פרסומות

StrengthHonor

New member
דעתי על הפרסומת

הייתה יכולה להיות נחמדה אם לא היו משלבים את המשפט "you will all go to hell" זה עיצבן לא מעט אנשים. אני נגד פוליטיקלי קורקט אבל לא הייתי אומר שהרבה אנשים עכשיו יתרגשו מזה שיש רזולוציה גבוהה ביס. בקשר לאלמנטים ה"מיניים" לכי תפגיני נגד זה פמיניסטית שכמותך. במה את שונה מהחרדים?

antreprize

New member
אותי הפרסומת הצחיקה.

אם הפרסומת הזאת פגעת במישהו(אני לא מבין איך זה אפשרי) אז היא פוגעת בחרדים, וחרדים לא רואים(או לא אמורים) לראות טלוויזיה, אז איפה הבעיה? חוץ מהקטע של הצניעות, איך פרסומות בעלות תוכן מיני פוגעות בבני אדם?

רוני13

New member
ידעתי שזה יגיע...

אם הם רואים טלוויזיה או לא-זה כבר עניין שלהם ולא עניינך,ושיעשו את החשבון נפש שלהם עם עצמם. לפי שיטתך,אם משדרים באיראן/סוריה/לבנון/ערב הסעודית/אנאעראף פרסומת שצוחקת על יהודים/ציונים זה בסדר? כי בעצם הקהל שהם צוחקים עליו(היהודים) לא רואה את זה.

antreprize

New member
...

כן, פרסומת שצוחקת על יהודים/ציונים זה בסדר, כל עוד הפרסומת לא מסיטה אין בעיה. איך אתה יכול להעלב ממשהו שאתה לא יודע שאמרו אליך?

רוני13

New member
הפרסומת הזאת הסיטה...

עם שורות ששלחו את כולנו לגיהנום בשמם. רק אם זה מסיט? אוקיי אז יידמו את היהודים לעכברים-יש פה הסטה? לא,"רק" צוחקים על היהודים. השאלה שאמורה להישאל זה האם זה בסדר? מצידך זה בסדר...מצידך גם בסדר לצחוק על הטבח בסודן-הם במילא לא רואים.

antreprize

New member
...

היא לא הסיתה. איפה אומרים בפרסומת שצריך להרוג את כל החילונים(כדי שיגיעו לגיהנום) בגלל שהם רואים טלווזיה בHD? זה בסדר ולא בסדר, בשביל האנטישמים, זה בסדר לדמות את היהודים לעכברים, בשביל היהודים זה לא בסדר.

רוני13

New member
היא הסיתה...

באופן עקיף. בפרסומת יש משפט ששולח את כולנו לגיהנום. "זה בסדר ולא בסדר, בשביל האנטישמים, זה בסדר לדמות את היהודים לעכברים, בשביל היהודים זה לא בסדר." עכשיו תיקח את המשפט שלך ותשנה אותו בהקשר שלנו-ה"צוחקים" נמצאים באותה משבצת שהיו האנטישמים.

antreprize

New member
....

איך זה מסית מישהו לעשות משהו? הפרסומת אומרת שנשלח לגיהנום,היא לא אומרת שיהיה טוב אם מישהו ישלח אותנו לשם. לקחתי ושיניתי, מה אתה רוצה שאני אעשה עכשיו?

StrengthHonor

New member
אולי כי היא פגעה גם במסורתיים דתיים וחילוניים

דווקא בחרדים היא לא הייתה אמורה לפגוע

princes15

New member
היא הצחיקה אותי קצת..

אבל היו שם כמה משפטים שהייתי מסננת.

למעלה