the o.c ומגרש ביתי

קובי221

New member
ברור שלא בזמן הזה...

כי בזמן הזה בכלל לא היה ערוץ 10 אבל תסכים איתי שכל הסדרות שמשודרות בערוץ אחד מחכות לפחות כמה שנים עד שהם עוברות לערוץ אחר...אז כך גם הישרדות...או כל סדרה אחרת...(ואני עדיין חושב שהישרדות שודרה...)

מילאן

New member
מה לא פייר??!

למה הרוע הזה? מה מפריע לכם שגם אחרים יוכלו לראות את זה?? ומטומטם מבחינת יס זה בטוח לא, כי זה יחזיר חלק מההוצאות על הסדרות.

JTיXל

New member
זה לא פייר כי...

כי כל הקטע שיש לנו לווין ולשמו אנחנו משלמים הוא שלנו יהיו סדרות שאנשים בלי לווין לא יוכלו לראות....וככה גם יהיה לי במה להשוויץ...ואל תגידו שלנו הסדרות מגיעות יותר מוקדם אני לא יודע מה איתכם כי לי זה ממש לא משנה מתי זה מגיע......כי כל העיקר שזה מגיע!

Aviad1987

New member
לא פייר כי אנחנו משלמים על התוכן הז

ועם כל הכבוד ליס - אנחנו משלמים גם לא מעט. הסדרות של הוט נשארות בבלעדיות (לפחות רובן הגדול) וזה חבל. לי זה לא משנה ממילא יש את האינטרנט, אבל לרבים זה כן משנה.

מילאן

New member
בדיוק, אתה משלם על התוכן

אתה לא משלם על הבלעדיות. התוכן לא השתנה לך אחרי המכירה לערוץ 10.

Aviad1987

New member
תסכים איתי

שיכולתי לשלם לכבלים וגם להנות מדה או סי, מגרש ביתי, 8 כללים פשוטים, פחות ממושלמת, משפחה בהפרעה, המירוץ למיליון, הרווק\ה, עדן לנצח, פרדייז הוטל, השיר שלנו ועוד (ערוץ 10,2 וסטאר וורלד) וגם לראות (בערך באותו כסף) את לוסט, ורוניקה מארס וCSI ניו יורק? משהו פה בהחלט דפוק.

Yaki J

New member
אז זהו שלא ממש משלמים

yes weekend נמצא בחבילת ערוצי הסרטים וניתן חינם למי משנוי עליה (שזה בערך 95% מהצופים אם אני לא טועה). לא רק שמחיר החבילה לא עלה, אלא נוספו אליה עוד ערוצים ללא תשלום, ובנוסף ערוצי הסרטים רק הוסיפו סרטים וחוזים השנה, כך שהעלות שלהם ממש לא הצטמצמה, אלא להפך. ומה לעשות, שהערוץ בנוי בצורה כזאת שהופכת אותו לאחד הערוצים הכי יקרים בטלויזיה (לא רק ביס) עם מספר מאד גבוה של שעות שידור בכל סוף שבוע. בערוץ אחר שאני לא אזכיר אבל שמשום מה נוטים להשוות את וויקאנד אליו, בכל פעם שמסתיימת סדרה מדי היא מוחלפת בשידורים חוזרים שלה. אני רוצה לראות את התגובות פה אם מיד אחרי שמסתיימת OC או מגרש ביתי היינו עולים עם שידורים חוזרים שלהן באותה משבצת שידור או אם היינו מצמצמים את שעות השידור באופן משמעותי. המציאות היא שצריך להמשיך לקיים את הערוץ בתקציב מאד גבוה ולדאוג לכך שהוא ימשיך להביא אליו סדרות חדשות מבלי להתחיל להתחשב בטובת התקציב על חשבון טובת הצופים (אוסי ומגרש ביתי הן שתיים מסדרות הרכש הכי יקרות בארץ). הכסף שנכנס ממכירת הסדרות האלו הולך ישירות לתקציב הערוץ לא לכיס של אף אחד אחר, כך שבמכירת הסדרות האלו התועלת היא רק לצופי הערוץ. חוץ מזה - קצת פרופרוציות: מובר כולה בשתי סדרות של הערוץ. נכון שמדובר בשתי סדרות מרכזיות, אבל מדובר בעונות קודמות שלהן, לא בחדשות, שלצופי הערוץ היתה יותר מהזדמנות אחת לצפות בהן.

JTיXל

New member
אני לא דיברתי רק על יס וויקאנד....

אני מדבר על כל מיני סדרות שיש ביס כמו:פרדייז הוטל,עדן לנצח,המירוץ למיליון,פגישת מחזור,שהשיר שלנו(שהולך להגיע לערוץ2),עקרות בית נואשות(שיש שמועות שגם זה עומד להגיע ל10)ובטח שכחתי עוד כמה סדרות....

Yaki J

New member
אני ממש בספק שימכרו את עקרות

בית נואשות, בינתיים לא ראיתי אף סדרה של יס פלוס שמכרו לערוץ אחר, ולא נראה לי שזה הולך להשתנות. מהמירוץ למיליון נמכרו רק 2 העונות הראשונות ואין כוונה למכור את השאר.

Aviad1987

New member
אני שמח לשמוע ../images/Emo13.gif

בכלל המגמה הזאת צריכה להשתנות. ובקשר ליס פלוס - אמנם עד עכשיו לא מכרו תוכן משם אבל כבר הכריזו חגיגית ורשמית שהבית הלבן והסופרנוס ישודרו בערוץ 10 בשנתיים הקרובות. נקווה שמדובר רק בהן ושהתוכן המעולה של יס פלוס ימשיך להיות בלעדי. אולי גם זה ישתנה ביס וויקאנד (ולמען השם - הפקות מקור - מהמעט שיש - תשאירו אצלכם!). ושאמרתי שאנחנו משלמים - דיברתי על חבילת הערוצים של יס באופן כללי.

Yaki J

New member
אני לא שמעתי בשום מקום שהן ישודרו

בערוץ 10, רק ספקולציות של עיתונאים.

Aviad1987

New member
אתה קורא לזה ספקולציות

שם כתוב שזה מה שנאמר מהבכירים ביס. כך או כך אני מקווה שזה לא נכון אבל מודע לכך שזה כנראה כן.

assafTV

New member
אם מנהל ערוץ ביס

אומר לך שזה ספקולציות - אז אני חושב שיש מקום לתת לו קרדיט.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif

יקי הוא מקור "קצת" יותר אמין מעיתונאים שמחפשים סקופים לפני כולם, גם אם מדובר בבלוף.

Aviad1987

New member
בסדר. אבל עד מתי?

האם יס - אחרי 5 שנים של צמיחה די מהירה ותמיכה כלכלית לא מבוטלת מהחברה "האם" - לא יכולה להחזיק ערוץ לבד? אני מקווה שמתישהו זה יקרה.

snier1991

New member
הוט אחרי הרבה שנות פעילות לא יכולה

להחזיק את ביפ שכל תוכנית שניה משודרת בשעה 11 בלילה אחר כך בערוץ 22 דוגמת אלי נגד העולם מק 22 ועוד שאני לא ממש זוכר

Aviad1987

New member
זה סיפור אחר

(קודם כל היום הודיעו כי מקצצים משמעותית את התקציב של ערוץ ביפ , התוכנית של אלי יצפאן והוט עומדת להוריד ערוצים - אבל זה לא קשור לכאן) ביפ הוא ערוץ שמופעל על ידי זכיינית ערוץ 2 קשת. פעם בכמה זמן הם מעבירים לשם את העונות הקודמות של תוכניות שלהם דוגמת דאבל דייט, מ.ק 22 וכו'. אבל באופן כללי נכון שאנחנו נהנים מהתוכן של ערוץ ביפ בלי לשלם עליו (מה גם שמלקולם באמצע ובאפי משודרות\שודרו בסטאר וורלד).

למעלה