שרשור היכרות!

DarkSecretLove

New member
סתיוי את פשוט נסיכה ../images/Emo47.gif

קצת פרטים עליכם: שם: אופקיטה מה משמעות הכינויי שלכם: אחד השירים שאני יותר אוהבת של HIM גיל:עוד מעט 18 אזור מגורים: קריית חיים[שזה בחיפה] וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? חמש שש שנים בערך. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם: ST השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: בלי הרבה מחשבה Fallen . השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: אמ Attack השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: כאילו שיש לך ספק
Night Of The Hunter הקליפ המועדף: Edge of the earth. שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: Fallen אני מפנטזת על זה כבר שנים. חבר להקה מועדף: שאנימאל.. תמונה האהובה שלהם: יש דיי הרבה האמת .. אבל אם אני צריכה לבחור אחת זו כנראה זו.תומיסאס והכובע וכמובן מאט

simsital12

New member
:D

קצת פרטים עליכם: שם: לי טל לוי מה משמעות הכינויי שלכם: אני חובבת סימס>< גיל:20 וחודשיים שלוש.. אזור מגורים:בין מודיעין לירושלים<> וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים?האמת שממזמן>< אבל רק לפני איזה שנה התחלתי ממש להתעניין ומאז המופע.. חברות שלי אומרות שאני די התמכרתי סו תחליטו לבד:D מהו האלבום האהוב ביותר עליכם?ABL השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: אממ Year Zero השיר האהוב ביותר מהאלבום ABL: אני מכורה להתחלה שלו Attack השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW:This Is War הקליפ המועדף:the kill שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: אין לי מושג לא הייתי מנתגדת שלכולם יהיה קליפ..! חבר להקה מועדף: אין לי זה מין רמיקס של כולם:D תמונה האהובה שלהם: כי היא מזה עושה לי חשק כבר להפוך אותה לפוסטר ענקי לחדר!

Why So Serious

New member
אני מניחה שאני../images/Emo9.gif

קצת פרטים עליכם: שם: סתיו מה משמעות הכינויי שלכם: המשפט של הג'וקר..
גיל: 17 אזור מגורים: מרכז וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? לפני חמש\ארבע שנים.. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? TIW השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: בודהה
השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: אממ The Fantasy השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: הוריקיין עם קאניה ו Vox Populi הקליפ המועדף: CTTE
שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: הייתי רוצה שיצא לNOTH, יכול לצאת מגניב. חבר להקה מועדף: הוא לא בלהקה אבל שיהיה, טימי
תמונה האהובה שלהם:

A Modern Myth

New member
ואני

קצת פרטים עליכם: שם: אילנה
מה משמעות הכינויי שלכם: כשנרשמתי לתפוז זה היה השיר האהוב עליי שלהם, ועד היום הוא מעלה בי דמעות ומוזה מטורפת. גיל: 17 עוד חודש אזור מגורים: דרום וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? לפני4 שנים כמעט מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? כל אלבום אהוב עליי מסיבה אחרת, אבל בזמן האחרון הS/T מתנגן אצלי הכי הרבה השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: The Mission השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: R-Evolve השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: Hurricane הקליפ המועדף: ABL שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: Hurricane! רק שלא יצא עוד 20 שנה חבר להקה מועדף: THE SHANIMAL תמונה האהובה שלהם: אני אוסיף כשאני אהיה בבית
אגב תומו עשה RT לגבי ישראל!!!
I CAN NEVER FORGET ISRAEL!!! RT @anahisrael: @tomofromearth TOMO NEVER TWEETS BACK TO THE ISRAELI ECHELON! I THINK HE FORGOT US

sashkaalex

New member
me me me..

שם:סשה מה משמעות הכינויי שלכם:השם שלי פלוס אלכס שזה השם שלי רק בעיברית XD גיל:17.3 אזור מגורים:פתח תיקווה ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים?בעמצה כיתה ז שזה ליפני 5 שנים (או מי גאד אני מכירה אותם 5 שנים!!!) מהו האלבום האהוב ביותר עליכם?כולם ויש שירים מובחרים מכול אחד =P השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: The Mission השיר האהוב ביותר מהאלבום ABL:attek השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW:Night Of The Hunter הקליפ המועדף:A Beautiful Lie שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ:The Mission חבר להקה מועדף:הם כולם חמודים אבל שאנון!!! תמונה האהובה שלהם:XD

yuval tayb

New member
אניייייייייייי!../images/Emo13.gif

שם:יובל טייב מה משמעות הכינויי שלכם:השם שלי חח:) גיל:15 אזור מגורים:צפון ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים?לפני4-5 שנים בערך שיצא THE KILL מהו האלבום האהוב ביותר עליכם?שלושתם קשה להחליט!:) השיר האהוב ביותר מהאלבום buddha for mary :s/t: השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL:קשההה the kill השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW:עוד יותר קשהה vox populi-hurricane-l490 די אני יכולה להשיך לכתוב את כולם!!! הקליפ המועדף:the kill-from yesterday-attack כולםם אין חח:) שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ:night of the hunter חבר להקה מועדף:כולם אין לי מושג איך מעלים תמונות קצת עזרה לא תזיק חחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה:)

קצת פרטים עליכם: ממ...... שם: ספיר מה משמעות הכינויי שלכם: 3 הלהקות שהכי אהבתי בהתחלה Simple Plan, McFLY ו30 גיל: עוד 3 חודשים 16 אזור מגורים: בת ים וקצת על אהבתכם לשלושים: הלהקה הראשונה בערך שישר קניתי את כל הדיסקים שלה ופוסטר ראשון שלי. ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? 5 שנים בערך. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? ABL השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: Capricon השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: The Kill השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: כרגע CTTE הקליפ המועדף: From Yesterday שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: TIW חבר להקה מועדף: ג'ארד תמונה האהובה שלהם:

NoAmItA ChAn

New member
קאמבק היסטרי

(או שלא) קצת פרטים עליכם: שם: נעם :) מה משמעות הכינויי שלכם: נעמיטה = נעם, צ'אן = כינוי חיבה ביפנית :) גיל: בסוף החודש 18 ^-^ אזור מגורים: ת"א D: וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? מזמןןן O: אני אפילו לא זוכרת איך! מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? לדעתי השני.. השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: האמת שאני לא מכירה משם הרבה X: השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: דה קיל ופרום יסטרדיי!
השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: המממ.. קלוסר טו דה אדג'. אבל האמת היא שהכי חרשתי על נייט עוף דה האנטר <: הקליפ המועדף: פרום יסטרדייי *______* שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: נייט אוף דה האנטר, נדמה לי O: או ווקס פופולי. או דה פנטזי! חבר להקה מועדף: ג'ארד *-* כן כן, פאנגירל שכמותי. תמונה האהובה שלהם: יש כל כך הרבה, אבל זאת פשוט משעשעת אותי

NoAmItA ChAn

New member
ועוד אחת, כי אני לא יכולה להתאפק ../images/Emo23.gif

כל פעם שאני רואה את הקליפ וזה מגיע לקטע הזה, נשמתי נעתקת. העיניים שלו פשוט מדהימות.

היכרות :)

קצת פרטים עליכם: שם: עדי אברמוביץ :) מה משמעות הכינויי שלכם: השם שלי , ככה זה כשפותחים משתמש לדברים אחרים O: גיל: 15 |: אזור מגורים: גני תקווה - ליד קרית אונו , יהוד , ת"א :) וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? לפני שנה :) מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? beautiful lie ! השיר האהוב ביותר מהאלבום S/T: OBLIVION השיר האהוב ביותר מהאלבום ABL: the story &attack & from yesterday & a beautiful lie & the kill & revolve פשוט אי אפשר לבחור !!!! :) השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: alibi , closer to the edge , this is war,stranger in a strange land הקליפ המועדף: beautiful lie ! שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: alibi ! חבר להקה מועדף: jared ♥ תמונה האהובה שלהם:

just me48

New member
../images/Emo98.gifועכשיו תורי

קצת פרטים עליכם: שם: דנה 2 מה משמעות הכינויי שלכם: זו רק אני, אז לא להתרגש
48- זה רק בגלל שהמספר 30 היה כבר תפוס (באסה). גיל: 31 אזור מגורים: ב"ש (מי שלא מכיר, זו העיר שצריך לחצות אותה כדי להגיע לאילת) וקצת על אהבתכם לשלושים: ממתי גיליתם את אהבתכם לשלושים? כשאחותי קנתה את האלבום S/T לא זוכרת מתי זה היה. מהו האלבום האהוב ביותר עליכם? TIW רק בגלל שהאשלון הוסיפו כ"כ הרבה קצב, זה פשוט הפך את האלבום למשהו שאפשר לרקוד לצליליו (אני רקדנית אז אצלי כל דבר מתפרש לקצב) השיר האהוב ביותר מהאלבוםS/T: CAPRICORN השיר האהוב ביותר מהאלבוםABL: The Fantasy השיר האהוב ביותר מהאלבום TIW: כל האלבום! הקליפ המועדף: CAPRICORN - לא יודעת להסביר למה אבל יש בו משהו כאילו לא גמור, שפשוט עושה לי את זה. שיר שהייתם רוצים שיצא לו קליפ: שאלה מכשילה, אפשר כמה אופציות
חבר להקה מועדף: שאנון (אופקיטה אני כבר מכירה אותך, את ממש לא מאיימת עלי יותר, או שבוע שבוע או הכל אני! כי בפעם הבאה לא תהיה לך עוד תמונה
) תמונה האהובה שלהם: הציורים של אטפקיטה המוכשרת שלנו!

למעלה