|חיבוקבוקר טוב וגם דברים טובים לתאבון

cial 1

New member
לא כך רציתי את התמונה אין חהחה

אתן עוד משו שוקלדי
 

cial 1

New member
רותי נשמה טובה אני הולכת לישון יום הכי מתוק ו

וחם לך ואני לא יודעת איפה ה-600 אני משחקת וכך יוצא פעם טוב ופעם לא טוב משהו שהיום גילתי אבל מרטב עייפות נכון לא זוכרים כך לא זגרתי את הפעולה אבל יש עוד אפשריות אולי פעם אמד טוב על התצוגה סתם כול מני שפים באר של אמריקה נותניפ מתכונים וכול אחד ידרג כך הולך גם בוואלה יש דירוג על זה אני מתכוונת וכול מה שאני מכינה אני מוסרת לשפים גם גם מתכון וגם תמונה והם משחקים איך שהם רוצים בכול אופן זה ממש יפה אבל כול חודשים אני צריכה ללם אם אני רוצה להחליף מתכונים או לקבל ויש גם מתכונים של משתתפים ללא תשלום אבל לא כול אחד יכול לרשות רק עם המנוי הכול על דרך המנוי ויש גם שאסור ללקבל תמונה היא חסומה למשל אני יכולה להוריד את התמונה ומה אני מקבלת 0 ריק אין קובץ מה זה אומר שזה שייך לרשת גדולה ויש על זה חסינות ממשכך אבל לא הכול וזה לגיטימי הם אומרים ויש גם אם אני רוצה שכול העולם יעזור לי להתקדם אז שוב לשלם וזה אני לא רוצה מספיק לי המנוי אסביר לך עוד בערב בעז"ה יום טוב לך ותודה גם על הפירגון ובכלל
 

cial 1

New member
תבשיל תפוח אדמה עם חתיכות שווארמה ממש בגילוף

כי אין לי הסכין הארוך נקנה בעז"ה עם רוטב ברבקיו ואחרי זה ישר לתנור אני אוהבהת חצי חצי וחצי ומה זה אומר נתנו אידוי בצלי? או קל ושוב חצי טיגון ושוב לשלב באפיה רק כדי לתת עוד הקרמה או בכלל טעם הרבה יותר עשיר התמור נותן לא סתם היו פעם מבשלים בפיה באדמה או בפרנים שזה הטונים ? מי שמכיר את השומרונים ועוד בעולם גם הפרמטיבי עדיין באדמה מבשל זאת אפיה של בישול למה נגיד בישול כי הכנסנו מים? כמובן לא בכול מצב רק בקדרות הגדולות. רוצים עוד הסבר יש לי מלה תתתודה לאל אסיים בבוקר טוב לכולם והרבה בריאות ולהשמר מהקור אני אכין רק בשבוע הבה שווארמה עם צננוברים הכול בתנור ובצל וסומק זה התבלין מהעץ סומק האדום כמו נכון סלק והוא חמצמץ על הגריל רק עם זה אני מכינה דברים.?
 

רותי410

New member
חני, עצה ממישהי שגם לא הכי בקיאה

בלהעלות תמונות. תרשמי כל פעולה שאת עושה, כדי שתזכרי לפעם הבאה. אני אמנם לא עשיתי את זה בקשר לתמונות וכל פעם אני מגיעה לזה בדרך אחרת, אבל עכשיו אני מאמצת את העצה שלי בשימוש בוורד. אני מקלידה טקסט קצת מסובך, ופשוט רושמת, אחרת אני לא מוצאת את הידיים והרגליים.
 

רותי410

New member
אני אוהבת קרם שניט - חוץ מהקלוריות. פשוט

היה כתוב עוגת גבינה והתפלאתי. אבל נראה נהדר.
 

ddh1

New member
הכל נראה ממש טעים

כל הכבוד לך. נשמח לקבל מתכונים. פשוט לשטוף את העיניים מהתמונות היפות.
דינה
 

יוכי68

New member
חני את מפתיעה כל פעם מחדש../images/Emo24.gif

הדברים שאת מכינה נראים מיוחדים מאוד ובטוחה כי טעמם מעולה......אני דווקא הכנתי את הפלפלים הממולאים בבורגול שהבאת מזמן (בערך) ואת קרם הקראמל שהצעת ועכשיו הדג קורץ לי............מ ד ה י ם
 

cial 1

New member
תוד גולדה מאיר1 על הפירגון לכולם תודה ו..

כול מי שרוצה מתכון יגיד מה על איזה מנה נכון לטארטאלטים ננתי לדג נתתי מה עוד עוגת גבינה אף אחד לא הכין עוגה כמו זאת היא חלומית קרה וטעימה הרבה מתוק גם לכולם לילה טוב
 

cial 1

New member
יוכלה תודה בטח מחר תראי יש לך מתכון לדג

בעזרת השם יהיה לי עוד מה לתת ולהציע וממך הרבה גם למדתי כן יש לי הכבוד להגיד זאת לכול העולם התחלתי עם הטאטאלאים שלך זוכרת ןכך המשכתי לעוד ועוד נכון קיך גם שמישהו נותן מה שהוא עשה פעם אבל בהשראה אחרת וכך נוספים המתכונים והגיוונים למטבח ובכלל רק בריאות והכול בא על מקומו ובית שהוא עם ברכה תמיד יש מי שיגיד אני לא רעב גם מפרוסה הכי קטנה ועל זה מרגרינה הלב הוא הכול אז פעם הסיר ל כול המתכבדים ופעם רק לסועד אחד וזה מבורך . תודה לאל הכול עם אמונה ואני רק רואה משהו טוב אני אומרת את אני אנסה חסר מרכיב אני משנה וכך ההראש עובד הלווי ותמיד יהיה כך לכולנו כאן בכול מקום בעולם וזה גם טוב שיש דברים לכמה ימים על המתוקים בלבד אוכל היום יש מצה כזה מחר אחר אפילו רק אבוקדו לשבת לאורחים אני שם יותר וכולם משבחים טוב אנרצ\תי יוצא טוב אצלם ואגיש ואעזור בכול מה שאני יודעת לתת וכמובן זה תמיד היה ויהיה אהוב עלי המטבח תודה על כול מחמאה זה מוסיף טעם הכי טוב למתכון ולעשייה המשך
ימים טובם ומבורכים לך ביית ולכולם חני
 
למעלה