באמת יפה שלום, נטלי עוד לא הספקנו להכיר. אני חדשה בפורום קוראים לי יוליה, נעים להכירך
J julie90 New member 30/7/07 #16 באמת יפה ../images/Emo9.gif שלום, נטלי עוד לא הספקנו להכיר. אני חדשה בפורום קוראים לי יוליה, נעים להכירך
באמת יפה ../images/Emo9.gif שלום, נטלי עוד לא הספקנו להכיר. אני חדשה בפורום קוראים לי יוליה, נעים להכירך
A always be me mc New member 30/7/07 #19 טוב אין לי בדיוק מחשב משלי אבל אם הייתה לי האופציה לשים רקע כשולחן עבודה(מבלי להכעיס את אמא שלי ) אז אני חושבת שזה היה זה אגב יש מצב שבגלל שעל הדקסטופ של המחשב שלי היה רקע של לאנה/איזבל אז בגלל זה המחשב קרס
טוב אין לי בדיוק מחשב משלי אבל אם הייתה לי האופציה לשים רקע כשולחן עבודה(מבלי להכעיס את אמא שלי ) אז אני חושבת שזה היה זה אגב יש מצב שבגלל שעל הדקסטופ של המחשב שלי היה רקע של לאנה/איזבל אז בגלל זה המחשב קרס
J julie90 New member 31/7/07 #26 ../images/Emo10.gif באמת מבאס אבל התמונה (השנייה) חמודה (מזל שהמחשב שלי הוא רק שלי אני אהרוג כל מי שרק יעז להסתכל עליו. מוחעחעחע).
../images/Emo10.gif באמת מבאס אבל התמונה (השנייה) חמודה (מזל שהמחשב שלי הוא רק שלי אני אהרוג כל מי שרק יעז להסתכל עליו. מוחעחעחע).
A always be me mc New member 31/7/07 #27 חבל שג'ניפר צבעה את השיער(איך שזה נראה)../images/Emo4.gif אבל הרקע עצמו מאוד נחמד