שירשור דסקטופים

spelling

New member
../images/Emo112.gifשירשור דסקטופים../images/Emo112.gif

בשעה טובה ומוצלחת..כולם שמים את השולחן עבודה שלהם פה! מי שלא יודע..יש לכם במקלדת למעלה למעלה בצד ימין כפתור הנקרא print screen ככה שתעתיקו לצייר את השולחן עבודה שלכם..מי שיסתבך שייצור קשר במסר...(עשיתי הסבר כי אולי החדשות לא יודעות חח) מי שלא יכול שפשוט ישים את התמונה של הרקע בלבד..אבל תתאמצוווווווווווווווו אני אוהב לראות מה יש לכם במחשב חח

julie90

New member
הנה שלי ../images/Emo9.gif

אל תשימו לב שיש מעט אייקונים בדסקטופ...רק הרגע התקנתי את החלונות מחדש - לכן יש מעט

אני לא מצליחה לצלם את זה משום מה..

מצאתי את הכפתור לחצתי עליו אבל הוא כאילו לא מצלם-ניסיתי לעשות הדבק בצייר וזה לא עבד

julie90

New member
איך זה הגיוני?! ../images/Emo12.gif

זה אמור לצלם ולהדביק לך 100%!! נסי שוב הפעם...אין מצב שזה לא עובד...(נכון?).

סורי,לא עובד..כנראה בעיה במחשב

אני אנסה מאוחר יותר אולי טעיתי בכפתור אולי צריך ללחוץ גם על SHIFT או משהו?

julie90

New member
לא לא...

אין צורך בשיפט. זה עובד לבד. את בטוחה שלחצת על PRINT SCRN?? (למקרה שאולי טעית אז זה הכפתור הכי שמאלי ועליון בעמודת הכפתורים האמצעית במקלדת. וואו, תיאור ממש מלבב דפקתי פה
). בכל מקרה אחרי שאת לוחצת עליו את הולכת לצייר, בכלים למעלה לוחצת EDIT ואז PASTE. (סתם למקרה שאולי הבלבלת
)

julie90

New member
אז כמו שאדם אמר..

את יכולה פשוט לשים את התמונה המקורית במקום צילום המסך.

מוסיפה

למרות שרצוי להבהיר שכל שבוע משתנה לי התמונה-במחשב אחד זה מכושפות בשני סמולוויל וכו.. אז השבוע אחרי שבוע ארוך שהיה רקע של אליסה שהכינו במכושפות ולפי זה רקע של סמולוויל שנמצא בקומונה השבוע הולי

CheN323

New member
שלי שלי ../images/Emo9.gif

מישהו מאוד מוכשר מפורום מכושפות הכין אותו. לוזוכרת מי. כבר יותר מחצי שנה שזה ככה XD

spelling

New member
מדהיםםםםםםםםםם אבל...

תכניסי תתמונות לתיקיה שאני אראה יותר טוב תרקע חחח

למעלה