התפקדות פברואר

../images/Emo113.gifהתפקדות פברואר../images/Emo26.gif

אתם פה, ועוד לא התפקדתם?למה אתם מחכים?!
שם: גיל: מצברוח: ציפיות לחודש הקרוב: חודש נפלא!

שושי101

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:שלי כהן גיל:11 ושתי שליש (בערך) מצברוח:רע האמת....אבל זה לא משהו שטיול קצר לא יכול לתקן.. ציפיות לחודש הקרוב:שיהיו פרקים מעניינים בקטי ושאני אצליח במבחנים לחטיבה!

מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:מרינה
גיל:14 מצברוח:ממ מעולה ומתלבטת עם מי להתחתןן יש לי שלוש אפשרויות אחד הטחון השני היפה והשלישי שאני אוהבת חח
[אני ממש רצינית ] מי שרוצה פירוטים על זה שישאל בכיף.. ציפיות לחודש הקרוב:ממ לבחור את האחד משלושתם

חחח עזבו נסחפתי..

ממ ועכשיו רציני ציפיות לחודש הבא:להשקיע יותר בלימודים ולהצליח יוותרר,ולהנוותת

חחחחחח../images/Emo3.gif

לא חשה מאשה .. לפי דעתי צריך ללכת לפי דרך הלב .. עד כמה שהבאנדם יפהה..מושלם..מפוצץ במיליונים את עדין לא אוהבת אותו . ובשלב משולב כל הדברים החומריים כבר ימאסו עלייך ותרצי להיות עם בנאדם אהוב.. ככה מאשה צריכה להבין

למה ספויילר..

כמו שאנדריי אמור להיות עם קטיה.. ככה אמרתי שפדיה עם מאשה.. לא אמרתי שככה זה יהי בטווח.. אמרתייי שככה זה אמור להיות כביכולל..

white angels

New member
חח טוב שלא אמרת מה יהיה בפרק האחרון

אבל שוב..זה די ברור וצפוי..

../images/Emo214.gifמרינההההההה!!!!!!!!1../images/Emo46.gif

אוף!!! שוב שרשרת לא נכון!!! את צריכה לשרשר , להגיבבבבבב להודעה שהיא כתבה, ולא להודעה שלי!!!! זה נראה כאילו את כותבת לי להיות אופטימית, ואני לא כתבתי שאני לא אופטימיתתתת!!!
את חייבת ללמוד לשרשר נו.
תגיבי להודעה שאת רוצה להגיב, ולא להודעה האחרונה

ייייייייווווו

אני לא עד כדי ככה עילגת ! אני שירשתי נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשבעת לך בה' ! ולי אין מושג איך זה הגיע להודעה אחרונה בשרשור.. מה אני יעשה בכווונה ..

|סוכריה../images/Emo43.gifתפוז|לא ישקר לי|../images/Emo11.gif

לא יכול להיות שכל פעם תפוז משקר לי בקשר אלייך
[מצחיקולה
] פשוט תשימי לב שאת לוחצת על "הוספת תגובה" כשמישהו שואל שאלה/כותב משהו ואת רוצה להגיב, ולא לרדת לסוף השרשור/לגשת לתשובה האחרונה ולהגיב לה
אם תצליחי לשרשר נכון אולי תקבלי ממני פרס

למעלה