the o.c ומגרש ביתי

../images/Emo112.gifthe o.c ומגרש ביתי

מגיעים לערוץ 10. לא יודעת מה אתכם אבל זה ממש לא פייר
כל היחידות של הערוץ לאט לאט מאבדת את עצמה, עכשיו לא יהיה לי במה להשוויץ, מול אחרים שיש להם הוט! לא פייר לגמרי

Aviad1987

New member
בהחלט לא פייר ומאוד מעצבן

אבל מצד שני לנו יש את העונות היותר מתקדמות (שמגיעות לסיומן אוטוטו), בלי תרגום ועוד את הזכות בשידורים חוזרים יומיים של THE O.C (ובטח עוד יעלו שוב את של מגרש ביתי וכו'). מצד אחד כן, כמו שאמרת זה לא פייר ודי מטומטם שיס נתנו את הזכויות לערוץ 10 שהולך ובונה רצועה שמתעתדת להילחם על הקהל הצעיר של ימי שבת (אהמ יס וויקאנד אהמ) ומצד שני - על צופי יס זה לא אמור להשפיע. ככה גם יש כסף לעוד סדרות טובות (חוץ ממשמרת שלישית יעלו עוד כמה סדרות בלוח השידורים החדש של ספטמבר) וגם אנשים יכולים לראות מה הם באמת מפסידים. הרבה.

JTיXל

New member
אנשים לא רואים מה הם מפסידים....

כי הם לא מפסידים הרבה כי גם ככה רוב הסדרות מגיעות לערוץ 10 וככה אנשים מעדיפים להישאר בהוט,או להישאר בלי ממיר בכלל. אבל הם הסדרות היו נשארות ביס ורק ביס אז אנשים היו מבינים שביס יותר שווה.

TheCharm

New member
קודם כל

ערוץ 10 לא נמצא לאלה שאין להם ממיר בכלל. "אם הסדרות היו נשארות ביס ורק ביס אנשים היו מבינים שביס יותר שווה" - לא נכון. בכלל. כי כמה מילים טובות או תקצירים או ביקורות כאלה ואחרות לא מה שגורמים לאנשים להבין שביס יותר שווה. צריך לראות את זה כדי להבין.

JTיXל

New member
לגבי ערוץ 10 בטח שכן!!!

ערוץ עשר הוא ערוץ מסחרי ולא שייך לשום רשת כבלים למי שאין ממיר כלשהו עדיין יכול לראות את ערוץ 10. ולגבי הדבר השני שאמרת גם בטח שכן....אנשים יודעים שאלה סדרות מצויינות ואם חבר שלי מהוט שומע אותי ועוד חבר שלי מיס מדברים על האו.סי, עד כמה שהיא סדרה טובה זה גורם לו לקנאות ולרצות לראות את הסדרה או להתעניין בה.יש לי דוגמה אמיתית מהחיים, יש לי ידידה שיש לה הוט וסיפרתי לה על כל מיני סדרות טובות שיש ביס ועכשיו היא מתה לראות אותם אז היא רוצה לשכנע את ההורים שלה לעבור ליס.

JTיXל

New member
ואם את לא מסכים איתי

תכנס לפורום מגרש ביתי יש שם אחת שרוצה לעבור ליס והיא אמרה שהיא רוצה לעבור בגלל האו סי...

JTיXל

New member
ערוץ 10 התחיל לפני שהיה לי יס

או ממיר כלשהו ויכלתי לראות ערוץ 10

TheCharm

New member
אז לא היה לך ערוץ 10

למי שאין ממיר, אין כבלים, אין כלום, יש לו רק את ערוץ 11 ו-22. וזאת עובדה.

Aviad1987

New member
היו לך כבלים אנלוגיים.

אבל למי שאין כבלים או יס בכלל לא יכול לקלוט את ערוץ 10.

Aviad1987

New member
גם אם היו משלמים לי

לא הייתי רואה את דה או סי ומגרש ביתי בכזה איחור ועם טונות של פרסומות (בזה - ערוץ 10 מומחים).

TheCharm

New member
עד כדי כך?

לפחות זה משהו. ברור שאם יש לך לפני זה את האופציה של שידור לא באיחור כזה גדול ובלי פרסומות ומימשת אותה, אז קיי - אבל להוטניקים שעוד לא ראו את זה, איחור קטנטן שכזה (והוא באמת קטנטן לעומת דברים אחרים), ועם פרסומות, לא יפריעו להם. חצמ"ז שיש דבר ממש נחמד שקוראים לו וידאו. בעזרתו ניתן להקליט את התוכניות ולהריץ בפרסומות

Aviad1987

New member
תאמין לי

שמי שרצה לראות את האו סי מצא כבר דרך לראות אותה. אם זה בDVD שיצא לה או בדרכים אחרות שלא נזכיר פה (וזאת באמת יופי של דרך כי תאכלס האיכות מעולה והתרגום לא כזה חסר).

קובי221

New member
צודקת...

בקטע של "מגרש ביתי"...את ה- "the o.c" לא איכפת לי בדיוק... ראיתי כמה פרקים וזה לא משך אותי... אבל "מגרש ביתי" זה סוף הדרך...וכן איכפת לי... וזה לא התחיל עכשיו- כדרך אגב... ערוץ 10 הספיק לשדר עונות של "המירוץ למיליון"- שזה פצצה ו"הישרדות"- שזה ליגה וגם עוד כמה סדרות שפרחו מזכרוני... זה ממש לא פייר

TheCharm

New member
לגבי המירוץ למיליון והישרדות אנלא

יכול להסכים. קודם השרדות בכלל לא משודרת בערוץ 10 ושות'. העונות הראשונות שודרו בערוץ2 או AXN אבל הן לא קשורות זה לא כאילו שאנחנו נתנו משהו שלנו - כי הוא בכלל לא היה של יס. המירוץ למיליון זה משהו שונה לגמרי. בערוץ 10 שודרו עד כה רק 2 עונות כשפה אנחנו כבר בשישית, ואין מה להשוות. אבל 2 הסדרות הדרמה מגרש ביתי וOC יהיו סה"כ בהפרש של עונה-שתיים

קובי221

New member
../images/Emo26.gif

א- אני כמעט בטוח שהעונה הראשונה של הישרדות שודרה בערוץ 10. ב- באמת זה לא אתי מבחינת יס שנותנת את הזכות לערוץ 10 לשדר סדרות מצליות מיס, ואף דבר זה יכול לבוא נגדה... כך ש...: האנשים המנויים ליס יעברו להוט כי הנ"ל יזכו להנות בצפיה בסדרות של הוט ואף בסדרות המוצלחות והמצליחות של יס וירוויחו הודות לערוץ 10. ג- רציתי להבהיר שסדרה- the o.c , לא כ"כ איכפת לי ממנה שתעבור לערוץ 10 כי אני אישית לא אהבתי את הסדרה [אחרי צפייה של 7 פרקים לפחות...] ,אך כמו שציינתי על המרוץ למליון, ומגרש ביתי שממש איכפת לי עליהן שצופים שאינם מנויים ביס יהנו בצפייה בהן.

TheCharm

New member
כשהעונה הראשונה שודרה בארץ

ערוץ 10 בכלל לא היה
ערוץ 10 מעולם לא שידר אף עונה של "הישרדות".

למעלה