התפקדות פברואר

ייייייייאאאא

יווו באמת זה מעצבןן! אולי אני קצת עקומה [חחחח
] אבל אני שמה לב לאן אני משרשרת ! אפילו תעשי לי משפט אני יעמוד על שלי ואני אגיד לך שבאמת שרשרתי נכון. אולי ככה זה עושה בגלל המחשב או תפוז לא אוהב אותי חחחחח
יווווווו נשבעת שאני משרשרת נכון וזה תמיד יורד למטה... אולי כי מישהו מגיב באותו זמן שאני גם מגיבה וזה מתבלגן . אבל אני שלמה עם עצמי כי אני יודעת שאני משרשרת נכוןן !!! חחח טוב יאללההה טחנו מספיק

white angels

New member
המון הצלחה במבחנים לחטיבה

אני בטוחה שתצליחי תהיי אופטימית

מלא הצלחה במעבר לחטיבה..

אני זוכרת ממש טוב את סוף כיתה ו' [לפני שנתיים] אואואואו איך הזמן עבר מהר אני זוכרת כאילו זה היה רק אתמול [אני מדברת כמו סבתא
] הייתי משמ בלחץ ופחדתי אם אני לא אמצא חברות חדשות..ויהי לי קשה בלימודים.. אבל בסוף הכול הסתדר,מצאתי מלא חברותתתת..ומאוד טוב לי שם מבחינה חברתתית.. ובלימודים , סיימתי את כיתה ז' בתעודת הצטיינות [ממוצע 95 וחצי
] אז רק אל תכנסי ללחץ..ואני מאמינה בך שאת תצליחי
רק תשקיעי ותעברי את הכולל
בהצלחההההההההה

a666blove

New member
מיתפקדת גם=)

שם: אלה גיל: 16 ויום חיחי מצברוח: סבבי=) ציפיות לחודש הקרוב: לחגוג עם החבר שלי 3 חודשים, להצליח בלימודים, וליראות קטי=) (בתיקווה שאני אוכל ליראות..)

../images/Emo214.gifמקווה בשבילך../images/Emo9.gif

שיהיה לך חודש מדהים כמו שאת מצפה שיהיה

white angels

New member
מתפקדת../images/Emo45.gif

שם:פנינית גיל:18.5 מצברוח: לא משו האמת..=\ ציפיות לחודש הקרוב:להרים את עצמי בלימודים ולהצליח ,לשפר את הציונים שהם לא משהו ולהעלות אותם.. וגם לבלות עם חברות שלי כמה שיותר.. שבת שלום.

../images/Emo214.gifיהיה בסדר../images/Emo23.gif

עם קצת אמונה בעצמנו נצליח
יאללה, יש לנו עוד פחות משנה להצליח. 12 שנים כבר מאחוריינו, למה שנשבר עכשיו?
אוהבת אותך

white angels

New member
נכון..

העיקר לגמור עם זה כבר ולהוציא תעודת בגרות טובה
נסיים כמו שצריך את השנה האחרונה
יש לך כבר תאריך גיוס? ואוהבת אותך גם
יותר נכון חולה עלייך

שושי101

New member
יאאאאא

איך אני מקנאה ...אתם רובכם עברתם את ביצפר ואת גיל ההתבגרות וזהה....... אני רק בהתחלה...רק המחשבה אל זה עושה לי כאב ראש .............לפעמים כלכך הייתי רוצה לרוץ קדימה בזמן ..חבל שזה רק בסרטים
יש לי עוד דרך ארוכההה מאוד וכל זה רק סבלל..
כולם אומרים שזה עובר מהר אבל בגלל שבם כבר עברו את זה אבל כאתה מרגיש את הרגע הזה ומסתכל אל השעון זה נראה כמו נצח!!! מקווה שהנצח יעבור מהר חח..
....

../images/Emo214.gifאנחנו פה כדי לעזור לך

לעבור אותו, הרבה יותר כיף ביחד מאשר לבד

desired

New member
חחח גם אני מתפקד

שם: סשה גיל: 21 מצברוח: טוב, אם אפשר להגיד ככה ציפיות לחודש הקרוב: למצוא עבודה, לנסות להתאהב ו ... ו... לעכשיו מספיק! לעשות הכל בחודש אחד זה לא בריא!

למעלה