שאלון- לון

טוב נו חזרתי *עונה*

כללי: 1. שם: ענת 2. איזור מגורים/עיר: ירושלים 3. גיל: 13 וחצי 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? ח 5. אחים/אחיות? אחות קטנה 6. בע"ח? כלבה 7. חבר/חברה? נופ 8. אוכל מועדף: פיצה\שוקולד\קרמבו 9. שתייה מועדפת: קולה\מיץ תפוחים\מיץ ענבים\מיץ תפוזים\מיץ תות בננה 10. אתרי אינטרנט אהובים: כל מיני אתרים של מקפליי ובלו 11. תוכניות טלוויזיה אהובות:ספונג'בוב\חברים\השיר שלנו מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר? נופ בחדר של אחותי 13. יש מסנג'ר? נופ 14. יש אייסיקיו? 299462251 15. מכורים למסן ואייסי? בזמן האחרון לא ממש 16. אוהבים סימס? רק את החלק של הבניית משפחה 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? נופ 18. יש אנטי וירוס? יאפ 19. איזה? אהה 20. יש מיקרופון? לצערי לא 21. יש מצלמת אינטרנט? כנל 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? לא כי המחשב בחדר של אחתי והיא ישנה *מגלגלת עיינים* 23. מכורים לאינטרנט? אהה 24. מכורים לאתר כלשהו? אני מתחילה להתמכר לפורום 25. מכורים לפורום הזה? מודה ! 26. מהו דף הבית שלכם? תפוז 27. אתר משחקים אהוב ברשת: וואלה 28. נכנסים הרבה לתפוז? יאפ 29. ולפורום הזה? יאפ 30. ולקומונות? לפעמים 31. ולבלוגים? יאפ אוכל 32. אוכל מועדף? פיצה\קרמבו\שוקןלד כבר הייתה ת'שאלה הזאת לא? 33. אוהבים ג'אנק פוד? כן 34. עוף או שניצל? שניצל רולז 35. אורז או תפו"א? לא זה ולא זה 36. עוגה או עוגיות? שנייהם 37. קפה או תה? תה 38. בורקס או רוגעלך? רוגעלך 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה 40. מרק או לפתן? מרק 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) קולה ורד בול 42.אוהבים משקאות מוגזים? יאפ 43. אוהבים מאפים? יאפ 44. אתם בדיאטה? נופ 45. אוהבים ממתקים? יאפ לימודים 46. אוהבים ללמוד? לא 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? חטיבה 48. שיעור אהוב: אומנות! אני כל כך אוהבת לצייר! 49. שיעור שנוא: מתמטיקה 50. רוצים לחזור ללמוד? בגלל החברות כן 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? למזלי לא 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? לצערי לא 53. מאחרים? לפעמים 54. מבריזים? לפעמים 55. נוסעים באוטובוס לביצפר? לפעמים 56. מסיעים אתכם? לפעמים 57. הולכים לבד לבצפר? לפעמים 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו: אומנות 59. מקצוע שאתם גרועים בו: מתמטיקה 60. איך הייתה התעודה? בסדר +, תודה תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז? הוא בסיידר 62. נכנסים לקומונות? לפעמים 63. קומונות אהובות: סימפל 64. נכנסים לבלוגים? כה 65. בלוגים אהובים:... 66. נכנסים לפורומים? יאפ 67. פורומים אהובים: באסטד, בלו, סימפל, מקפליי, סרטי אימה..... 68. תפוז הוא האתר בית שלכם? יאפ 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים:
71. פעילים בתפוז? יאפ 72. מנהלים פורום כלשהו? נופ 73. אם כן, איזה? 74. יש לכם קומונה? נופ 75. אם כן, איזה? + כתובת: 76. יש לכם בלוג? היה לי, מחקתי 77. אם כן, איזה?+ כתובת: שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות. היה סבייבה 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים? יאפ 80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים? לא יותר מידי ארוכים!!!! זייהוווו

Vitamin Chick

New member
יאי עוד אחד ../images/Emo99.gif

כללי: 1. שם: אורטל 2. איזור מגורים/עיר: ראשון לציון 3. גיל: 15 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה? י' 5. אחים/אחיות? 2 - נועם ומתן 6. בע"ח? הייתה פעם ארנבת - מימיש 7. חבר/חברה? מישהו מוכר? 8. אוכל מועדף: יש כל כך הרבה... 9. שתייה מועדפת: קולה 10. אתרי אינטרנט אהובים: אממ יש המון גם 11. תוכניות טלוויזיה אהובות: קאוטיק, בוב ספוג מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר? כן 13. יש מסנג'ר? כן *איך אפשר בלי?* 14. יש אייסיקיו? כן 15. מכורים למסן ואייסי? כן... יותר למסן 16. אוהבים סימס? מאוד! 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? לא
18. יש אנטי וירוס? כן 19. איזה? קספרסקי הנודניק הטרויאני הזה חחח 20. יש מיקרופון? כן 21. יש מצלמת אינטרנט? כן וזה הדבר הכי מעצבן שכל הערסים ש"מאמי את פה? מאמי יש לך מצלמה?" 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם? לפעמים 23. מכורים לאינטרנט? באפן כללי - מאוד! 24. מכורים לאתר כלשהו? תפוזונע 25. מכורים לפורום הזה? לגמרי
26. מהו דף הבית שלכם? קליק 27. אתר משחקים אהוב ברשת: המשחקים בוואלה *גם היחיד שמוכר לי* 28. נכנסים הרבה לתפוז? כן 29. ולפורום הזה? כן 30. ולקומונות? רק קומונת דניאל רדקליף 31. ולבלוגים? בכלל לא אוכל 32. אוכל מועדף? יש המון 33. אוהבים ג'אנק פוד? כןןןןןןןןןןןןן
34. עוף או שניצל? שניצל 35. אורז או תפו"א? שניהם 36. עוגה או עוגיות? עוגיות 37. קפה או תה? תה 38. בורקס או רוגעלך? שניהם 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? אממ... מצה 40. מרק או לפתן? שניהם 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה) קולהה
42.אוהבים משקאות מוגזים? מאוד 43. אוהבים מאפים? מאוד מאוד 44. אתם בדיאטה? לא 45. אוהבים ממתקים? מאודדדדד לימודים 46. אוהבים ללמוד? לא
47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי? עולה לתיכון 48. שיעור אהוב: אממ... אין... טוב אולי מחול 49. שיעור שנוא: היסטוריה 50. רוצים לחזור ללמוד? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם? לא 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות? כן 53. מאחרים? לא *אבא מסיע* 54. מבריזים? לא 55. נוסעים באוטובוס לביצפר? לא 56. מסיעים אתכם? אכן 57. הולכים לבד לבצפר? רק כשבא לי קצת שקט עם הדיסקמן *זה בבוקר* ובחזרה עם החברים 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו: אנגלית 59. מקצוע שאתם גרועים בו: חח הכי נמוך אצלי זה שלח *78* 60. איך הייתה התעודה? מעולה... ממוצע 94 תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז? כן 62. נכנסים לקומונות? רק אחת 63. קומונות אהובות: דניאל רדקליף 64. נכנסים לבלוגים? לא 65. בלוגים אהובים: - 66. נכנסים לפורומים? כן 67. פורומים אהובים: באסטד, בריטני, ג'וני דפ, אוונסנס, מחול, שירי מימון 68. תפוז הוא האתר בית שלכם? לא 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים: NONE 71. פעילים בתפוז? לפעמים חחח 72. מנהלים פורום כלשהו? לא 73. אם כן, איזה? 74. יש לכם קומונה? כן 75. אם כן, איזה? + כתובת: ווייד רובסון קלאק 76. יש לכם בלוג? לא 77. אם כן, איזה?+ כתובת: שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות. אממ חביב... 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים? זה ישתפר עם הזמן =) 80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים? ארוכים חח

L u L i1

New member
אניייי../images/Emo9.gif

כללי: 1. שם:לולי 2. איזור מגורים/עיר:מודיעין 3. גיל:16(כמעט...) 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?י' 5. אחים/אחיות? אח 6. בע"ח?דגים נחשב? 7. חבר/חברה?
8. אוכל מועדף:אין 9. שתייה מועדפת:פאנטהה 10. אתרי אינטרנט אהובים:אממ..לא יודעת..כל מיני..
11. תוכניות טלוויזיה אהובות:ממממ...או.סי...חברים..השיר שלנו...ועוד מלאא מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר?לא 13. יש מסנג'ר? כה 14. יש אייסיקיו?כן אבל לא משתמשת בו..
15. מכורים למסן ואייסי? לא נראה לי 16. אוהבים סימס?כןןן
17. מכירים את המשחק לגו מכוניות? נראה לי..היה אותו לאח שלי..חח
18. יש אנטי וירוס? כן 19. איזה?לא זוכרת..
20. יש מיקרופון? כן 21. יש מצלמת אינטרנט? כן 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?כן..לפעמים..
23. מכורים לאינטרנט?כןן 24. מכורים לאתר כלשהו?לא 25. מכורים לפורום הזה? לא... 26. מהו דף הבית שלכם?תפוז 27. אתר משחקים אהוב ברשת:אין 28. נכנסים הרבה לתפוז?כן 29. ולפורום הזה?גם.. 30. ולקומונות?כן 31. ולבלוגים?לא אוכל 32. אוכל מועדף?אין לי 33. אוהבים ג'אנק פוד? כה 34. עוף או שניצל?שניצל 35. אורז או תפו"א?תפו"א 36. עוגה או עוגיות?עוגה 37. קפה או תה? תה 38. בורקס או רוגעלך?בורקס 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה? מצה 40. מרק או לפתן?מרק 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)קולה כן, קפה לא
42.אוהבים משקאות מוגזים?כה 43. אוהבים מאפים?כן 44. אתם בדיאטה?לא 45. אוהבים ממתקים?כן לימודים 46. אוהבים ללמוד?מי אוהב?!
47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?עולה לתיכון...
48. שיעור אהוב: אין 49. שיעור שנוא: מתימטיקה! 50. רוצים לחזור ללמוד?לאאאאאאאאא
51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?אממ..לא 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?לא 53. מאחרים?כן
54. מבריזים?לפעמים.. 55. נוסעים באוטובוס לביצפר?לא 56. מסיעים אתכם?לא 57. הולכים לבד לבצפר?כה 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו:אממ...אנגלית אולי..
59. מקצוע שאתם גרועים בו:מתימטיקה
60. איך הייתה התעודה?פסדר..לא רע בכלל...
תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז?כן 62. נכנסים לקומונות? כן 63. קומונות אהובות:שלי
64. נכנסים לבלוגים?לא הרבה.. 65. בלוגים אהובים:אין- 66. נכנסים לפורומים?כן.. 67. פורומים אהובים:אלה שאני כותבת בהם
68. תפוז הוא האתר בית שלכם?כן 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים:
71. פעילים בתפוז?כן... 72. מנהלים פורום כלשהו?לא 73. אם כן, איזה?..... 74. יש לכם קומונה?כן 75. אם כן, איזה? + כתובת:http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=7874
76. יש לכם בלוג?לא 77. אם כן, איזה?+ כתובת: שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות.ארוך..
אבל סבבה... 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים?חח כן
80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים?כולם...העיקר שיעבירו את השיעמום..חיחי

Hip Hop star

New member
עונה...

כללי: 1. שם:אלה 2. איזור מגורים/עיר:גיהנום 3. גיל:14 4. זאת אומרת שאת/ה עולה לכיתה?א' 5. אחים/אחיות?אין 6. בע"ח?כלבה 7. חבר/חברה?אין 8. אוכל מועדף:שיט 9. שתייה מועדפת:שיט 10. אתרי אינטרנט אהובים:שיט 11. תוכניות טלוויזיה אהובות:ורוניקה מארס מחשבים ואינטרנט 12. יש לכם מחשב בחדר?כן 13. יש מסנג'ר?כן 14. יש אייסיקיו?לא 15. מכורים למסן ואייסי?לא 16. אוהבים סימס?כן 17. מכירים את המשחק לגו מכוניות?לא 18. יש אנטי וירוס?כן 19. איזה?שיט 20. יש מיקרופון?לא 21. יש מצלמת אינטרנט?לא 22. גולשים עד שעות הלילה המאוחרות מאוד באינטרנט, או סתם?כן 23. מכורים לאינטרנט?כן 24. מכורים לאתר כלשהו?לא 25. מכורים לפורום הזה?כן 26. מהו דף הבית שלכם?שיט 27. אתר משחקים אהוב ברשת:אין 28. נכנסים הרבה לתפוז?כן 29. ולפורום הזה?כן 30. ולקומונות?לא 31. ולבלוגים?לא אוכל 32. אוכל מועדף?שיט 33. אוהבים ג'אנק פוד?לא 34. עוף או שניצל?עוף 35. אורז או תפו"א?תפו"א 36. עוגה או עוגיות?עוגה 37. קפה או תה?אף אחד מהם 38. בורקס או רוגעלך?רוגעלך 39. מצה או לחמנייה מקמח מצה?מצה 40. מרק או לפתן?מרק 41. אוהבים משקאות עם קפאין? (למשל: קפה, קולה)כן 42.אוהבים משקאות מוגזים?כן 43. אוהבים מאפים?כן 44. אתם בדיאטה?לא 45. אוהבים ממתקים?לא לימודים 46. אוהבים ללמוד?לא 47. אתם בתיכון/חטיבה/יסודי?גן 48. שיעור אהוב:שיט 49. שיעור שנוא:מדעים 50. רוצים לחזור ללמוד?לא 51. יש מורות בביצפר שנטפלות אליכם?לא 52. ידש מורות שעושות לכם פרוטקציות?לא 53. מאחרים?לא 54. מבריזים?כן
55. נוסעים באוטובוס לביצפר?פח..למה מה קרה?@! 56. מסיעים אתכם?כאילו דה! 57. הולכים לבד לבצפר?לפעמים 58. מקצוע שאתם מצטיינים בו:שיט.! 59. מקצוע שאתם גרועים בו:כולם! 60. איך הייתה התעודה?שיטטטטטטטטטטט תפוז: פורומים, קומונות, בלוגים 61. אוהבים את אתר תפוז?כן 62. נכנסים לקומונות?לא 63. קומונות אהובות:--- 64. נכנסים לבלוגים?לא 65. בלוגים אהובים:----- 66. נכנסים לפורומים?כן 67. פורומים אהובים:התנתקות,מקפליי ובאסטד 68. תפוז הוא האתר בית שלכם?לא 69. סמיילים אהובים בפורומים:
70. וסימנים:
71. פעילים בתפוז?כן 72. מנהלים פורום כלשהו?כן 73. אם כן, איזה?שיט! 74. יש לכם קומונה?לא 75. אם כן, איזה? + כתובת:------------ 76. יש לכם בלוג?לא 77. אם כן, איזה?+ כתובת: שאלות אחרונות 78. איך היה השאלון? ענו בכנות. 79. כדאי לי להמשיך לכתוב שאלונים?
80. איזה סוג שאלונים אתם אוהבים?מכל הסוגים!
כל הכבוד קרין!

MayLuvsDoug

New member
דיליי זה אני בע"מ

[חזרתי!] 1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על שאלון. 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא. 3) איפה את/ה עכשיו ? חדרשלי. 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? עליו. מקפליי. בת דודה בריטית שלי מאנגליה
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? לא
[שאלה טיפשה]. 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? אל תתחיל עם שאלות פסיכולוג. 7) האם את/ה משועמם/ת ? לא אט דה מומנט. 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? מהמעמנמנמ היום בצהריים שפגשתי את חברותיי לאחר שבוע באיטליה. 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? כמעט. 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? תשאלו את אמא. 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? לא הכל. 12) בא לך על מישהו/י ? soooooooo bad
13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ? צדפות. איכ. 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? הדיסקים שלי. המשפחה, מוזיקה. צ'ארלי ודאגי. 15) בן/ת כמה את/ה ? 98 ו-3 חודשים. 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? לא התעוררתי! טסתי כל הלילה וכרגע אני מחזיקה את העיניים פקוחות עם גפרורים. 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? חפציבה. 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? פסיכולוגית + מוזיקאית מהצד. 19) האם יש לך הרגל משונה ? לדבר על האובססיות שלי 24\7 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? נהגתי ב-6 ולקום ב-4, אבל אני מתחילה לסדר את השעון הביולוגי. 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 12, 1... יש לי נדודי שינה! 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? OC ומגרש ביתי. 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? המהמהממ לודעת. 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? פאנק רוק ופופ מקפלייי שכזה. 25) האם את/ה צמחוני/ת ? חעחעחע יה רייט. 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? ממהמהממהמ ארטישוקים. 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? שלשולים. 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? שהוא יהיה גבוה ממני בהרבה [לא כזה קשה], ו... שהוא יצחיק אותי המון המון. 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? דהההההההההה. 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? הוא. בא לי וונדרלנד+אייל בי אוקיי+גיג של מק. 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? כה.
32) מה בא לך לעשות ? לתפוס אותו ולצרפת לו את הצורה? 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? הו כה, אני כל הזמן מרביצה לחברות שלי
34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא. 35) מה המילה האהובה עלייך ? פאקר. DUDE!!! 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? פאקר. DUDE!!! 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? מדעים בלעכס. 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? רועדת מהתרגשות. 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? גיג של מק. דיסק של מק. הוא? 40) מה החלום שלך ? העתק הדבק מתשובה 39.

אני

1) מה את/ה עושה עכשיו ?עונה... 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא הרגע סייימץי שניצל ולטקס 3) איפה את/ה עכשיו ?בחדר שלי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? שזה עומד להיות היום הכי גרוע בחיים שלי 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?שיהיה... 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?לא 7) האם את/ה משועמם/ת ?כניראה... 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? אתמול? 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?לא 12) בא לך על מישהו/י ?כן 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?סושי 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?לודעת 15) בן/ת כמה את/ה ?16 וחצי 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?ממממ לודעת 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?כניראה עיצוב או משו 19) האם יש לך הרגל משונה ?כן 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?מאוחר..אבל ז משתנה בין השבועות 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?גם מאוחר 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?חברים 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?הולד און של ג"ש 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?פאנק רוק אימו .. כל מה שיפה לדעתי 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?כלב? 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?חתולים!!!!!!! וחרקים! 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?אופי.. 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?לא 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? שכואב לי הבטן 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?תאמת המישו לא מיוחד אבל חושבת 32) מה בא לך לעשות ? לוידעת 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? לאאאאאאאאאאאא 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא להפך.. 35) מה המילה האהובה עלייך ? אין לי מילים אהובות 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?אוף 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?הכל 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? מאושרת 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?שיהיה טובבבבב 40) מה החלום שלך ?

למעלה