|חיבוקבוקר טוב וגם דברים טובים לתאבון

cial 1

New member
../images/Emo113.gif|חיבוקבוקר טוב וגם דברים טובים לתאבון

יום טוב חמים וטעים לםני שאני אוב לנומי שלי קבלו כמה דברים טובים שהכננתי גם אלי ואל היקר שלי הכול אני הכנתי ויש גם דברים ש פרןגה PRUGE תוהב מאוד מקוו גם אתם מתקמים בלילה אם רוצים בכלל כי לתת ולא להכין דבר מכול מה שהצעתי עד היום זה חבל והם הכי מחודשים ממש טרנדים"
 

cial 1

New member
מנה ראשונה דג סול מקורי מגיע לו פרס

נו טוב הדג במילוי ארתישוק ירושלמי כוסברה איך לא? וגם שום תבלין רק כרוכום מלי מעל יש לימון ברוטב דיג'ון ופלפל שחור גרוס רק אפוי רצועות בצק עלים מחזקים יפה את הרול..
 

cial 1

New member
רק תפוז מסכן בגודל התמונות אמשיך

שעה לתמונה אחת מוזר פעם הוךף ופעם...........
 

cial 1

New member
אמשיך טארטלים לא מתוקים שלי

בצק יין לבן ושמן קנולה וקמח לבן כפית קרוט מלח רוטב פיטריות בצל טונה וגם עם דג סלומון מעושן וזתים רק כמה דקות בתנור כול מה שבה לכם למלום יש הכול מתאים כמובן גם מתוק אני מסרת כמה פעמים מתכון זה בעום מבקשים פה ..... לא מובן לי
 

cial 1

New member
עוד טארטלים ממש המתאבנים לכול חג וארוע חגיגי

 

cial 1

New member
מנה טובה עיקרית כאן בשר הודו נכון רק אני

אוהבת את הבשר הזה והוא הכי יחודי ודגש בגללי הוא התיקר היום כך יש פה שזפים מוחמצים שקיבלתי מהחברה שלי אורז מעט וטירס וגם קוביות סלרי ופול קפואי הכול אתן למי שרוצה
 

cial 1

New member
אני מצלמת על התנור גז כאשר אני עייפה?

פשוט סוגרת את המכסה ועליו מצלמת ואם לא עייפה יש שוחן ענקי ואני שם הכי הרבה נוח אבל משקרוב גם טוב וגם לתמונה לא טוב הרבה אור נגדי? כך אומרים
 
חני, אני מעריצה אותך!!

וכתבתי לך מסר על השניצל ממולא, אם תוכלי בבקשה בהזדמנות להסביר לי איך מכינים תודה
 

cial 1

New member
אם יש לך רצון בערב אני אתן לך גם בטל

על חשבוני הסיחה וכך יהיה לך קל בני צורות אתן לך את אופן ההכנה תקווה ואמונה בוקר הכי טוב ובריא לך ולכול בני ביתך חומד
 

cial 1

New member
כן זו עוגת גבינה קרה והיא באמת די

גדולה עם קרם שמנת מתוקה ו רק אחד שוקולד לבן כמובן יש גבינה נעורבת פה מהטוב ובצק פריך עדין תחיית
 

רותי410

New member
חני, הכול מהממם. והטרטאלטים -- ממש עושים חשק.

אפשר להכין את הבצק או לאפות את הטרטלטים ולהקפיא עד שיתחשק למלא אותם?? ועוד משהו, כתבת עוגת ''פטריות'' ברוטב תפוז? מה הפטריות עושות בעוגה?
 

cial 1

New member
א בוקר טוב רותי410 שלי אמשיך גם

רק את הבצקים ניתן להקפיא ויש אפשרות עד לשבוע אבל את הרקים התחתיות זה גם לחצי שנה ובאמת אני מכינה כמות ומקפיאה אל ריקים הבנת חומד אמשיך וביחד מה שלומך תתחממי לך טוב היום אני מוכנה פחות או יותר" כך אומרים
 

רותי410

New member
תודה, חני. ממש נפלא. אני הולכת לאמץ

את רעיון הטארטלטים. כשאכין, אצלם. זה בטוח לא ייראה טוב כמו מה שאת מכינה, אבל אני לא מתחרה באף אחד. העיקר שייראה בסדר וטעים. יום טוב וחמים לכולכם
 

cial 1

New member
רותי410 תודה על העידוד וכאן מתכון לטארטאלטים

זה קל 1 כוס שמן קנולה מדוד 1כוס יין לבן טוב כול יין לבן טוב גם מדוד 1 ק"ג קמח לבן נו טוב מנופה קורט מלח עכשיו כך הולך בדרגה משלבים את הקמח לנוזלים- כאן כך הולך כמה שנכנס מהקמח זה לא אומר יש לנו 1 ק"ג לכמות הנוזלים אל דאגה נכנס כמות מכובדת הבצק אמור להיות קצת גמיש ושמנוני וגם דומה שהוא נמתח אבל לא מעט כן וכך יש תבניות קטנות מניקל או כול חומר גם את התבניות אנו משמנים כך שהטראטאלים נשפחים בכלות והכנו כמות טובה אז יש לנו מרכיב המילוי וכאן עדיף לא להכפים את הכמות כי זה לא נותן הרבה אחוד טובה לצתכון) טוב יש להכין מרכיב 1חצי כוס פיתריות קצוצות טוב עם בצל ירוק ותבלינים מה שאת אוהבת מה שרוצים שוב חצי כוס טנה עם חצי כוס מחית תפוח אתמה קמצוץ של עגבניה שוב זיתים שחורים מלוחים קצת עם קצת דג סלומון מעושן- ואת המרכיב הזה לא לאפות רק האחרים וכןל כמות היא בחיתוך הכי קטן זה החשוב עכשיו לא להבהל ולאפות עם המרכיב כך זה עבודה אחת ולזיתים עם הסלומון לא לאפות ושוב אם רוצים אז אופים הכול באפיה לא חמה רק על 160 מעולת ואז מוציאים ומוסיפים את המרכיב לא חייב לכול המרכיבים יש להוסיף ביצה טורפה על פי הצורך אני בכוונה לא נתתי מדויק כי כך צריך אז טורפים מראש 2 ביצים ולכול מריב המילוי מוסיפים עם כף על המרכיב וכל לערב ------ עכשיו יש לנו אפשרות עם כול פרי ג'לי על הפרי אבל זה כאשר יש לנו את הטארטאלטים מוכנים אחרי האפיה ויש קרם טרטר עם שילוב הפרי זה גם טוב אני אכין בפעם הבאה בעז"ה עכשיו יש עוד אפשרות למספאן זה המרציפן עם חלמונים ומתוק שקדים תחומים עם ערבוב של חלמונים 1 וגם הוספת ביצה אחת ולזה כן אופים כאשר ממלים את הבצק לפני האפיה וסוכריות קישוט מעל טוב להדביק והדק יודעים על כול תבנית קטנה את התבניות האלה יש בשווקים הגדולים אם לא זכרתי משהו אנה תתקנו אותי בקחף חני וחיבוק טוב לך רותילה
 

רותי410

New member
תודה רבה, חני. בהזדמנות הראשונה שיהיה לי פנאי

אני אכין. וכמו שאני מכירה את עצמי, זה יהיה או עם מלוחים או עם מתוקים, אין לי סבלנות להשקיע גם וגם. אני אשאל מה מעדיפים ואכין. אם זה תלוי בי, אני מעדיפה מתוקים. הפטריות והטונה נשמעים מצוין.
 

cial 1

New member
נכון הכול בסדר אבל צריך גם חריף ואין פה

אמשיך לעוגת הגבינה שלי הכי הכיטעימה מאוד לי כן לא אוהבת בתנור רק קרה כול הזמן אבל הבצק כן גם לא חייב
 

cial 1

New member
רותי יש לי עוד בצק בשבילך גם יחודי

אני ארשום בערב לך את שי הבצקים ראי אני מנסה פעם הולך ופעם לא לגבי התמונות אסיים עוד 2?
 

cial 1

New member
בנות רק היום למדתי על הקטנת התמונה ואיך הכול

שוב הדג הוא צריך ללכת לתצוגה ואתם טשפטו כן או לא תגובה חברות וחברים"
 
למעלה