שרשור היכרות!

Why So Serious

New member
../images/Emo112.gifשרשור היכרות!../images/Emo112.gif

*לקוח מפורום אחר, לא אני יצרתי
*
קצת פרטים עליכם: שם: מה משמעות הכינויי שלכם: גיל: אזור מגורים:
וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: הקליפ המועדף: שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: חבר להקה מועדף
: תמונה האהובה שלהם:

Why So Serious

New member
וכמובן שכחתי לציין שהשרשור הזה נפתח

עקב מצטרפות חדשות! אז בואו נכיר קצת

אני אפתח את השרשור ../images/Emo3.gif

קצת פרטים עליכם: שם: שני סופר מה משמעות הכינויי שלכם: כמו בודהה פור מארי, רק שסקארלט זה תרגום של השם שני לאנגלית גיל: 20 אזור מגורים: פתח תקווה וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? לפני בערך 4 שנים, בפסח, כשיצא דה קיל מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? כרגל TIW השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: הממממ.. Echelon השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: רק בגלל הגירסא המהממת בלייב was it a dream השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: כרגע S&D הקליפ המועדף: ABL שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: VOX POPULI ו.. fallen חבר להקה מועדף: אשקר אם אומר שאין לי חבר מועדף, כי כולם יודעים שזה לא נכון - תומו
תמונה האהובה שלהם:וואי תיקיית התמונות אבדה ממזמן אבל אולי זאת
סתיו, הרשי לי לומר לך שאת מעולה

cloe101

New member
אוקיי אז...

שם:מישל משמעות הכינוי:הבושם שאני הכי אוהבת בעולם-CHLOE נרשמתי בטעות...אחרת. גיל:37 אזור:גוש דן מתי גיליתם את
ל30 :ברגע ששמעתי וראיתי את BEAUTIFULL LIFE אלבום אהוב:THIS IS WAR שיר אהוב מהאלבום:הוריקן אבל באותה מידה:NIGHT OF THE HUNTER קליפ:ביוטיפול לייף חבר להקה???ג'ארד כמובן והנה התמונה שאהבתי:

NASTIAtheSAVIOR

New member
../images/Emo3.gif

שם:נסטיה מה משמעות הכינויי שלכם:Savior בדיוק כמו השיר,ממש התחברתי אליו כשנרשמתי לפורום. גיל:15 אזור מגורים:חור... וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים?כשMTV לא הפסיקו לשים את FY שוב ושוב ושוב... מהו האלבום האהוב ביותר עליכם?ABL השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T:Echelon השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL:The Fantasy השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW:Vox Populi הקליפ המועדף:Closer to the edge ♥ שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ:The Fantasy חבר להקה מועדף:טומו :) תמונה האהובה שלהם:

shiran241

New member
תשובות

שם:שירן גיל:24 מגורים:צפון גיליתי את אהבתי ל30 לפני שנתיים בערך האלבום האהוב עליי הוא האחרון: tiw שיר אהוב: alibi תלוי גם במצב הרוח אני יכולה לשמוע שיר אחד שלהם רצוף במשך שבוע שוב ושוב.... קליפ מועדף: beautiful lie הייתי רוצה לשיר search and destroy יצא קליפ חבר מועדף...אמממ קשה אבל האמת שאני מעדיפה את שאנון בגלל שאני מרגישה שהוא זניח יחסית לג'ארד:)והוא מסכן כזה חי כשאור הזרקורים על אחיו כל החיים כי ידוע שהוא גם ניסה לשחק קצת..לא הלך... ובלי קשר- למה הקליפ ל tiw לא יוצא כבר? יש טיזרים כבר נצח

Pooola

New member
שאנון השמקסי זניח?

לא נראה לי בכלל ברור שג'ארד מת על אור הזרקורים והוא תמיד אוהב להיות בפרונט... אבל הוא מעריך מאוד את שאנון ואומר את זה בכל הזדמנות ולשאנון יש את קהל המעריצים (והמעריצות!) שלו ואני לא חושבת שהוא מסכן בכלל D: הוא גם אמר את זה המון פעמים שהוא הכי מפרגן לג'ארד ושהוא לא מקנא או מרגיש שהוא מופחת ממנו...

shiran241

New member
ברור שהם מעריכים

וזה נכון שבראיונות תמיד שאנון מפרגן לג'ארד...את ההיפך לא ייצא לי לשמוע אם זה ככה אז אני שמחה...

Carpediem24

New member
לההה אין לשאנימל מה לדאוג

כמו שיש לג׳ארד יש כשאמון והם הכי מפרגנים אחד לשני. איזה כיף שסוף סוף סיימתי מילואים ויש לי זמן לפורום :) למרות שצפויים עוד מילואים בקרוב חחחח ננצל את הזמן

Pooola

New member
יאאאאאאי!

קצת פרטים עליכם: שם: נטע מה משמעות הכינויי שלכם: ממ.. לפני שנים רבות חיבבתי את פול אאוט בוי וקראתי לעצמי פול אאוט גירל, ולאף אחד לא היה כח לכתוב את כל הכינוי אז כתבו פולה (FULA), וזה הפך איכשהו לPOLA. אז נשארתי גיל: 20 אזור מגורים: דרום וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? כשיצא דה קיל. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? TIW השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: לא מכירה שירים משם... אבוי! השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: ABL השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: stranger in a strange land הקליפ המועדף: closer to the edge. כי הוא עושה לי כל כך שמח. שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: ממ... a modern myth חבר להקה מועדף: שאנון

HARMONY224

New member
אז................... ../images/Emo8.gif

קצת פרטים עליכם- שם: הרמוני גיל: 15 אזור מגורים: חיפה סוטול וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? האמת היא שבהתחלה שנאתי אותם ובעיקר את ג'ארד, ולאט לאט התחלתי לשמוע את השירים שלהם והתחברתי, ומאז אני מכורה ♥_♥ מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? THIS IS WAR השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: האמת היא שאני לא מכירה הרבה שירים מהאלבום הראשון, אז שיהיה Oblivion השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: כמובן שTHE KILL השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: יש כמה, closer to the edge, s&d, night of the hunter הקליפ המועדף: cloer to the edge, from yesterday שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: S&D!!!! חבר להקה מועדף: ג'ארד תמונה האהובה שלהם:

shachar47

New member
:p

שם: שחר גיל:16 אזור מגורים: חיפה ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? ממממ לפני כמה שנים כשיצא the kill מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? TIW השיר האהוב ביותר מהאלבום capricorn :s/t השיר האהוב ביותר מהאלבוםthe story : ABL השיר האהוב ביותר מהאלבום hurricane:TIW הקליפ המועדף: closer שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: the story/ the fantasy חבר להקה מועדף: מממ... ג'ראדד P: תמונה האהובה שלהם:

simsital12

New member
בקשר לתמונה

בזמן האחרון אני רואה המון תמונות של ג'ארד עם הילדוני הזה... מיזה לעזעזל!?

shachar47

New member
חח וואו אין לי מושג..

פשוט התסכלתי במלא תמונות שלהם וזה ואז ראיתי את התמונה הזאת וזה כזה חמודדד אולי זה הבן הנסתר שלו D=

למעלה