My weekand on mars

PATD

New member
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#

שיר השבוע של 30:מממ כל השירים! D: חחח ובמיוחד הקאבר למסג' אין אה בוטל
שיר השבוע כללי:המ...של לילי אלן- OMG
אלבום השבוע:ABL משהו טוב שקרה השבוע:היה שבוע ממש ממש כיף!! משהו רע שקרה השבוע:לאיודעת
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אני טסה ללונדון ביום שישי!!!! DDDDDDDDDDD: ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: לא זוכרת ציטוט שעשה את השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:וואי chapter 27 לגמריי!!
תמונה שעשתה את השבוע:
מה מתנגן עכשיו?משו של הביטלס

PATD

New member
חחח תודה D:

אני לא מאמינה שאני טסה! לא נראה לי שאני אקלוט את זה עד שאני אגיע לשדה תעופה! כבר יותר משנה אני חולמת על זה

לונדון זאת עיר מקסימה ../images/Emo9.gif

את תהני שם כל כך!!!! תצלמי הרבה תמונות ותראי לנו אחר כך, שנזיל קצת ריר. עוד חודש ויום אני שם עוד חודש ויום אני שם עוד חודש ויום אני שם עוד חודש ויום אני שם עוד חודש ושלושה ימים ההופעה עוד חודש ושלושה ימים ההופעה עוד חודש ושלושה ימים ההופעה... אני כבר מתפגרת..

PATD

New member
XDDD

חחח בטח יהיו לי מליון תמונות
וכיף לך שאת הולכת לראות אותם

30STM

New member
להלה D:

שיר השבוע של 30: echelon(acoustic) שיר השבוע כללי: lithtium אלבום השבוע: ABL משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי משכורת, ויש לי חבר^^ משהו רע שקרה השבוע: נגמרה הקייטנה ;[ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה - חברות מהקייטנה צריכות לבוא, לא מצפה - לעשות את העבודה במתמטיקה ;[ ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: again and again and again i see your face in everything ציטוט שעשה את השבוע: - סרט/ספר/סדרת השבוע: - תמונה שעשתה את השבוע:
מה מתנגן עכשיו? שומדבר [:

אני אני אני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של 30: Was it a Dream שיר השבוע כללי: The white stripes- Icky thump (השיר פשוט לא יוצא לי מהראש) אלבום השבוע: אין. משהו טוב שקרה השבוע: הממממ... שדנה הצליחה לשלוח את הסרטון משהו רע שקרה השבוע: שסיימתי את ההארי פוטר ואין עוד הארי פוטר. לעולם
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת האמתי ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע:אני לא יודעת.. הייתי מצוטטת מהארי פוטר אבל אני לא רוצה לספיילר לאנשים ציטוט שעשה את השבוע: לא יכולה להגיד
סרט/ספר/סדרת השבוע: הארי פוטר.. דהההה.. תמונה שעשתה את השבוע: תודות לחן והתמונות הנדירות שלה של תומו מה מתנגן עכשיו?Clothes off- Gym class heroes

P:

שיר השבוע של 30: HUNTER שיר השבוע כללי: אהמ...My immortal של אוונסנס. אלבום השבוע: אבריל לאבין
משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי עם אנשים שלא דיברתי מזמן
משהו רע שקרה השבוע: ריב. בלאט. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לקנות כמה דיסקים
ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: " יש כאלו שיאהבו אותך,יש כאלו שלא יאהבו אותך" ציטוט שעשה את השבוע: "המרכזית ההיא, היא הדבר הכי מטומטם שקרה לסמסונג"
סרט/ספר/סדרת השבוע: הארי פוטר? תמונה שעשתה את השבוע: ~ מה מתנגן עכשיו? Fallen-30stm שבוע טוב :)

עונה!D:../images/Emo41.gif../images/Emo217.gif../images/Emo175.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע של 30: אובלווין. שיר השבוע כללי: בעיקר שתי להקות- still remains [שענו לי בספייס!11] escape the fate אלבום השבוע: the serpent- still remains משהו טוב שקרה השבוע: מחר- אוסטריה וגרמניה!D: משהו רע שקרה השבוע: שומדבר מיוחד. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אוסטריה-גרמניה!#$@$#
ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: "I don't like my smell at alllll" ג'רארד הפקאצה בראיון עם ברטXD [חרוש, אני יודעת
] ציטוט שעשה את השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע: גיבורים, העונה נגמרה;; תמונה שעשתה את השבוע: מה ש-still remains ענו ליD: ס'מקסימים הם
מה מתנגן עכשיו? the wax wall of an empty room- still remains

LoveYourHate

New member
נמחק לי ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של 30: פולן
שיר השבוע כללי:דה ביגינינג אוף דה אנד של HIM אלבום השבוע:גרגוראין כל מסטר אוף צ'יטרס משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה.. משהו רע שקרה השבוע:עונש!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אני מתה לראות את החברה הכי טובה שלי כבר המון זמן ושאמא שלי תחליטל האריך לי את עונש! ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע:כל השיר של HIM שרשום למעלה ציטוט שעשה את השבוע:.. סרט/ספר/סדרת השבוע:מחשבות פליליות! אין יותר ד"ר ריד!!!
תמונה שעשתה את השבוע:מאוהבת בה! מה מתנגן עכשיו?שיר השבוע שלי פעם 5 בערך..

.

שיר השבוע של 30:אנרכי אין טוקיו...התאהבתי בשיר הזה. שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:קניתי תיק ואת הדיסק סוף סוף. משהו רע שקרה השבוע:לא זוכרת. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:תל אביב יום שני ציטוט מתוך שיר/סיפור וכדומה שעשה את השבוע: ציטוט שעשה את השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: ראיון עם ערפד תמונה שעשתה את השבוע:הדיסק הסקסי שלי מה מתנגן עכשיו?כלום

FFTL

New member
../images/Emo207.gifעוזבת את הפורום לשבוע../images/Emo7.gif

[5 ימים.
] נוסעת לאייייייייילת!@#$@^ (:) חברים ופאנננננן.
אני ממשממש אתגעגע לפה. באמת.
וזהו.
יומטוב. תהנו. שבת שלום :) שבוע נפלא שיהיה לכם! מצטערת על הניצלוש לשרשור הזה..
לא ידעתי לאן לנצלש.
לילה טוב.

The Fantasy

New member
מה זה השטויות האלו? מי נתן לך רשות לנצלש את

הפינה שלי בכלל?!
סתם סתם בובה
אני מרשה לך
תהניייייייייייי אהובה ותחזרי עם המון תמונות
אני אוהבת אותך
ואני אתגעגע

למעלה