נשמה טהורה פשוט
ס ספירצ New member 8/12/10 #37 לאלא אני יודעת חחחח רק רציתי להגיד לעדי שהוא לא חרמן הוא אפילו לא יכול לדבר עם בנות
A AdiA12 New member 9/12/10 #39 חחחחחח זה לגמרי בצחוק ../images/Emo6.gif XDD ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif היו לו מספיק סטוצים ומספיק הידלקויות ואהבות בחיים
חחחחחח זה לגמרי בצחוק ../images/Emo6.gif XDD ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif היו לו מספיק סטוצים ומספיק הידלקויות ואהבות בחיים
A AdiA12 New member 9/12/10 #45 חח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif הוא גבר טיפש, אבל בתכל'ס הרבה גברים ככה ויש לו דווקא רגשות שהוא כן מציג בשירים.. ואני אוהבת אותו בדיוק ככה מה אם הוא היה בא לישראל עוד איזה כמה שנים הייתי עושה לו טובה חחחחחחחחחחח
חח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif הוא גבר טיפש, אבל בתכל'ס הרבה גברים ככה ויש לו דווקא רגשות שהוא כן מציג בשירים.. ואני אוהבת אותו בדיוק ככה מה אם הוא היה בא לישראל עוד איזה כמה שנים הייתי עושה לו טובה חחחחחחחחחחח
A AdiA12 New member 9/12/10 #55 באמת? והוא ב-י'? *~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif הלוואי והייתי מכירה אותו *~* והכרתי לא ממזמן מישהו שממש מזכיר לי אותו בתווי פנים וגם בשיער קצת, רק שהוא ב-ט' והוא גר רחוק וגם רואים שכל כך לא בא לו עליי חח אבל לא משנה הוא חמשוש.. ><
באמת? והוא ב-י'? *~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif הלוואי והייתי מכירה אותו *~* והכרתי לא ממזמן מישהו שממש מזכיר לי אותו בתווי פנים וגם בשיער קצת, רק שהוא ב-ט' והוא גר רחוק וגם רואים שכל כך לא בא לו עליי חח אבל לא משנה הוא חמשוש.. ><
ס ספירצ New member 8/12/10 #35 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביקוז יו איזראיל הוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
A AdiA12 New member 9/12/10 #40 חחחח פאק לא הבנתי את התחביר ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif של המשפט הזה. if the answer is (חסר פה משהו) ואז כי your israel hot חח לא הבנתי XD
חחחח פאק לא הבנתי את התחביר ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif של המשפט הזה. if the answer is (חסר פה משהו) ואז כי your israel hot חח לא הבנתי XD
ס ספירצ New member 9/12/10 #42 התחביר לא טוב, אבל זה כאילו, לא משנה מה הן עונות, אחר כך הן שואלות למה והוא עונה 'קאז יו איזראל הוט, יעני - ביקוז יו איז-ריל[י] הוט (;
התחביר לא טוב, אבל זה כאילו, לא משנה מה הן עונות, אחר כך הן שואלות למה והוא עונה 'קאז יו איזראל הוט, יעני - ביקוז יו איז-ריל[י] הוט (;
A AdiA12 New member 9/12/10 #46 אה חחחחחחחח חזק ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif למרות שזה you are >< אהעעהעה אוף בא לי שיגידו שבא להם לבוא לישראל נו מה שיגידו שבא להם? שיבואו! D:
אה חחחחחחחח חזק ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif למרות שזה you are >< אהעעהעה אוף בא לי שיגידו שבא להם לבוא לישראל נו מה שיגידו שבא להם? שיבואו! D:
A AdiA12 New member 9/12/10 #58 חחח כן והעיקר שזה ישראל ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
2 2MayaN2 New member 10/12/10 #78 לא הבנתי איך הם הגיעו לזהXD ../images/Emo221.gif מה היא בדיוק שאלה אותו?
2 2MayaN2 New member 10/12/10 #82 חחחח זו תשובה מאוד מוזרה לתת ../images/Emo221.gif זה יעבוד אם רק אם יהודיות וישראליות וזה המשפט האהוב עליו? חחח
חחחח זו תשובה מאוד מוזרה לתת ../images/Emo221.gif זה יעבוד אם רק אם יהודיות וישראליות וזה המשפט האהוב עליו? חחח