לו אופי שיהפנט ויסקרן אותי 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? אממ... מה שתגידו! 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? "אנשים רק מדברים אה או אה או אה או" 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? עכשיו כששאלתם, כן *ולא רוני חחח* 32) מה בא לך לעשות ? לנסוע להשתתף בשודדי הקאריביים 3, למשל. 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? נמלים וגו'קים 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא 35) מה המילה האהובה עלייך ? הממ... שקשוקה
36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? אממ 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? היסטוריה 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? האמת, כן 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שלום עולמי *מנופפת ביד* חח אממ אני לא אתנגד לזה אבל נגיד לנסוע לאיזה פרימיירה של סרט של ג'וני, או משו
40) מה החלום שלך ? יש המון

busted4ever

New member
[= מי

1) מה את/ה עושה עכשיו ?חושבת 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?לא אוכלת 3) איפה את/ה עכשיו ?בחדר של אחותי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?על מישו שדלוק עליי ואני לא יודעת עם אני דלוקה עליו כאילו..בע עזבו 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?חחחחחחחחחח בכיף 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?לא [= 7) האם את/ה משועמם/ת ?לא 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?מנמנמ לפני....שנתיים חחח[נשיקה צרפתית ינטו] 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?לא 12) בא לך על מישהו/י ?כה חחחחחחח 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?מממ נחש 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?הואנס שלי |= 15) בן/ת כמה את/ה ?16 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?מצב רוח סביר 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?חחחחחחחחחחחחחחח אמממ אנדריאנה 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?מנתחת פלאסטית 19) האם יש לך הרגל משונה ?כה 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?תלוי...שיש עבודה מוקדם שאין עבודה לא מוקדם 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?12 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?ניפ טאק 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?יאר 3000 של באסטד וקראש אנד בורן של באסטד 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?פאנק רוק 25) האם את/ה צמחוני/ת ?מנסה 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?נחשים ותוכים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?כלבים 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?שיהיה מצחיק חחח 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?לא 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?תמיר 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?כה חחח 32) מה בא לך לעשות ?-מצונזר- 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?כה חחחחחחחחחחחחחחחח 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?סעמממק 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?סעמממק 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?נמטמתיקה 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?לא 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?"בשנה הבאהץ....נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדדות....." הייתי רוצה שילך לי טוב בכל התחומים ויהיה לי שנה בת זונה 40) מה החלום שלך ?להיות בלונדון

bustedit

New member
../images/Emo41.gifעוד שאלון../images/Emo41.gif

קצת ארוך.. כללי: 1. שם: 2. איזור מגורים/עיר: 3. גיל: 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? 5. אחים/אחיות? 6. בע"ח? 7. חבר/חברה? 8. אוכל מועדף: 9. שתייה מועדפת: 10. אתרי אינטרנט אהובים: 11. תוכניות טלוויזיה אהובות: מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר? 13. יש מסנג'ר? 14. יש אייסיקיו? 15. מכורים למסן ואייסי? 16. אוהבים סימס? 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? 18. יש אנטי וירוס? 19. איזה? 20. יש מיקרופון? 21. יש מצלמת אינטרנט? 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? 23. מכורים לאינטרנט? 24. מכורים לאתר כלשהו? 25. מכורים לפורום הזה? 26. מהו דף הבית שלכם? 27. אתר משחקים אהוב ברשת: 28. נכנסים הרבה לתפוז? 29. ולפורום הזה? 30. ולקומונות? 31. ולבלוגים? אוכל 32. אוכל מועדף? 33. אוהבים ג'אנק פוד? 34. עוף או שניצל? 35. אורז או תפו"א? 36. עוגה או עוגיות? 37. קפה או תה? 38. בורקס או רוגעלך? 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? 40. מרק או לפתן? 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) 42.אוהבים משקאות מוגזים? 43. אוהבים מאפים? 44. אתם בדיאטה? 45. אוהבים ממתקים? לימודים 46. אוהבים ללמוד? 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? 48. שיעור אהוב: 49. שיעור שנוא: 50. רוצים לחזור ללמוד? 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? 53. מאחרים? 54. מבריזים? 55. נוסעים באוטובוס לביצפר? 56. מסיעים אתכם? 57. הולכים לבד לבצפר? 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו: 59. מקצוע שאתם גרועים בו: 60. איך הייתה התעודה? תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז? 62. נכנסים לקומונות? 63. קומונות אהובות: 64. נכנסים לבלוגים? 65. בלוגים אהובים: 66. נכנסים לפורומים? 67. פורומים אהובים: 68. תפוז הוא האתר בית שלכם? 69. סמיילים אהובים בפורומים: 70. וסימנים: 71. פעילים בתפוז? 72. מנהלים פורום כלשהו? 73. אם כן, איזה? 74. יש לכם קומונה? 75. אם כן, איזה? + כתובת: 76. יש לכם בלוג? 77. אם כן, איזה?+ כתובת: שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות. 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים? 80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים? סוף

ליטלושי

New member
עונה../images/Emo9.gif

כללי: 1. שם:ליטל 2. איזור מגורים/עיר:פ"ת 3. גיל:18 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?לצבא 5. אחים/אחיות? 2 6. בע"ח?- 7. חבר/חברה?- 8. אוכל מועדף:שוקולד..בשבילי זה אוכל 9. שתייה מועדפת:מנגו 10. אתרי אינטרנט אהובים:כל מיני 11. תוכניות טלוויזיה אהובות:אבודים מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר?עוד מעט יהיה...הוא בתיקון 13. יש מסנג'ר? יש 14. יש אייסיקיו?יש 15. מכורים למסן ואייסי? נכון 16. אוהבים סימס?נכון 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא 18. יש אנטי וירוס? ברור 19. איזה?לוידעת 20. יש מיקרופון? יש 21. יש מצלמת אינטרנט? יש 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?גולשים 23. מכורים לאינטרנט?כן 24. מכורים לאתר כלשהו?בזמן האחרון למייספייס..גם מזה אני אצא 25. מכורים לפורום הזה? ברורר 26. מהו דף הבית שלכם?וואלה 27. אתר משחקים אהוב ברשת:וואלה 28. נכנסים הרבה לתפוז?כן 29. ולפורום הזה?כן 30. ולקומונות?לא 31. ולבלוגים?לא אוכל 32. אוכל מועדף?לא איכפת לי 33. אוהבים ג'אנק פוד?בטח 34. עוף או שניצל?שניצל(בשביל ג'ני
) 35. אורז או תפו"א?אורז 36. עוגה או עוגיות?עוגה 37. קפה או תה?תה 38. בורקס או רוגעלך?בורקס 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? לחמניה מקמח מצה 40. מרק או לפתן?מרק 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)אי אפשר בלי קולה 42.אוהבים משקאות מוגזים?רק קולה 43. אוהבים מאפים?כן 44. אתם בדיאטה?לא אבל אני צריכה !! 45. אוהבים ממתקים? סתם אני לא צריכה דיאטה..הכל באשמת הממתקים לימודים 46. אוהבים ללמוד?לא 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?שום כלום 48. שיעור אהוב: מתמטיקה 49. שיעור שנוא: אזרחות 50. רוצים לחזור ללמוד?בטח!!!!!!!!!!! 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?כולן 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?חח כן.. 53. מאחרים?בטח 54. מבריזים?בטח 55. נוסעים באוטובוס לביצפר?לא..עשר דקות מהבית 56. מסיעים אתכם?לא 57. הולכים לבד לבצפר?לא 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו:אנגלית..97 סופי! ריספקט
59. מקצוע שאתם גרועים בו:אזרחות 60. איך הייתה התעודה?עדיין לא קיבלתי.. תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז?למה לא 62. נכנסים לקומונות? לפעמים 63. קומונות אהובות:אין 64. נכנסים לבלוגים?לא 65. בלוגים אהובים:- 66. נכנסים לפורומים?יאס 67. פורומים אהובים:באסטד,בין תיכון לצבא 68. תפוז הוא האתר בית שלכם?לא 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים:את כולם 71. פעילים בתפוז?נגיד 72. מנהלים פורום כלשהו?לא 73. אם כן, איזה?- 74. יש לכם קומונה?לא 75. אם כן, איזה? + כתובת:- 76. יש לכם בלוג?לא 77. אם כן, איזה?+ כתובת:- שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות.אחלה 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים?למה לא 80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים?הכל אותו שיט

D4Ever

New member
עונה

כללי: 1. שם:דניאל 2. איזור מגורים/עיר:רמת גן 3. גיל:16 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י"א 5. אחים/אחיות? אח ואחות 6. בע"ח?אין 7. חבר/חברה?אין 8. אוכל מועדף:ספגטי 9. שתייה מועדפת:קולה 10. אתרי אינטרנט אהובים:תפוז,הייד פארק... 11. תוכניות טלוויזיה אהובות:יש המוןןןן מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר?כן 13. יש מסנג'ר? כן 14. יש אייסיקיו?כן 15. מכורים למסן ואייסי? לא ממש 16. אוהבים סימס?אהבתי..כבר לא 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? כן 18. יש אנטי וירוס? כן 19. איזה?לא יודעת חחח 20. יש מיקרופון? כן 21. יש מצלמת אינטרנט? כן 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?גולשת עד השעות הקטנות של הלילה 23. מכורים לאינטרנט?אפשר לומר 24. מכורים לאתר כלשהו?לא 25. מכורים לפורום הזה? כן! 26. מהו דף הבית שלכם?תפוז חח 27. אתר משחקים אהוב ברשת:אין 28. נכנסים הרבה לתפוז?כן 29. ולפורום הזה?כן!! 30. ולקומונות?גם 31. ולבלוגים?לא אוכל 32. אוכל מועדף?ספטגי 33. אוהבים ג'אנק פוד? כן 34. עוף או שניצל? שניצל 35. אורז או תפו"א?אורז 36. עוגה או עוגיות?עוגיות 37. קפה או תה? תלוי מתי 38. בורקס או רוגעלך?בורקס 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? שניהם לא משהו 40. מרק או לפתן?מרק 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) כן 42.אוהבים משקאות מוגזים?כן 43. אוהבים מאפים? כן 44. אתם בדיאטה? לא 45. אוהבים ממתקים? מי לא? לימודים 46. אוהבים ללמוד? חחחחחחחחחחחחחחחח ממש 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? תיכון 48. שיעור אהוב: תקשורת 49. שיעור שנוא: מתמטיקה 50. רוצים לחזור ללמוד? לאאא 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?לא 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?לא 53. מאחרים?לא 54. מבריזים?לפעמים 55. נוסעים באוטובוס לביצפר?כן 56. מסיעים אתכם?לפעמים 57. הולכים לבד לבצפר? לא הולכת, נוסעת 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו: תקשורת (עיוני ומעשי!) 59. מקצוע שאתם גרועים בו:תנ"ך חח 60. איך הייתה התעודה?בסדר תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז?כן 62. נכנסים לקומונות? כן 63. קומונות אהובות:אין.. 64. נכנסים לבלוגים?לא 65. בלוגים אהובים:---- 66. נכנסים לפורומים?כן 67. פורומים אהובים:מקפליי,באסטד,קלי קלארקסון,ורוניקה מארס,אבודים ועוד כמה... 68. תפוז הוא האתר בית שלכם?כן 69. סמיילים אהובים בפורומים:אין 70. וסימנים:גם אין 71. פעילים בתפוז?כן 72. מנהלים פורום כלשהו?לא 73. אם כן, איזה?--- 74. יש לכם קומונה?לא 75. אם כן, איזה? + כתובת:--- 76. יש לכם בלוג?לא 77. אם כן, איזה?+ כתובת:--- שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות. חוזר על עצמו 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים?כן רק לא לחזור על אותן שאלות 80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים?עם הרבה שאלות חח יום טוף

busted4ever

New member
[=

1. שם:קלר\קלי 2. איזור מגורים/עיר:חולון 3. גיל:16 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?יא 5. אחים/אחיות? 2 אח ואחות [הלוואי שתמות] 6. בע"ח?חתול תוכים דגים ובקרוב נחש 7. חבר/חברה?soon חחח 8. אוכל מועדף:חמצוצים 9. שתייה מועדפת:אייס קפה\מיץ תפוזים-טיבעי 10. אתרי אינטרנט אהובים:תפוז והבלוג שלי 11. תוכניות טלוויזיה אהובות:ניפ טאק 3> מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר?כה 13. יש מסנג'ר? [email protected] 14. יש אייסיקיו?כה [לא יודעת את המספר חח-אני לא בחדר שלי] 15. מכורים למסן ואייסי? כה 16. אוהבים סימס?כה 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? כה 18. יש אנטי וירוס? כה 19. איזה?לא יודעת אבא התקין 20. יש מיקרופון? לא 21. יש מצלמת אינטרנט? לא 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?מממ מתי שבא לי 23. מכורים לאינטרנט?די 24. מכורים לאתר כלשהו?לא 25. מכורים לפורום הזה? כה ...די.. 26. מהו דף הבית שלכם?תפוז 27. אתר משחקים אהוב ברשת:ואללה 28. נכנסים הרבה לתפוז?המון 29. ולפורום הזה?כה 30. ולקומונות?לא 31. ולבלוגים?לא אוכל 32. אוכל מועדף?חמצוציפ [כה...זה אוכל!!!] 33. אוהבים ג'אנק פוד? חחח מאוד 34. עוף או שניצל?שניצל 35. אורז או תפו"א?אורז 36. עוגה או עוגיות?עוגיות 37. קפה או תה? קפע 38. בורקס או רוגעלך?למות מרעב 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצההה 40. מרק או לפתן?לפתן 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)מאודדד 42.אוהבים משקאות מוגזים?כה 43. אוהבים מאפים?כה 44. אתם בדיאטה?כה חחחחחחחחחחחחחחחחחח 45. אוהבים ממתקים?כנ לימודים 46. אוהבים ללמוד?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?גנון 48. שיעור אהוב: ספורט וביולוגיה 49. שיעור שנוא: מטמתיקה 50. רוצים לחזור ללמוד?לאאאא 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?חחח כה 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?מממ כה 53. מאחרים?כה 54. מבריזים?כה 55. נוסעים באוטובוס לביצפר?לא 56. מסיעים אתכם?לא 57. הולכים לבד לבצפר?כה...זה רק לחצות כביש :S 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו:ספורט היסטוריה ומטמתיקה 59. מקצוע שאתם גרועים בו:אופטיקה 60. איך הייתה התעודה? נחמדה תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז?כה 62. נכנסים לקומונות? לא 63. קומונות אהובות:- 64. נכנסים לבלוגים?לא 65. בלוגים אהובים:- 66. נכנסים לפורומים?כה 67. פורומים אהובים:זוחלים ובאסטד 68. תפוז הוא האתר בית שלכם?כה 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים:
71. פעילים בתפוז?מממ די 72. מנהלים פורום כלשהו?לא 73. אם כן, איזה?- 74. יש לכם קומונה?לא 75. אם כן, איזה? + כתובת:- 76. יש לכם בלוג?בישראבלוג 77. אם כן, איזה?+ כתובת: שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות.אחלה [= 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים?כהה 80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים?הכל... [= בעיקר הזויים

may90

New member
יאייייי

כללי: 1. שם: מאי 2. איזור מגורים/עיר:הרצליה 3. גיל:15 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י' 5. אחים/אחיות? 2 אחים.. גדול וקטן 6. בע"ח?נואפ 7. חבר/חברה?לא 8. אוכל מועדף:המבורגר 9. שתייה מועדפת:דיאט קולה 10. אתרי אינטרנט אהובים:מייספייס 11. תוכניות טלוויזיה אהובות:קומדיות ומצוייר מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר?כן 13. יש מסנג'ר? כן 14. יש אייסיקיו?כן 15. מכורים למסן ואייסי? לא ממש 16. אוהבים סימס?כבר לא 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא 18. יש אנטי וירוס? כן 19. איזה?נורטון 20. יש מיקרופון? היה :( 21. יש מצלמת אינטרנט? כן 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?לא ממש מאוחר 23. מכורים לאינטרנט?אממ ככה ככה אני יכולה בלי 24. מכורים לאתר כלשהו?מייספייס 25. מכורים לפורום הזה? כע למה לא 26. מהו דף הבית שלכם?נענע 27. אתר משחקים אהוב ברשת:אין 28. נכנסים הרבה לתפוז?כן 29. ולפורום הזה?כן 30. ולקומונות?לא 31. ולבלוגים?כבר לא הכי אוכל 32. אוכל מועדף?אמרתי-המבורגר 33. אוהבים ג'אנק פוד? כן 34. עוף או שניצל?שניצלל 35. אורז או תפו"א?תפו"א! 36. עוגה או עוגיות? עוגיות 37. קפה או תה? תה 38. בורקס או רוגעלך? בורקס 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה 40. מרק או לפתן?מה זה לפתן? 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)כן 42.אוהבים משקאות מוגזים? כן 43. אוהבים מאפים? כן 44. אתם בדיאטה? לא 45. אוהבים ממתקים? כן לימודים 46. אוהבים ללמוד? לא 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? עולה לתיכון 48. שיעור אהוב: אממ הולך להיות אומנות 49. שיעור שנוא: הרבה 50. רוצים לחזור ללמוד? לא 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? כן וכל הכיתה עדה לזה 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לא 53. מאחרים? כן 54. מבריזים? לא 55. נוסעים באוטובוס לביצפר? כבר לא 56. מסיעים אתכם? כבר לא 57. הולכים לבד לבצפר? כן 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו: אין ספציפי 59. מקצוע שאתם גרועים בו: מת' 60. איך הייתה התעודה? חביבה תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז? כן 62. נכנסים לקומונות? כן 63. קומונות אהובות: פירומניה 64. נכנסים לבלוגים? כן 65. בלוגים אהובים: שלי ושל חברות וכל השאר שתמיד מגיבות לי ואני להן 66. נכנסים לפורומים? כן 67. פורומים אהובים:סאם,בלינק,באסטד ומקפליי 68. תפוז הוא האתר בית שלכם? לא 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים: הא? 71. פעילים בתפוז?כן 72. מנהלים פורום כלשהו?לא 73. אם כן, איזה?לא 74. יש לכם קומונה? לחברות שלי 75. אם כן, איזה? + כתובת:---- 76. יש לכם בלוג?כן 77. אם כן, איזה?+ כתובת: אין כח לכתוב סתם בלוג של שטויות שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות. חוזר על עצמו 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים? אם לא תחזרו על עצמיכם כע

למעלה